Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Biqci
aktív tag
Köszi, találtam is egyet, szerintem holnap rendelem is. Nem olcsó, de egy rendes külső monitorhoz képest töredék ár.

Még annyit, hogy ssd-t milyet ajánlanál ebbe a notiba? Én Samsung 850EVO vagy 750EVO-ra gondoltam, 250-500GB méretben (de ez még képlékeny). Mit szólsz hozzá? -
Csak nekem tűnik úgy, hogy többet megy el akkuról a notebook win10 alól? 2570P
Igen takarékosan kezeli az akkus üzemmódot. -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
A lányomnak 8540w van full hd kijelzőzel, az AIDA szerint LG PHILIPS LP156WF1-TLF3 a típusa. Nekem személy szerint nagyon tetszik a képe, alig van invertálás, csak ha felülről éles szögben nézem. De az a gond, hogy a suliba IPS monitor lenne a feltétel, RGB 90%-os adattal. Ez talán a színvisszaadást jelenti, de nem vagyok benne biztos. Tehát aki képbe van az IPS monitor és a noti display közötti különbséggel, tudna nekem segiteni, ez elég-e, vagy kell mindenképpen egy monitort venni?
-
atyuska
tag
Két típusnál maradtam, valaki használja valamelyiket? :
HP EliteBook Folio 1040 G3 V1A83EA
HP EliteBook 840 G3 T9X27EA -
adika4444
veterán
Sziasztok!
Visszatértem Elitebook vonalra
és lenne egy kérdésem:
Tehát 2570P, és ha terhelem fullon a procit (stresszteszt például), akkor elkezd akadozni a hang. Olyan mint ha a hangkártya akadna be... Ha a terhelést megszűntetem rögvest helyreáll... Most kipróbáltam, ha az energiagazdálkodásnál a procit 99%-ra rakom, tehát turbót tiltom, akkor szintén megoldódik a probléma... Ez így normál működés hogy a proci maxon pörög és zabál akkor kicsit akad a hang?
Köszi! -
2570P
Akku. Állt 1-2 hónapot feltöltve olyan 60%ra. Hogy mekkora de mekkora tévedésben volt az üzemidővel és a százalékkal most, hogy beletettem. Ment vagy 40 percet még 0%-os akkuval a drága.
-
spyduck
nagyúr
Ilyen hibát okozhat hibás HDD, nem egy hasonlóval találkoztam. Sőt most a napokban volt olyan HDD hibás Dell 5720, ami egyik tesztelő programra se dobott hibát, viszont HDD csere után már nem csinálta. Első körben javaslok neked egy Hard Disk Sentinel ellenőrzést, második körben egy Win 10 telepítést, harmadik körben pedig egy HDD cserét. 99%, hogy valamelyik megoldja a problémádat.
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Van egy kis gondom win7-tel, de nem tudom, hogy gép vagy windows specifikus az issue.
8470p, win 7 64-bit szűz telepítés és a windows update nem talál frissítést csak fut és fut és 25%-n tekeri a procit folyamatosan...
Valaki találkozott már ilyennel?
-
tibi970307
tag
Ebben csak SSD lesz, és külső HDD-t fogok használni.
Majd a fényerő szabályozást megoldom. Olvastam még a bimetrikus azonosítóról, hogy voltak problémák. Ezek megoldódtak már? Lehet használni bejelentkezésre, vagy akár jelszavak helyett böngészőben? -
spyduck
nagyúr
válasz
tibi970307
üzenetére
Csak a fényerő szabályzót (hot key) kell mashonnan letolteni, amugy sima ügy.
-
AKG
tag
válasz
tibi970307
üzenetére
Ilyet használok,win 10-es oprendszerrel.
Minden hibátlan,mindent megtalált.
A 3d drive guard kell neki,különben ismeretlen eszköz marad a kezelőben.
Stabilan megy,sosem fagyott,solidworks,3ds max programokat futtatok rajta. -
tibi970307
tag
-
Francia91
veterán
válasz
tibi970307
üzenetére
AutoCAD @ Inventor 2013-ast használok én is, azt nem próbáltam 10-esen

-
Francia91
veterán
válasz
tibi970307
üzenetére
8560W pöcc-röff megy Windows 10-essel. A 8760W ugyanaz, csak 256 bites GPU-val, és nagyobb kijelzővel, mennie kell ott is a 10-es Windows-zal
Én speciel 1 hétig használtam 10-est, pár diagnosztikai és szervizprogram miatt maradtam a Windows 7-esnél (ezen futnak rendesen, 8.1-esen már bugosak, kifagynak), azt használom -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy HP 8760W-t.
Hétfőn érkezik majd meg.
i7 2840qm, nvidia quadro 3000m, 128GB SSD, Full HD kijelző.Jelenleg Windows 7 van rajta. Lehet rá Windows 10-et telepíteni? Driverek vannak rá? Mit érdemes tudni? Bármi érdekel, amit ti már tapasztaltatok.
-
spyduck
nagyúr
Mi jártunk így. Sajnos javítani nem lehet, próbáltuk nagyítóval, pillanatragasztóval, mindennel. Annyira pici tartó műanyag, hogy kettő opció van:
(a) kijelző keret csere kábellel együtt
(b) belül a kis fehér gombot leragasztod valamivel, h ne világítson, a gombot pedig visszaragsztod pillanatragasztóvalA véleményem az, hogy a (b) verziót válaszd, ugyanis az a lámpa annyira kevés fényt bocsát ki magából, h kb nincs semmi értelme.
-
atyuska
tag
Sziasztok
Van-e valaki aki hasonló cipőben jár?
Elitebook 8470p -ről váltanék Elitebook 820G3-ra.
A mostani is FHD display, az új is. Viszont teszteken hasonlóan rosszat olvastam, mint amit a mostaninál is tapasztalok, csak egy szögből nézhető, gyenge fényerő stb.
Valóban? -
zonusz
aktív tag
Ez nem az enyém (csak éppen olyan), nekem az a jobb oldali tört ki. Ragasztani nem lehet, mert biztos újra letörne, csak két kis 2mm-es csapocska tartotta.
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Elitebook 4860p. Sajnos hülye voltam és rossz helyen nyomtam meg a klaviatúra világítás kapcsolóját, azaz helyette a kis takarót nyomtam a LED felett, aminek a pici rögzítői letörtek. Így a LED állandóan világít. Kérdeztem szervizeket, de elég érdekes dolgokat mondtak, hogy szalagkábellel együtt lehet csak cserélni, meg hasonlók. Annyit megtaláltam, hogy ez a LED a kameramodullal egy nyákon van, de ettől teljesen független a kis műanyag takaró, ami kipattan , ha megnyomod a mellette lévő lapot. Az inkább a képernyő keretéhez tartozik. Hol lehetne egy ilyet szerezni, illetve mi a neve?
Köszönöm. -
Francia91
veterán
No kérem, a 8560W hűtési problémája végre megoldódott
Ugyebár edddig bajlódtam, hogy nem gyári ventivel vettem a gépet, és elégtelen volt a hűtése... Ma megkaptam a gyári ventit a géphez (bontásból, eredeti), kicseréltem, mostmár a Quadro 2000M megáll 73 foknál, a Core i5 2520M pedig Turbo nélkül 86 foknál melegedés szempontjából... Összehasonlításként eddig a 2520M 95 fokig lazán felment Turbo boost nélkül is, valamint a Quadro 2000M is benyalt a 83-84 fokba...Mostmár a gyári venti van a helyén:
-
szotadi
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szia,
- IDT audio: HP honlap Win8.1 audio driver [link]
- TouchPad: vezérlőpult, egér, TouchPad fül, beállítások, görgetés, kétujjas vagy egyujjas beállítod (alapból kétujjas)
- Fényerő: nekem 2560p-n és 8460p-n alapból nem működik win8.1-10 alatt a fényerő állítás, hangerő igen, 2570p-hez van HP honlapján win10 hotkey driver [link]Ezeket még tuti telepítened kell:
JMicron Media Card Reader Driver [link]
HP 3D DriveGuard Software [link]
-
Calogero
addikt
EliteBook 8460p laptobomban lévő HDD cserélhető Samsung 250GB EVO SSD-re? ([link])
-
Kerítettem egy HDD-t és feltettem 2570P-re a Win10-et. Mint korábban is most is jó, az elején jó volt. Kérdés mi jön még. IDT audió driverből találtam 10-est, de valami CAB fájlt tölt le, én azzal mit kezdjek? Most doboz hangja van a hangszóróknak az így nem maradhat. Aztán, nem tudok a tapival görgetni, gondolom ezt csak be kell kapcsolni nem gáz. Nem működik a fényerő váltás az Fn gombokkal, erre mi a gyógyír?
Első óra után eddig ennyi.
Rengeteg dolgot nem értek még , mert más. Azt sem tudom mi van az SSD-vel, hogy ne tekerje, meg indexelés stb. Igaz most még HDD-n van, de ha jó felrakom SSD-re. -
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Elitebook + W10pro esetén a WWAN modult lehet "rendes" telefonként használni? Tehát nem internet, hanem SMS/beszéd.
-
Wolfi88
csendes tag
Köszönöm a gyors választ mindenkinek!
Kedden akkor már be is ruházok egyre
Aztán megírommajd a tapasztalatokat a régi konfighoz képest
-
-
Wolfi88
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Gép váltás elött állok asztaliról( AMD athlon 3000+ , 1giga ram, Abit nf8) laptopra. Kevés szabad időmvan így nem túlsokat tudnék gépezni így nincs szükségem atom erőműre
viszont jó lenne a régi lassú gépet lecserélni.
Kiszemelt kép.
HP elitebook 8560p, Proci Core i7 2620M 2.70GHz, VGA Radeon HD 6470M 1 GB, HDD 128 GB SSD, RAM 4 Gb. Késöbb Hddy caddyvel bővíteném a tárhelyet min 500 vagy 1 tbra ha laptop bírja.
100alatti összegből. Szerintetek érdemes váltani?
Válaszokat előre is köszönöm.. -
Calogero
addikt
Memória modulnál is csak olyan modult tehetek a gépbe amivel szerelték
HP Elitebook 8460p laptopba betehetőek ezek?
KINGSTON 16GB [2x8GB] 1600MHz DDR3L - 16.990 - bontatlan
16GB [2x8GB] 1600MHz DDR3L - 15.990 -
salieri.
őstag
Megvan a Sypantics Touchpad driver nem kell..
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
8540p gépen win10 operációs rendszerrel a touchpad nagyon érzékeny ,mivel tudom orvosolni? Van valami tuti driver?
-
jimmy399
senior tag
Szisztok!
Van nekem egy HP elitebook 2530p-m. Ennek két USB portja van. Eleve úgy vettem meg, hogy csak a bal oldali volt jó. Ma kitört az a müanyag pöcök is belőle, tehát az utolsó usb portnak is annyi lett. Kérdés, lehet bele venni pcmcia - usb átalakítót, és ha igen, akkor arról fog-e bootolni a gép, mert másképpen nem tudok rá telepíteni, csak USB-vel, mert nincs benne DVD-író.
köszi

-
spyduck
nagyúr
-
peti85
senior tag
Vettem egy HP 8560W laptopot. Szeretnék világítós billentyűzetet venni bele. Megnéztem, hogy az ehhez szükséges csatlakozó ott van az alaplapon, viszont a BIOS-ban nincsen "Keyboard backlit timeout" opció. Elképzelhető, hogy csak világítós billentyűzet beépítése után jelenik meg?
-
jboris
tag
[Átfutottam],az enyém 1-et villan,de nem a caps/num hanem a töltő led. Szerzek valahonan egy procit, és kipróbálom. Egy próbát megér.
-
Üdv! Valaki meg tudja mondani mi a helyzet 2570P vs. Win 10 felállással? Legutóbb komoly működési zavarok jellemezték, olyan fél éve, azóta nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest