Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
FunPro #145204 üzenetére
De figyi... ha én holnap nyitok egy játékfejlesztő stúdiót, mert rám szakadt a bank és úgy határozok, hogy készítek egy mesét, ami mozog és amit tudsz irányítani és lesz benne egy inuit viking, akkor szarszemétszar leszek? Nem leszek. Én így gondolom, az én termékem, azt csinálok vele amit akarok! Ha akarom egy Lenines kalandjátékot készítek, amiben az anyja egy predátor. Aztán, hogy ezt ti megveszitek, vagy sem, az legyen az én problémám. Ez ilyen egyszerű.
De mi az, hogy megtévesztik a vásárlókat? Ott van a Star Warsban Finn. Kérdezz meg egy 7-10 éves gyereket, hogy mit lát, amikor bármiben látja? Azt fogja mondani, hogy egy "néger bácsi" és ennyi... totálisan mást nem fog tudni hozzáfűzni, mert ugyan úgy puttyogtat és ugyan úgy suhogtatja a lézerkardot.
Amiről te írsz, hogy "real-life", az nagyjából azt jelenti, hogy nagyjából igaz történet alapján, amit úgy vizeztek aztán fel, ahogy akartak. Az feltétlenül jogos, hogy a rajongók régóta vártak egy japán AC-t és nem egy n-worddel képzelték el, hiszen onnan rendkívül kilóg. De így gondolták mégis elkészíteni és megtehetik-e? MEG!
Mivel egyre többen vannak nem tőzsgyökeres vikingek ezen a bolygón, így egyre több ilyen szellemi termék lesz, mert maga a fogyasztó is egyre inkább nem csak viking. Elő a cerkákkal, reszkessetek csajok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest