- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Sziasztok,
Proginfó MSc-t estin mennyire nehéz elvégezni munka mellett? Én régebben Pannon Egyetemen végeztem ugyanilyen alapszakon nappalin, már régóta dolgozok programozóként, közben matekból például elég sokat felejtettem. Ha jól látom, egyébként direktbe matematikai tárgy nem is szerepel a tantervben, viszont rengeteg a kötelezően választható tárgy, ami jól hangzik. Mikor nappalin tanultam, azért szivattak ott rendesen, és nem csak tanulmányi értelemben értem, hanem sok oktató megalázóan viselkedett, ez estin is jellemző, ahol egyébként gondolom a többség dolgozó ember? Szakmailag mennyire jók szakmai tárgyak, sok újat és hasznosat oktatnak úgy, hogy egyébként szakmában dolgozok, illetve felkészültek-e az oktatók, különös tekintettel a gyakvezetőkre?
Ja, és a kötelezően választható tárgyak is 16 utáni időpontban vannak mind, vagy az közös lista a nappalisokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest