-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
tomsolo #139591 üzenetére
Ghost of Tsushima égetett ki utoljára.
Pár hónapig semmivel nem játszottam utána.
Most év végén rá próbáltam az AC Valhallára, ami 10 óra után lett törölve, majd nem régiben a Horizon FW, ami még lehet kap még egy esélyt, de erőltetni nem fogom.
Nekem nem is a feladat lista a baj, mert Elden Ringben rohadtúl élvezem az egészet, hanem hogy legyen értelme leülni arra az 1-2 órára játszani. Meg amikor játszok többet, úgy érezem, hogy csináltam is valamit.
De ezeknél kb semmi nem történik! Az 5. róka és vár foglalás ami ugyan úgy zajlik még okés. De a 10.-nél már unom.
A történet egy kalap sz*r, érdemi fejlődés nincs mert a 100 pontból kapsz 1-et, semmi cuccot fel se veszel ami hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo és DELL Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest