Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Nekem most be quiet! AIO-m van (Pure Loop 2 360mm), de eleve ezt is akartam az új gépbe.
Még Thermal Grizzly keretet és pasztát is vettem hozzá, nem a gyári megoldással használom. Nagyon jó értékeket mutat így. A léghűtő valamivel csendesebb, de brutális méretei és súlyuk vannak manapság... Tudom, hogy az megbízhatóbb, de én bízom az AIO-ban is. 3 év garancia van rá, valószínűleg addig működni is fog, utána úgyis csere lesz (nem kockáztatom meg, hogy tönkre menjen / megsüljön az AMD) - valószínűleg akkor már egy combosabb Noctua megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Nintendo Switch 2
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Külpolitika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest