- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Sziasztok,
Proginfó MSc-t estin mennyire nehéz elvégezni munka mellett? Én régebben Pannon Egyetemen végeztem ugyanilyen alapszakon nappalin, már régóta dolgozok programozóként, közben matekból például elég sokat felejtettem. Ha jól látom, egyébként direktbe matematikai tárgy nem is szerepel a tantervben, viszont rengeteg a kötelezően választható tárgy, ami jól hangzik. Mikor nappalin tanultam, azért szivattak ott rendesen, és nem csak tanulmányi értelemben értem, hanem sok oktató megalázóan viselkedett, ez estin is jellemző, ahol egyébként gondolom a többség dolgozó ember? Szakmailag mennyire jók szakmai tárgyak, sok újat és hasznosat oktatnak úgy, hogy egyébként szakmában dolgozok, illetve felkészültek-e az oktatók, különös tekintettel a gyakvezetőkre?
Ja, és a kötelezően választható tárgyak is 16 utáni időpontban vannak mind, vagy az közös lista a nappalisokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest