- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Látom vicces kedvedben vagy
Linket köszi, ir vevőt innen szeretném, csak ezt nem vettem észre, nem kerestem.
Igazából már nagyon filmet se nézek, csak nagyritkán, persze akkor meg épp nem jó a kodek. Későbbiekben talán ki lenne egészítve a pc tv felvételi lehetőséggel, voip-re (skype) és netezésre, ha sikerül olvashatóvá tenni nem túl kis felbontásban tv-én.
Pontos keretet még nem tudom, de max és kb 30 lenne rá. Ebből kb 10k lenne egy fekvő ház (bár még keresem a tutit).
Először szeretnék csinálni egy tesztkonfigot a kép teszteléséhez, amihez van egy savage4 videokarim (ami elméletileg bőven elég vga2scart-al), egy 700-ra húzott celeronom és keresek egy cd-rom-ot, ami meg linux live cd-hez elméletileg elegendő.
bizi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest