Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
jaja drága volt
műszálból is többféle van... anno kaptam anyukámtól egy olyat, véletlenszerűen vette, az is biciklis... nem szeretem, mert egyrészt büdös leszek benne, másrészt viszket a hátam a melegben benne, stb... akkor már inkább pamut póló, abban is megizzadok, de nem leszek olyan büdös és a hátam sem viszket
télen még nagyobb szerepe van ezeknek, hogy hogyan találod meg az optimális öltözéket biciklire. olyankor tud nagyon sokat segíteni a tisztességes műszálas ruha, amiben nem fázol meg, jól érzed magad, de elpárologtatja az izzadságot, tényleg jó, viszont nagyon drága... de aki télen nyomja keményen, annak nagyon megéri és fílingje is van, hogy 0 fok alatt vagy kinn, de kabát sincs rajtad, csak egy póló és egy dzseki... és mentem így be egyetemre és örültem, hogy nem kell ruhatáraznom se, büdös sem vagyok... a hátam izzadt volt, de nem éreztem...
ha ezek a ruhák sokkal olcsóbbak lennének, senkinek nem lenne szüksége kabátra télen sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest