- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
Nagyobb lehetőségek vannak egy HTPC-ben véleményem szerint. Én végigmentem a piac összes nevesebb média Player-én, és végül a HTPC-nél ragadtam le. Ha csak filmet akarsz nézni, tényleg semmi mást, akkor WDTV Live(~20K), ha boritókkal is akarsz kavarni, és kell a torrent, youtube, Blu-ray menü navigálás, akkor Popcorn a210(~40K). És ha mindezt problémamentesen akarod, sokkal magasabb szinvonalon(XMBC, qtorrent, 1080p Youtube, zip/rar , Total Commander, MPC-HC, Internetezés, Videóvágás - Win7x64 -stb-stb És némi játék, akkor HTPC , egy EPC3 mini-ITX ház pl [link] és kb méretben ott vagy mint egy vinyót fogadó Média player. Bele 2gb ddr1333 ram, meg valamilyen olcsó Brazos lap, plussz egy vinyó. Kész is. KB 50-55K max.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest