Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
KISDUCK #140105 üzenetére
Nem az egy darab ezresre, hanem az évek alatt felgyülemlő sok ezresre gondoltunk. Egy darabért még szippantás sem jár.
Igazából teljesen úgy tűnhet, hogy panaszkodom, pedig nem. Fiatalabb koromban kilövöldöztem magam, azok már nagyon nem mozgatnak, legalábbis az ilyen lineáris cuccok, a Far Cry sorozatnak majd azért adok egy esélyt, ha már a hörcsög eluralkodott rajtam. Valószínűleg nem véletlen, hogy többnyire ezek az open world/sandbox cuccok húznak be, ha meg esetleg közben kimarad jó néhány pár órás gyöngyszem, akkor úgy jártam.
Keményebb vonalas és kevésbé kemény vonalas rpg-kbe is nehezen vágok bele, pedig volna mit pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest