- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger91
csendes tag
Sziasztok! Szeptembertől megyek MSC képzésre - már ha holnap felvesznek
- és ha valakinek van véleménye a msc-s szakirányokkal kapcsolatban, akkor azt szívesen elolvasnám. A gondom az, hogy az elejétől fogva multimédia szakirányra szerettem volna menni, de az sajnos pont megszűnt
A matekkal nincs gondom, de a modellalkotás kevésbé motivál, így a szoftvertechnológia és az információs rendszerek szakirányok közül fogok választani, csak még nem igazán tudom melyiket is. Úgy-ahogy otthon vagyok a programozásban meg a technológiájában és az adatbázisok háza táján is, de nem igazán vonz az egyik sem a másikánál jobban. Tehát mostmár tényleg csak az a szempont maradt, hogy melyik által nyújtott tudással lehet majd jobb pozíciókat megpályázni, illetve gyorsabban, magasabbra lépni a szamárlétrán. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest