- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anti22
tag
válasz
kojak007 #9160 üzenetére
Hát azért valamennyit számít de ha nincsenek nagy igényeid a hangzással szemben akkor az integrált is megteszi.Digitálisan kösd erősítőre.Coax vagy toslink.Én azt vettem észre hogy a titanium karim pax driverrel nagyon kemény basszust ad és tisztább és dinamikusabb valamelyest a hangja az alaplapi realtekhez képest.De persze az is számít milyen erősítőre kötöd és milyen hangfalakat hajtasz meg.Nekem Yamaha rx-v430rds erőlködőm van és Sal 2610 szettem.Nem egy high end hangfal de nem telik többre.Van akinek 1 milla is piti összeg egy front párra de többségünk gondolom nem újmilliomos.Megpróbál abból építkezni ami van.Ha nagyon lóvés volnék akkor asus Xonar HDAV1.3 Deluxe vagy creative x-fi titanium hd kártyát vennék.De ahhoz már komoly hangtechnika is kell hogy kihasználd amit adhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest