- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianm74
csendes tag
Csak most találtam meg a topicot. Pedig már régóta agyalok ilyen dolgokon. Asszem én félúton vagyok.
Jelenleg amim van: Celeron 1,2 DVD olvasóval GF2 tv-outtal.
A szoftver GEEXBOX. Dolgoztam rajt pár órát, de már működik. Magyar menü és bekapcsolt TV-OUT van rajt. Ha valakit érdekel fel tudom rakni valahová az ISO-t.
Aki nem ismerné: kiírva cd-re, bebootol róla nagyon rövid idő alatt, kiadja a cd-t aztán mehet bele amit akartok: dvd, divx, képek. Távirányítót alapból Atit és Pinnacle-t kezel.
A távirányítós részével még nem volt időm foglalkozni, mert nincs kompatibilis infra vevőm. Mondjuk nem is hiszem, hogy lesz mert van usb-s wireless billentyűzetem és azt is szereti.
Viszont ami most nagyon foglalkoztat: Bővebben: link
Ha ennek az lcd-cajun-os részét tudnám házasítani a gyorsan bootoló geexboxal (mert elméletileg nem zavarják egymást hiszen külön TTY-ra dolgoznak és mplayert használ mindkettő) az nem lenne rossz. Már mehetne is a kocsiba. Bebootolna egy pendrv-ről (így még gyorsabb lenne). Szóval akinek van kedve ehhez és ért linux-hoz ne kíméljen. Ötleteket várok.
Ja, kéne tápszakértő is aki tudna 12V feszültségre átalakítani 220V-s tápot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest