Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger91
csendes tag
Sziasztok! Szeptembertől megyek MSC képzésre - már ha holnap felvesznek
- és ha valakinek van véleménye a msc-s szakirányokkal kapcsolatban, akkor azt szívesen elolvasnám. A gondom az, hogy az elejétől fogva multimédia szakirányra szerettem volna menni, de az sajnos pont megszűnt
A matekkal nincs gondom, de a modellalkotás kevésbé motivál, így a szoftvertechnológia és az információs rendszerek szakirányok közül fogok választani, csak még nem igazán tudom melyiket is. Úgy-ahogy otthon vagyok a programozásban meg a technológiájában és az adatbázisok háza táján is, de nem igazán vonz az egyik sem a másikánál jobban. Tehát mostmár tényleg csak az a szempont maradt, hogy melyik által nyújtott tudással lehet majd jobb pozíciókat megpályázni, illetve gyorsabban, magasabbra lépni a szamárlétrán. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest