- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Ha nincs semmi bajod a matekkal, akkor tetszeni fog.
Amikor én jártam, úgy a 3. félévtől jöttek a beadandók. De most már ha jól tudom második félévtől elég komolyan veszik a dolgot, sok a gyakorlati tárgy. C/C++/Java programozás. Többféle platformon (MS Studio/KDeveloper).
Csak pár húzós tárgy van: analízis sok embernek nem fekszik, meg a bevmat 3, amit még az ellenségemnek sem kívánnék.
Ha eljutsz a harmadik végére, abszolút hülyeség nem elvégezni a maradék kettőt. Azt tanulsz, amit Te akarsz (4 sávot kell választani, egy sáv egy témakörrel - pl adatbázisokkal - foglalkozik).
Összességében: ha szereted a matekot, akkor tetszeni fog. Egyes véleményekkel ellentétben meg lehet tanulni programozni, csak akarni kell. Meg egy kis energiát kell fektetni a bentmaradásra. Végül is évente 100 ember tuti végez ;P
Na most alvás, holnap tudok még írni
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest