- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
De, az. Bev.prog. első félév eleje erről szól.
Tulajdonképpen ez is a beetetés része, október közepéig még tetszeni fog a progmat, aztán jönnek az első zh-k, és meglátod hogy nem a levegőbe beszéltünk...
Szerk.: Egyébként tulajdonképpen semmilyen speciális előképzettségre nincs szükség, ha tudsz kezelni egy számológépet és megy a négy alapművelet akkor már csak figyelned és tanulnod kell, mert elmondanak mindent. Csak kicsit gyorsan...
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Voltam megyei matekversenyen helyezett, soha életemben egy percet se tanultam matekra mégis kisujjból ötösre érettségiztem (pl. tétel hasból max. pont úgy hogy az érettségin hallottam róla először...), aztán mégis megfingattak keményen a progmaton. Ha nem vagy nagyon nagy matekguru, vért fogsz pisálni, készülj fel.
Egyébként sok szerencsét, nameg őszinte részvétem. -
zsiga667
addikt
Tildyhez hasonlóan én is jártam egy évet progmatra (illetve a második félévben csak a haverok miatt mentem be néha...), és tényleg gyilkos. Nem mondom, ha szereted a matekot akkor jó lehet, de egyébként felejtős. Sajnos elsősorban matematikust csinálnak belőled, és mellé kapsz egy kis segítséget a programozáshoz is.
Bev.prog-ot és Anal-t nagyon fogod utálni első félévben, de ha mindkettőből megvan a kettes akkor még van esélyed hogy talán egyszer elvégzed. Ha nem, hagyd ot amíg még csak egy évet vesztettél...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest