- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Sziasztok,
Proginfó MSc-t estin mennyire nehéz elvégezni munka mellett? Én régebben Pannon Egyetemen végeztem ugyanilyen alapszakon nappalin, már régóta dolgozok programozóként, közben matekból például elég sokat felejtettem. Ha jól látom, egyébként direktbe matematikai tárgy nem is szerepel a tantervben, viszont rengeteg a kötelezően választható tárgy, ami jól hangzik. Mikor nappalin tanultam, azért szivattak ott rendesen, és nem csak tanulmányi értelemben értem, hanem sok oktató megalázóan viselkedett, ez estin is jellemző, ahol egyébként gondolom a többség dolgozó ember? Szakmailag mennyire jók szakmai tárgyak, sok újat és hasznosat oktatnak úgy, hogy egyébként szakmában dolgozok, illetve felkészültek-e az oktatók, különös tekintettel a gyakvezetőkre?
Ja, és a kötelezően választható tárgyak is 16 utáni időpontban vannak mind, vagy az közös lista a nappalisokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest