Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

scanman csendes tag Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. 
 Tudom, hogy a topic címe Építsünk HTPC-t, de remélem így is kapok segítséget tőletek.
 Az építést egyenlőre anyagi okok nem teszik lehetővé, mivel amit összeszámoltam, belekerülne min. 120-150ezerbe egy normális HTPC összerakása (mert ugye, ha már építem, legyen fullos) :S
 Addig is amíg ez nem valósul meg, az lenne a kérdésem, hogy egy ASRock ION 330-as technikailag, tudásban megfelelő lehet-e egy HD Ready HTPC-nek ? (Feladatok: filmlejátszás, főleg divx, néhány mkv, internetezés, esetleg néhány kisebb játék, de ezek is főleg netes flash játékok)
 Én a paramétereket elnézve úgy gondolom, megbirkózik a feladattal, kibővítve egy trackball-es billentyűzettel.
 Képes lehet-e ez a gép egy külső USB-s TV-vevővel a tv-adás rögzítésére is ? Kérnék erre is ajánlásokat ha lehet..
 Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods Pro 2 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! FQXMQG16J2
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest