-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van valakinek egy felesleges Europa Universalis III Chronicles Steam kulcsa amit a Paradox hírlevél előfizetői kaptak ?
-
cskamacska
addikt
válasz Dilikutya #40894 üzenetére
Quake 2 motor egyébként sem volt egy nagy szám, a Duke Nukem 3D vagy a Doom a spritejaival sokkal szalonképesebb még ma is, mint az id Tech 2 baltával faragott modelljei.
Anachronox, Daikatana csúnyán buktak is vele, Soldier of Fortune pedig "futottak még" lett, csak a második részével lett népszerű. Azért röhej, hogy a Half Life a Quake 1-ből fejlesztett motorjával jobban nézett ki."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
veterán
válasz Dilikutya #40893 üzenetére
Az virágbolti bug, a nyilak keresztül laggoltak az aktiválási mezőn.. Ahogy állítottam a felbontást, mindig más része laggolta át, de egyikkel se lehetett megcsinálni
[Legalábbis remélem, hogy amit most vettem, steamesben már nem lesz ilyen probléma, mert az kissé zavarna.. ][ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Dilikutya
félisten
válasz cskamacska #40873 üzenetére
A Kingpinnek Quake 2 motorja van, ami 1999-ben valóban nem tartozott a szépségek közé már. Megvolt nekem is, csak ma már nem olvasható tökéletesen a CD, bár ennyiért tuti nem veszem meg, mikor darabra átszámolva HL részek kevesebbe kerültek, sőt a Left 4 Dead-ek is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Pttypang #40883 üzenetére
Idegeskedj csak, meg lehet csinálni.
Az nem virágbolti bug, mint a Settlers 2-ben a kismalacok, hanem az egy rohadék küldetés . De azért vedd meg, megéri az árát. Én is annyiért vettem az egészet, mint amennyiért pl. az első 3 részt lehet kapni az 576-ban, vagy magában a Vice City-t. A 4. rész meg jóval drágább, jó vétel volt, valami 2300Ft körüli ojró volt a Steamen.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
CriticalHit
őstag
válasz cskamacska #40873 üzenetére
Az Outcast-nak máig nincs párja. Az a befejezés.......
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
warcat
veterán
Build a Meridian 4 Megabundle 0.4 USD a játékok darabja, jelenleg hármat kell megvenni. PAM és Stellar Impact kártyás, lát még valaki egy harmadikat?
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Heavyrain
őstag
válasz Heavyrain #40885 üzenetére
Kiegészítés:
Bónuszok: Ha még a 7.nap előtt veszed meg,1$-ért a bundlet,akkor megkapod a bónuszokat te is. Ha a 7.nap után veszed meg,akkor már az átlag felett kell fizetned a bónuszokért. (van még 4 napod)
A bónuszokat majd ugyanúgy tudod elérni,mint a többi kódot,ugyanazon a linken keresztül,viszont várnod kell,mert csak a 7.napon jelennek meg.
Remélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Heavyrain
őstag
válasz Predator2 #40881 üzenetére
Alapok:
Amiket minimum 1$-ért kapsz:
-Dead Space™
-Burnout™ Paradise: The Ultimate Box
-Crysis® 2Maximum Edition
-Mirror's Edge
-Dead Space™ 3
-Medal of Honor™Ha még most veszed meg,akkor később az 1 dollárodért ezeket kapod meg mellé:
-Command and Conquer 3: Red Rising
-Bulletstorm
-Medal of Honor:Airborne
-Dead Space 2Ha az átlag felett fizetsz,ami jelenleg 4.81$,de folyamatosan változik,akkor ezek mellé kapsz még egy BF3-at meg egy Sims 3-at.(+Sims 3 DLC)
Fizetés:
1)Lejebb görgetsz az oldalon.
2)A "Choose any amount of money in USD" menüpontban kiválasztod a "Custom Amount"-ot,és beírod az összeget,amennyit fizetsz érte,pl 1$
3)"Choose how you would like to divide up your contribution" menüpontban beállíthatod,hogy a pénzed melyik jótékony szervezethez kerüljön,de ha nem akarod,nem muszáj piszkálni.
4.) A "Enter your email address (please double check)" -hez értelemszerűen beírod az email címedet.
5) "Is this order a gift?" Ha magadnak veszed,akkor ne pipáld be.
6) Lent kiválasztod a neked legkedvezőbb fizetési módot.Rákattintasz.Fizetsz.Utánna:
1)Kapsz egy emailt,benne egy linkkel,nyisd meg.
2)Alapból nem látszanak a kulcsok,rá kell kattintani a tőle balra lévő ikonra mindegyiknél (már nem emlékszem mi van rájuk írva),és akkor legenerálja neked a kulcsokat
3)Alapból az Origines kulcsok jönnek be először,de fentebb van egy ORIGIN/STEAM fül ott át tudsz váltani,és meg tudod nézni a steameseket is.
4) Aktiválod a kulcsokat,vagy Originbe,vagy Steambe (vagy mindkettőbe),attól függően,hogy melyiket használod.(1 dollár a minimum....ha van pénzed,és szeretnél jótékonykodni,nyugodtan fizethetsz többet.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz grizlisandor #40879 üzenetére
Hmm, a pakk nem kell, viszont a sima SA-t megveszem, a virágbolti verzióban annyira felidegesített, hogy nem lehetett megcsinálni a lowrideres küldit, hogy már csak azért is megcsinálom
Everybody lies.
-
kisbe88
tag
válasz Predator2 #40881 üzenetére
Sorry, újat akartam nem neked válaszolni
Másnak is beakad az origines letöltés pár százalék után? Lehet ez ellen tenni valamit vagy soha nem fogok játszani?[ Szerkesztve ]
"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
Predator2
addikt
-
x_o_n
veterán
válasz grizlisandor #40877 üzenetére
hol?
-
Predator2
addikt
A fene, lemaradtam a Crysis2 osztogatásról
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
cskamacska
addikt
Ugyanúgy, mint az Outcast.
Volt szerencsém 2003-ban a Kingpint az Outcast után játszani.
Míg az Outcast-ben látványos effektekkel tarkított változatos nagy pályák, gyönyörű hátterek, nagyon kellemes zene, és felfedezésen ill RPG elemeken alapuló játék fogadott,
addig a Kingpin klausztrofób sokkoló élmény volt, kicsi pályákkal, látványosan szögletes modellekkel, és néhol bugos, idegesítő, rossz értelemben vett "oldszkúl fps" játékmenettel.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
djculture
félisten
válasz Arkennys #40867 üzenetére
Nekem a kingpinről is van emlékem, vörös rácsos textúrák voltak az egyik helyen mert már arra se jutott lóvé hogy befejezzék.. Ott hagytam abba , annak idején azért ilyen igénytelenséget nem nagyon láttam. Akkoriban azért minden játékot normálisan adtak ki mert nem volt mindenkinek internet hogy majd ha nincs textúra nembaj mert az 1.1 patch meg a első dlc majd hozzá adja ha letöltik a vásárlók.
-
Arkennys
addikt
rééégi HL-el nem játszottam, csak a 2-vel. KKND nemtudom mi
red fact. 1-et aláírom, baromi sokat és jól szórakoztam benne
doom 2 és heroes 2 volt amikkel rengeteget játszottam anno.
Na meg a jó öreg wolfenstein. Azzal is toltam némi időt, és bírtam
A fentebb említett akciós régi játékot nem ismerem, de nem tűnik kihagyhatatlannak, mivel nincs hozzá kötő emlékem
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
zone
őstag
-
-
La Magra
tag
Tudom, hogy még mindenki Origin Bundle lázban ég, meg hogy volt már szó az e heti Interplay akciókról Steamen, de mivel mindenki csak az Earthworm Jimet és az MDK-t emlegette, így nekem egész mostanáig le sem esett, hogy a Kingpin - Life of Crime című csoda is komoly akcióban van jelenleg!
Emberek, ismétlem, a Kingpin!!
Ugye nem csak engem kötnek kellemes emlékek ehhez a remekműhöz? -
Mate
nagyúr
válasz po1son #40855 üzenetére
És ne felejtsük el, hogy jó pár felhasználó elkezdi használni Origin-t. Később ügyebár kapják a képükbe ott is a reklámokat és jó pár későbbi vevőt is odacsal
Az már csak hab a tortán, hogy jótékonykodnak is, így sikerül egy kis piros pontot szerezniük a 40.000 fekete mellé
-
-
alpihun
senior tag
válasz Alien83 #40849 üzenetére
Szerintem még az utolsó nap is lesz, akinek újdonságként fog hatni.
Amúgy meg ide vetnétek egy pillantást?(#40851) compass1997
Viccet elővéve, gondolom ezek közül a nyalábba köt-re gondoltál[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
ChrisG
tag
Aktuális HumbliBundlik:
http://www.indiegamebundles.com/weekly-update-august-16th/
Nehogy valaki drágán vegyen BF3-at, SIms3 startert, vagy Dead Space 1+3-at!
"A purchase of $1 or more gets you Origin* keys for all the games, and you can also get Steam keys for Dead Space, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Medal of Honor, and Mirror's Edge! Beat the average to also get The Sims 3, two expansion packs in The Sims 3 Starter Pack, and Battlefield 3."
Szép hétvégét és jó gamét!
Krissz
Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
-
Wolverine
félisten
Hmm, az Origin Bundle-nek köszönhetően ma eddig 3-ször értem el a 300 pontot Steamgiftsen Lassan nincs mire jelentkezni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ayo
veterán
válasz Csapoati #40836 üzenetére
en pl leszarom hogy mennyi arat irnak ki helyes e v nem de az hogy "ok csak jot akartak" az sztem elegge gyenge dolog mivel itt egy termekkel kapcsoltak ossze - CSAK MOST VEGYEL TOLUK es akkor kapsz ajandekba cuccot, tehat vasarlasra buzdit teged, hogy tied legyen egy olyan dolog ami eleve arra megy hogy jotekonykodik az EA. A bolt meg szeretne eladni par dolgot ezzel es szepen ezt hasznaltak ki. szerintem ez ami sokakat zavar.
szerk.: sajnos az indexre nem tudtam kirakatni a mostani origin akciot pedig ahogy latom egyre inkabb elkene hogy meg tobben tudjanak rola es ne vegyenek 10 kilo krumplit hogy legyen egy 1 dollaros jatekcsomagjuk
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
djculture
félisten
válasz Vtanfolyam #40833 üzenetére
Helyes mert felhasználási feltételekbe tiltva van és az senkinek sem jó ha nyíltan nem tartjuk be a szabályokat és berág a Humble Bundle, Inc.tulajdonosi köre vagy az EA. Fű alatt mindenki azt csinál amit akar ajándékba adjátok reklám nélkül az is reklámértékű a vásárlóknak de nincs szem előtt.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
De az is problemas, mig nem kaptok engedelyt a humble-tol. Egyaltalan nem az arral van problema, hanem hogy a humble munkajat es az EA nagylelkuseget hasznaljatok fel, hogy nyereszkedjetek.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Véleményem szerint ajándékként nincs hiba vele, csak az ár feltüntetés ütötte ki a biztit pár embernél...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Csapoati
nagyúr
Ti tudjátok... inkább ez, mint a sefterek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Csapoati #40829 üzenetére
De, egy termékük megvásárlásához kötik, itt a problem...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #40826 üzenetére
Valójában nem hozták kereskedelmi forgalomba, hiszen nem árulják. Sőt, ha belegondolok, gyakorlatilag semmiben sem különbözik attól, mint ha én most neked adnék egy bundlit ajándékba, mert mondjuk veszel tőlem egy Grid 2 kártyakészletet. Az eredeti árat volt nagy hülyeség kiírniuk, bár azzal sem hazudtak igazából, mert most épp akció van.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
WayneGace
őstag
válasz bullseye #40825 üzenetére
Ez a szöveg. Sértődött kislány duma. Nem azzal van a gond, hogy milyen árat írnak, hanem, hogy ez nem viszonteladói cucc. Még véletlenül sem említik meg a humble origint. Simán perelhetné őket az EA és humble bumble is. Szavuk nem lehetne.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
djculture
félisten
-
bullseye
addikt
Azóta fejlemény is van:
"Sehol nem írtuk, hogy 45000Ft-ért vettük, viszont annyi az eredeti értéke (erről bárki megbizonyosodhat). Úgy gondoltuk biztosan lesz aki örül ennek is, hiszen egyetlen forintjába sem kerül senkinek sem. Lehet, hogy rossz ötlet volt az eredeti ár megemlítése..."
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
duvi
nagyúr
Hát arcom leszakad!
Az itteni PH-s kispályás dealerek elbújhatnak a cégek mellett:
"videotanfolyam.hu: Pár napig minden megrendeléshez ajándékot adunk, 45.000Ft értékben! 2013 augusztus 20.-áig, vagy a készlet erejéig minden megrendelés mellé ajándék jár (feltétele legalább egy "Tanulj hatékonyan oktató videóval:..." DVD megvásárlása). Ez az ajándék 6db komoly, népszerű számítógépes játék."
Vajon hány 1 dolláros csomagot vettek meg?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz po1son #40816 üzenetére
Teljesen jo reklam a szinte ingyeee csak 5 USD BF reklam
Nagyon sok jatekosnal ez csak most kezdodik es vagy megveszik a Premium-ot hozza majd kesobb vagy megalapozzak a BF4 vevo reteget a valtasra(#40819) Riccsiz_h:
Havernak?
Nem daraltad be mind a 2 client-be? Inkabb legyen meg 2x mint egyszer sem
Amugy nem hiszem mert lehet Steam mellett is hasznalja a masik fiokot de ez nem 100%.szerk:
Aha, na ezt nem tudtam.[ Szerkesztve ]
-
Riccsiz_h
aktív tag
ha most megvettem a Humble Bundle-t akkor amihez kaptam steam és origin kulcsot akkor gyakorlatilag 2 példányt kaptam ? (mármint én aktiválok pl. egy MOH-t steamen, és haver meg az Origin kulcsot akkor tudunk együtt gamelni ? ) mi a tapasztalat ?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
-
Sify
senior tag
válasz xxPREDATORxx #40814 üzenetére
PÜ
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
-
Dilikutya
félisten
válasz 3psilon #40807 üzenetére
A két évvel ezelőtti 7 eurós GTA pakkot leszámítva csak ingyen szerzett Portal meg HL2 Lost Coast volt a Steam-en nálam. Aztán belebotlottam a Humble-n az Alan Wake-be, majd pont jött a Steamen a Summer Sale, eközben a Humble-n a Telltale, majd a THQ pakk. Így most legálisra cseréltem a komplett Half-Life sagát, Left 4 Dead 1-2-őt, teljes Serious Sam, STALKER, majd a Quakecon idején bevásároltam a Quake 1-3 csomagból, alapjátékok, összes kiegészítő, Doom BFG Edition, Saints Row 2-3, Risen 2... a Steam-en ezek mind 4,99€ körül voltak, talán a HL pakk volt 7€, benne van a HL1+HL2 összes kiegészítővel. Pár ezresből van most 83 játékom a Steam-en, és ezt az Origin bundlit még meg se vettem. Nem feltétlenül esek neki mindennek újra, vagy először mostanában, de itt lesz kéznél, és pl. a Quake, GTA Vice City, San Andreas már alaposan megszolgálták az árukat az évek során.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kisbe88
tag
Ezeket vannak még:
Mirrors Edge
Dead Space
Burnout paradise"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
dejaris
addikt
Ide felesleges is irni roluk, mert egybol jon a hurrogas, hogyha valami nem steames, mert csak a steam meno es az ordogtol valo egy masik kliens. Egyebkent ingyenes a battlefield 1942, de mivel csak originen, igy a kutyat nem erdekli mert nem lehet erte steames kituzot/kartyat/szintet es meg banom is en milyen marhasagot kapni.
-
3psilon
aktív tag
Erről olvastam, hogy Steamen egy-egy 75%-os leárazás sok, akár régebbi játék eladásait is képes megpörgetni. Egy interjú volt, és azt mondták a steamesek, hogy az eladások megugrása miatt bőven megtérül egy-egy leárazás.
Persze ehhez ész kell, az meg gondolom nincs sok az EA marketingesei körében.
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
Sify
senior tag
Ezek maradtak még:
Dead Space Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin KeyMedal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin KeyThe Sims 3 Late Night Origin KeyNincs ára, ingyen viheti akinek kell!! István napi "elő" ajándékozás!
[ Szerkesztve ]
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Sqveeze
tag
Szerintem meg remélem kirobban egy háború, hogy most mindenki imádja az EA/Origin párost, ezt meglátta Gabe bácsi, kiadja a Half Life 3 Pre Alpha verziót, berakja bundle-ba, Splinter Cell Blacklist, CoD Ghosts, Watch Dogs stb Minden kiadó összefog a Steam-el, és 5$-ért én ezt mind megkapom Na jó vége az álmodozásnak
GeTreKt!.hu - Magyar Teamspeak Közösség
-
Heavyrain
őstag
Remélem nem volt még : Amazon Capcom Sale
-
Csapoati
nagyúr
válasz dejaris #40799 üzenetére
S nem csak akkor, elég sűrűn van 5 eurós akció. Én február körül vettem a Kingdoms of Amalurt ennyiért. Ja és teszek rá, hogy nem steames, nekem az Origin is megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB