Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiiso
tag
válasz
kojak007 #9154 üzenetére
Szia!
Jól értem hogy a HTPC feladata mindössze média lejátszása lenne NAS-ról? (azaz nem kell optikai meghajtó, illetve külön nagy tárhely) Ha igen, akkor én elgondolkoznék egy Boxee Box-on. Nagyon okos médialejátszó, a D-Link gyártja, pendrive-ról, külső HDD-ről, Nas-ról lejátszik mindent. Boxee frontend fut rajta, ami az XBMC egy változata. Jár hozzá okos távirányító is. Bruttó 65k
Bemutató videó
Honlap -
anti22
tag
válasz
kojak007 #9154 üzenetére
Az én gépem ebből áll:Thermaltake DH-101 ház,Gigabyte EP45 Extreme alaplap,Gigabyte 720w superb PSU,Gigabyte ATI HD5770 VGA,Intel Core2Duo E8500 CPU,Geil DDR2 4x1 Gb Evo one RAM,Scythe Big Shuriken processzorhűtő,Creative X-FI Titanium pcie hangkártya,Gigabyte GT-E8000 tv tuner,Samsung HD103SI 1Tb 5400rpm HDD,LG GH22NS30 ODD.Az ODD meghajtót majd cserélni szeretném LG bluray íróra mert 20k körül már kapni,illetve egy jobbfajta 64Gb-os SSD-t rendszervinyónak hogy ne tüttyögjön a bootolással és programindításokkal a gép.Azért kicsit boldogabb volnék ha 20mp alatt üzemkész a rendszer és nem kell 2 percet várnom míg mindent betölt a HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest