- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
golyani #1313 üzenetére
Túl sok lesz úgy a venti..
Fa az jó 5let, nem véletlen gondoltam rá én ishangszigetelés miatt is főleg, bár hang az nem sok lenne. Az athlonra igencsak nagy bordát kellene raknod, de sztem passzívan akkor se menne.. azért vettem s939-es athlont, mert a c'n'q helyrerakja, ha nincs különösebb dolga, egy 3000+ alap 1.8ghz-ről,1.4V-ról levesz 1ghz-re, 1.1V-ra, kicsi alubordával is el van így passzívan, nem olyan nagy pénzért hozzá lehet már jutni+laphoz is használtan, hűtés meg sok fajta lehet, én szeretném, ha csak a táp ventije dolgozna, esetleg a procihűtésre rásegítenék ha szükséges néha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest