- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Ha nincs semmi bajod a matekkal, akkor tetszeni fog.
Amikor én jártam, úgy a 3. félévtől jöttek a beadandók. De most már ha jól tudom második félévtől elég komolyan veszik a dolgot, sok a gyakorlati tárgy. C/C++/Java programozás. Többféle platformon (MS Studio/KDeveloper).
Csak pár húzós tárgy van: analízis sok embernek nem fekszik, meg a bevmat 3, amit még az ellenségemnek sem kívánnék.
Ha eljutsz a harmadik végére, abszolút hülyeség nem elvégezni a maradék kettőt. Azt tanulsz, amit Te akarsz (4 sávot kell választani, egy sáv egy témakörrel - pl adatbázisokkal - foglalkozik).
Összességében: ha szereted a matekot, akkor tetszeni fog. Egyes véleményekkel ellentétben meg lehet tanulni programozni, csak akarni kell. Meg egy kis energiát kell fektetni a bentmaradásra. Végül is évente 100 ember tuti végez ;P
Na most alvás, holnap tudok még írni -
zsiga667
addikt
Voltam megyei matekversenyen helyezett, soha életemben egy percet se tanultam matekra mégis kisujjból ötösre érettségiztem (pl. tétel hasból max. pont úgy hogy az érettségin hallottam róla először...), aztán mégis megfingattak keményen a progmaton. Ha nem vagy nagyon nagy matekguru, vért fogsz pisálni, készülj fel.
Egyébként sok szerencsét, nameg őszinte részvétem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest