Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcias
üzenetére
Ha belebeszelhetek:
Thermaltake TR2-R1: Biztos, hogy eleg halk lesz? (Nem tudom, nem hallottam, csak ilyen teren vannak nemi fenntartasaimmal a TT-vel szemben.)
Creative SB Audigy SE OEM: Errol konkretan lebeszelnelek. A digitalis kimenetevel csak a szivas van, az analog meg zajos. Ha SPDIF kell, arra az alaplapi is tokeletes, ha meg analog, akkor inkabb valami Terratec, v ilyesmi.
MSI RX2400PRO: Ez miert kell? Van az alaplapon is video, a processzornak meg birnia kell a filmeket segitseg nelkul is.
Leadtek TV2000XP Global: Ezt mar mas is mondta, de inkabb egy HW encoderes darabot, a szoftveresekkel mindig csak a szivas van.
Western Digital 320GB Raid Edition2: Ez, ha minden igaz, haromtanyeros, vagyis hangos. Ha mar mindenkeppen a HTPC-n akarod tarolni az adatokat hangos HDD-n, akkor rakjal be inkabb egy 500 gigasat, amugy meg talan erdemes lehet megnezni a 2.5''-eseket.
A haz meg csinos
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
válasz
marcias
üzenetére
Nos, nekem ez egy kicsit a szokásos ''lovon való fordítva ülés'' esete, mert én inkább a használni kívánt funkciók, illetve a képi megjelenítő, illetve a hangrendszer felől közelítenék.
Tehát gondold végig, (1) mire szeretnéd használni a HTPC-t, milyen TV-hez és erősítőhöz kötöd. (Ebből rögtön a kérdés, minek a hangkártya?) (2) Hol lesz a cucc, asszonyfaktor esetleg, bővítési lehetőségek, kinézet, stb. ebből egy csomó minden következik a házra (bár pont a Fusionnal sztem semmi gond nincs...) (3) A funkcióknak melyik front-end szoftver felel meg a legjobban (erről később) és ez milyen op-rendszert kíván? (4) Ez a front-end milyen TV kártyákat támogat, illetve támogatja-e a Fusionban lévő kijelzőt, infravevőt, stb. És akkor (5) ebből az egészből fog következni egy konfigigény, pl. miért kell az alaplapi video mellé plusz videokártya, ezen tartod-e a tartalmakat és ezért kell ekkora HDD, milyen TV kártya, milyen távirányító, bill, stb.
Valahol lejjebb-feljebb írod, hogy a Meedio felülete kicsit ''gagyi''.. Ezek szerint nem találtál a 43db theme-ben olyat, amely tetszett volna és nem gagyi
Ezt elég nehezen hiszem. Pl. szerintem az általam alkalmazottak sem tűnnek annak, pedig nem is a HDTV-képes theme-ket alkalmazom [link] [link].
Itt vannak a theme-k: [link], illetve a továbbiakhoz itt elérhető mind a 366db Meedio plugin [link], valamint ez is egy elég jó honlap [link]. Jó nézelődést
és várjuk a további beszámolóidat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tesla topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ezt elég nehezen hiszem. Pl. szerintem az általam alkalmazottak sem tűnnek annak, pedig nem is a HDTV-képes theme-ket alkalmazom
és várjuk a további beszámolóidat.