Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: A sor végén
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, személyes tapasztalatom szerint azért nem árt legalább egy billentyűzet dugiban, mert ha pl leállítás közben lefagy valami, akkor jó esélyed van rá, hogy az imon távirányító vezérlőprogramja már leállt, és akkor marad a power gomb
. Ha hibernálod a redszert, vagy csak suspendbe rakod, akkor kb 2-3 másodperc után beindul. Pl én Mediaportalt használok, ott mondjuk egy időzített felvételnél szépen felébred magától a rendszer, felveszi a beállított dolgot, majd visszamegy suspendbe. Régen próbáltam geebox-ot is (ha jól tudom az linux alapú), az pl bebootolt cd-ről, majd ki is lehetett venni a lemezt és működött, de annyira nem funkciógazdag, mint pl egy win-es frontend. lehet hogy most már többet tud, én kb 2 éve próbálkoztam vele. -
Whito
csendes tag
Oprendszer nélkül nem fog működni hálózat, billentyűzet, videokártya, memória, taszk kezelés, file kezelés, semmi. Tehát lehet programot készíteni, amely maga kezeli ezeket, de akkor magába a programba van építve OS és akkor ez már csak játék a szavakkal és valójában van OS, csak nem oprendszernek hívjuk, hanem másnak de a funkciója ugyanaz. Operndszer nélkül még a legyegyszerűbb program sem működik.
"OP rendszert azért nem szeretnék, mert nincs rá szükségem,"
Nem neked van szükséged rá, hanem a programjaidnak. Oprendszer nem ugyanaz mint a grafikus kezelőfelület, vagy windows explorer meg vezérlőpult. Azok csak hozzáadott extrák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Ha hibernálod a redszert, vagy csak suspendbe rakod, akkor kb 2-3 másodperc után beindul. Pl én Mediaportalt használok, ott mondjuk egy időzített felvételnél szépen felébred magától a rendszer, felveszi a beállított dolgot, majd visszamegy suspendbe. Régen próbáltam geebox-ot is (ha jól tudom az linux alapú), az pl bebootolt cd-ről, majd ki is lehetett venni a lemezt és működött, de annyira nem funkciógazdag, mint pl egy win-es frontend. lehet hogy most már többet tud, én kb 2 éve próbálkoztam vele.