- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
Oké, köszi a gyors választ,véleményt
.
Kissé elkapkodtam a komentem,mivel elfelejtettem,hogy a prodigy HD2 hangkarimhoz ragaszkodom,vagyis mindegy,mert lehet xonar is,de megszoktam,hogy hangkártya van a gépben.Így tehát az audio vonal miatt(is) marad a pc,sőt még abból is a mATX a pci foglalat miatt.
Tehát akkor csak mindenes gép lesz minimális fogyasztásra belőve,vagy egy Llanos asus,vagy megmarad a jelenlegi kis fogyasztású celeron E3200 konfigom.Esetleg a gt210-es geforce kártya lesz cserélve egy jóval modernebb 6450-re.
És akkor már mi a fenének is a médialejátszó még pluszban???
Csak sikerült hülyét csinálnom magamból,mivel azt írtam nem mindenes gép a cél,de úgy néz ki mégis csak az lesz,habár minél kisebb fogyasztású ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest