- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
jaja drága volt
műszálból is többféle van... anno kaptam anyukámtól egy olyat, véletlenszerűen vette, az is biciklis... nem szeretem, mert egyrészt büdös leszek benne, másrészt viszket a hátam a melegben benne, stb... akkor már inkább pamut póló, abban is megizzadok, de nem leszek olyan büdös és a hátam sem viszket
télen még nagyobb szerepe van ezeknek, hogy hogyan találod meg az optimális öltözéket biciklire. olyankor tud nagyon sokat segíteni a tisztességes műszálas ruha, amiben nem fázol meg, jól érzed magad, de elpárologtatja az izzadságot, tényleg jó, viszont nagyon drága... de aki télen nyomja keményen, annak nagyon megéri és fílingje is van, hogy 0 fok alatt vagy kinn, de kabát sincs rajtad, csak egy póló és egy dzseki... és mentem így be egyetemre és örültem, hogy nem kell ruhatáraznom se, büdös sem vagyok... a hátam izzadt volt, de nem éreztem...
ha ezek a ruhák sokkal olcsóbbak lennének, senkinek nem lenne szüksége kabátra télen sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest