Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womanoid
újonc
Sziasztok!

Ebben az évben érettségiztem és jelentkeztem külöböző egyetemekre (BME, OE), viszont rájöttem, hogy az eltére szeretnék jönni proginfóra. Szóval pótjelentkeztem most estire (hogy tudjak dolgozni internként egy multinál, ahol jelenleg csak partnerségben állok) és lenne pár kérdésem:
1. Hogy ha biztosan bőven elértem a ponthatárt akkor 100%-ban felvesznek az ELTE IK AEK-re?
2. Milyen korosztályok fordulnak meg nagyobb számban estin? (Csak, hogy tudjam mire számítsak, lesznek-e velem - 20 - egykorúak vagy nem igazán)
3. (Programozást tanultam, illetve elég SOLID (haha) tapasztalatom is van...) Hatalmas nagy elszántsággal, lelkesedéssel és persze sok tanulással mennyire nehezen teljesíthetőek a matekos tárgyak? 5-ös voltam matekból, de ettől még a gyengeségem sajnos a matek. Viszont érdekel, érdekelt is, csak hát nem vagyok belőle olyan penge mint programozásból.
4. Kell vagy szükséges vinni laptopot ha jegyzetelni szeretnék?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat és hát nagyon izgatott vagyok, szóval remélem hamar kapok választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- Bloodborne (PS4)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest