Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
De, az. Bev.prog. első félév eleje erről szól.
Tulajdonképpen ez is a beetetés része, október közepéig még tetszeni fog a progmat, aztán jönnek az első zh-k, és meglátod hogy nem a levegőbe beszéltünk...
Szerk.: Egyébként tulajdonképpen semmilyen speciális előképzettségre nincs szükség, ha tudsz kezelni egy számológépet és megy a négy alapművelet akkor már csak figyelned és tanulnod kell, mert elmondanak mindent. Csak kicsit gyorsan...
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Voltam megyei matekversenyen helyezett, soha életemben egy percet se tanultam matekra mégis kisujjból ötösre érettségiztem (pl. tétel hasból max. pont úgy hogy az érettségin hallottam róla először...), aztán mégis megfingattak keményen a progmaton. Ha nem vagy nagyon nagy matekguru, vért fogsz pisálni, készülj fel.

Egyébként sok szerencsét, nameg őszinte részvétem.
-
zsiga667
addikt
Tildyhez hasonlóan én is jártam egy évet progmatra (illetve a második félévben csak a haverok miatt mentem be néha...), és tényleg gyilkos. Nem mondom, ha szereted a matekot akkor jó lehet, de egyébként felejtős. Sajnos elsősorban matematikust csinálnak belőled, és mellé kapsz egy kis segítséget a programozáshoz is.
Bev.prog-ot és Anal-t nagyon fogod utálni első félévben, de ha mindkettőből megvan a kettes akkor még van esélyed hogy talán egyszer elvégzed. Ha nem, hagyd ot amíg még csak egy évet vesztettél...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) de sajnos esélyét sem láttam hogy valaha is diplomát kaphatok ott.
Tulajdonképpen ez is a beetetés része, október közepéig még tetszeni fog a progmat, aztán jönnek az első zh-k, és meglátod hogy nem a levegőbe beszéltünk...