Új hozzászólás Aktív témák

• zsigus

őstag

válasz Enszuke #13536 üzenetére

Nem tudom, hogy hol olvastál rosszat róla, most rákerestem a kedvedért pl. itt egy vélemény, ami szerintem igen pozitív.

A touchpad elhelyezésével van problémája csak a szerzőnek, de az általad linkelt billeken is hasonlóan van elhelyezve.

Nekem egy touchpad nélküli K360 van, és bár szokni kellett néhány billentyű elhelyezését, de a minőségre, kinézetére, kényelmességre nem lehet panasz (a tartósságáról még nem nyilatkoznék, mert csak picit több fél éve van meg, viszont nem úgy néz ki mint ami hamar megadná magát (persze a látszat néha csal)). Volt előtte már egy-két billentyűzetem, márkás és nem márkás is, és bizony olyan is volt közöttük aminél a dobozból kivéve be volt ragadva egy billentyű, de nem maga a gomb, hanem az érintkező, és állandóan ////// jeleket írt, de a Logitech-nél ilyen és más furcsaság sem volt eddig).

Az elemélettartam pedig szintén kiváló (bár a K400-nál csak 1 évet írnak, a K360-nál hármat), és ezt ilyen akku állapot mellett (több mint fél év után semmit sem merült a gyárilag hozzá kapott 2db AA elem, pedig rengeteget használom) el is hiszem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés