- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
tomsolo #101557 üzenetére
Na, odáig eljutottam, hogy sikerült kifizetni paypallal, viszont serial nincs.
Közben jött egy email, hogy valami gyanúsat észleltek, és vizsgálják. De ha gondolom, akkor írjak a supportnak...de én nem levelezni akarok (tudom, Valentin nap van, de akkor sem), hanem játszani.
Mit csináljak?
Tudom, közepesnél nagyobb balfasznak tűnök, de mentségemre szolgáljon, hogy soha nem volt még ilyen problémám.
Esetleg lehet köze ahhoz, hogy múlt héten lejárt a kártyám és új adatokat adtam meg múltkor...mondjuk csak a lejárati dátum változott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest