Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosston
tag
válasz
balage25
üzenetére
Nagyon gondolkozom az asrock és az asus lap között... Mivel úgyis leírnám magamnak az előnyöket és hátrányokat, inkább beírom ide, mindenki okulására, a végére hátha én is okosabb leszek. (Plusszal jelölöm, ahol vezet valamelyik.)
ASROCK A330ION
ár: 30.000 ft (+)
CPU: Integrált Intel Atom 330 processzor
VGA: Nvidia ION
RAM foglalat:2db DDR3 1066Mhz
PCI-E 16X CSATOLÓ: 1 db
hűtés: ventis
videokimenetek: D-Sub, DVI-D, HDMI (+)
adnak hozzá: levegőt a dobozban
táp: amit a házhoz adnakASUS AT3IONT-I DELUXE
ár: 50.000 ft
CPU: Integrált Intel Atom 330 processzor
VGA: Nvidia ION
RAM foglalat:2db DDR3 1066Mhz
PCI-E 16X CSATOLÓ: 1 db
hűtés: passzív (+)
videokimenetek: D-Sub, HDMI
adnak hozzá: távirányító (+)
táp: beépített
(+): wifi és bluetoothKonklúzió: az asus-szal az ember plusz 20k-ért jobb márkanevet kap, de a lap csak adatátviteli képességek és a hűtés (zaj) szempontjából jobb, sőt a videokimenetekből kevesebb található meg rajta.
Az asrock alappal épített konfiguráció 70.000Ft-ból kijön alaplap 30k + ram 15k + ház/táp 10k + 500 giga hdd 15k alkatrészekkel.
Ezzel szemben az asus konfig alaplap 50k + ram 15k + ház 5-10k = 70-75.000Ft, erre jön még rá az 500-as hdd 15ezerért.
Azt hiszem, mivel költséghatékonyság a jelszavam, az asrock mellett teszem le a voksom, mivel HD filmek terén ugyanazt nyújtja kedvezőbb áron.Hát köszönöm, hogy elelmélkedhettem itt, ha valaki éppen ugyanabban a problémában őrlődik mint én - bár ez igen valószínűtlen - remélem segítettem neki - azért ha épp a lottóötös szelvény lapul a zsebében, ne habozzon megvenni az asus lapot!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest