Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
Amit a boltokban mondanak az sokszor hagy kívánnivalót maga után.
Talán olvasd el ezt [link]
A Kodi fejlesztői is ilyen NUC-okat használnak sok esetben. Láthatod mikkel tesztelnek.
7. generációtól teljesen jók. De a hűtés javítása (halkítása) miatt ajánlott inkább 8. generációtól nézegetni.Egyébként, amit linkeltem, azt a kis delfines dobozt ajánlom figyelmedbe, 13K és mindent lejátszik CoreElec/Kodi alatt, természetesen kandenciahelyesen (23,976) és nem okoz neki gondot a 4K 60Hz, HDR stb..., de megy mindenféle zene is, lásd FLAC, DSD... ja és torrentezni is lehet rajta, ha nincs kéznél valamilyen NAS.
Sokáig gondolkodtam, hogy veszek mellé, helyette, egy "komolyabb" gépet, de közben rájöttem, hogy egyelőre teljesen fölösleges. Én 2 NAS-ról etetem, bluetooth -on kapcsolódik rá a füles minden gond nélkül, ha meg olyan filmet nézek, vagy zenét hallgatok, optikain megy a hang az erőlködőbe.
Mindez kb .11 * 2 cm-es méretben és 5V-os meghajtással, kb. 5-8 W-ot fogyaszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő