Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #140101 üzenetére
Kb. 1800 forintért vettem még az alapjátékot az epicen, de akkora trógerek, hogyha rendelkezel a játék bizonyos részével nem tudsz kedvezményesen upgradeelni.
A HZD-be én kb 30-35 órát töltöttem el a story végig játszásával és csak pár mellék küldetést csináltam meg, de volt hogy farmoltam alapanyagot mert kellett minden gear. Nincs kedvem folytatni most a kieget vagy újrakezdeni nehezebb fokozaton, de letörölni sincs kedvem, pedig az a 70 giga kihúzna a bajból.
Srácok, el lehet engedni a drogot, meg a nőket, mert egy ezresből max 2-3 doboz sör jön ki ha az ember még az iható kategóriában keresgél. Annyiért még herbált meg puszit se adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest