Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
canniball #11763 üzenetére
"Én korábban ... egy Mini(1)-re ruháztam be, de nem láttam olyan fw-t hozzá ami bugmentes lett volna...ha pedig valami nem működik akkor nincs más lehetőség mint várni a csodát hogy egy másik majd jó lesz."
Én is egy ilyet nyúzok, és mindössze az a problémám, hogy minden második firm kezeli jól a DVD-met. A Neten írt bugok meg vannak nálam is, de ahogy használom, nem futok beléjük.
Amit leírtál az igaz. Nyilván előzetesen érdemes utána olvasni, hogy amire a leendő tulaj használná, azt tudja-e (időközben előjött a torrenttel is, tehát ez a játékos valószínűleg nem lesz jó neki), illetve hogy mik a használói tapasztalatok.
És fontos, hogy a jövőre nézve ígért funkcióért nem szabad a jelenben pénzt adni. (Mint exACRyan-tulaj tudod miről beszélek...)"Nem mondom hogy a HTPC teljesen probléma mentes dolog (bár kis szerencsével lehet az), de itt legalább az egyszerű usernek is esélye van megoldást keresni."
A probléma keresés nem kevés időt vesz el az életetekből. (A "megoldások" keresése is, aztán ha minden megoldás összejött, akkor kerestek magatoknak újabb problémákat, funkció-bővítés címszó alatt.)
Neked sem lesz soha az életben "elkészült" állapotú HTPC-d. Ha igen, akkor másnap eladod, hogy újrakezdhesd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest