Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowax
tag
Nekem egy HP Folio 9480m -em van. Szerintem egyáltalán nem veszélyes a hangja. A feleségem tud mellette simán aludni, ami nagy szó, mert minden kis zajra fel szokott ébredni.
Én imádom, egyetlen hátránya számomra, hogy csak HD+ a kijelzője és tudtommal nincs is full HD-s verzió. Emiatt lesz majd idővel 1040-re cserélve, ha elérhetőbb lesz az ára.
-
Raymond
titán
Van egy HP Elitebook 2560p gepem egy i5-2540M-el es idegesit hogy szinte allandoan megy a venti mert elegge melegszik a CPU. W10 alatt gyakorlatilag idle-ben 45-55 fok es 50 felett mar bekapcsol a venti. Persze 100% terheles mellett mar par perc alatt (2-3) eleri a 90+ fokot is. Van ertelme szetszedni es atpasztazni? A borda csak olyan apro semmi rajta, de lehet a venti sem az igazi mert a kezemmel nem sok levegot erzek kijonni oldalt hiaba suvit talan max sebessegen.
-
whited
addikt
Sziasztok
A Hp folio 9470m-ről kinek mi a véleménye?
Szabad még ilyet venni, ha a felhasználási terület az lenne amire tényleg kitalálták?
-
Chaser
legenda
használ valaki 1866-os ramot 8570-ben?
-
Chaser
legenda
válasz
zsolt734
üzenetére
sztem simán, bár hallottam olyat hogy nem megy ezekben, de ha jól rémlik most is van aprón 70-es k_vaddal és ha elmegy az eszem holnap az enyém is kap egyet:d
8570p-hez tud valaki működő ventiszabályzót?
illetve rakott már bele valaki ips panelt?szerk: 7Heads Drago sw-es gond van ott
én 7-est használok rajta, letöltöd a telepítő csomagot és onnan kb mindent be tudsz driverezni, kivéve a vga-t meg talán a 3g modemet, és persze kell pár segéd sw, touchpad, osd, stb-hez, utána nem bántani semmit, egyik hp gépemen sem volt gond így -
ElRamos
tag
Sziasztok!
A napokban tervezek venni egy HP EliteBook 8460p-t. Ezt most 56 ezer Ft-ért lehet megvenni, a 8470p-t pedig 68 ezer Ft-ért. A kérdés, hogy a +12 ezer Ft-ért megéri megvenni a 8470-et, vagy annyival nem nyújt/tud többet, hogy megérje a felárat?
Köszönöm!
-
-
zsolt734
tag
Sziasztok!
Van egy 8570p-m i5 3210m CPU-val, 2x4GB RAM-mal, 2x120GB SSD-vel (a 2. ultrabay-ben). Mostanában viszonylag sokat (értsd napi 1-2 órát) kell virtuális gépet futtatnom (Oracle VM VirtualBox), amihez úgy érzem, kevés a CPU (2 mag, 4 szál). Mivel ez egy 35W TDP fogyasztású proci, ezért felmerült bennem a kérdés, hogy egy erősebb i7-et, ami 45W TDP be lehet-e tenni anélkül, hogy nagyon hozzá kellene nyúlnom a hűtéshez? Első körben egy i7-3610QM-re vagy egy i7-3720QM-re gondoltam.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.:
Zsolt -
didros
senior tag
Most vettem észre, hogy a laptopom képernyő kerete (a műanyag) a jobb oldali zsanér felett kissé ki van hajolva, azaz elválik a kijelzőtől. Van okom aggódni emiatt? Tovább fejlődhet ez? Esetleg vissza lehet ragasztani valahogyan?
-
whited
addikt
Sziasztok
Hp8570w vásárlásban gondolkodok.
Mire érdemes figyelni ?
-
szotadi
tag
Szia,
Az enyémben 320GB Hitachi Travelstar 7200rpm volt, HP QuickSpecs típust nem ír de csak 7200rpm-es HDD-vel szerelték!Supports the following hard drives:
● 750-GB, 7200-rpm, 9.5-mm
● 500-GB, 7200-rpm, 9.5-mm selfencryptingdrive (SED)
● 500-GB, 7200-rpm, 9.5-mm
● 320-GB, 7200-rpm, 9.5-mm -
didros
senior tag
Sziasztok! Szerintetek EliteBookot (8570p) szerelnek Seagate HDD-vel is? Vagy utólag cserélhették ki benne?
-
Pityesz78
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nekem meg a bluetooth-t dobálja el ami szintén idegesítő ha bt egeret használsz.
-
7Heads Drago
veterán
8570p probléma:
Eldobálja valamiért a wifit. De érdekes hogy az első elindulása után nem dobta el. Csak miután felraktam a drivereket és pár progit, vírusirtót és restartoltam a rendszert.
Win 7-tel és 8.1-el is fent áll, állt a gond.
És egy kis adat:
Egy samsung 850 evo került bele 120 gb. Számomra brutális ahogy bootol... kb 13 mp-ben bedobja a win 8.1 nyitó képernyőjét. És ezt a bekapcsoló gomb nyomásától mértem. Fogalmam se volt, hogy ennyire is gyors lehet a betöltés. Az én Packard Bell-em az kb 29 mp alatt érte ezt el. És ez csak i5-3210M, 8 gb ram.
gyors kérdés: 8 gb ramnál kell a 8.1-nek lapozó fájl? Mert én kikapcsoltam..... -
mrmft
senior tag
Mindketto csak evvel kerheto nalunk: 35.6-cm (14-in), eDP 1.2 slim, full high-definition (FHD), AntiGlare (AG), SVA (1920 x 1080) display with and without webcam. IPS meg opcios listan sincs egyiknel sem. Lehet csak a ceges policy miatt. Mondjuk a G2-n is csodalkozom, hogy meg adnanak.
-
mrmft
senior tag
840 G2 i5 5300U vagy G3 i5 6200U kozul valaszthatok a cegben, melyiket szeressem?
Office csomag, webes feluletek amivel hasznalva van. Tobbi parameterben kb. egyformak - kijelzo, RAM, stb...
Akku nelkul menne foleg dokkolobol igy uzemido sem erdekel, akku ki-/beszereles egyszerubb a G2-n azt tudom. -
spyduck
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Mehet csak nem fog mukodni

-
7Heads Drago
veterán
Köszike a válaszokat.
Akitől vettem azt állította hogy a 3g modem helyére mehet msata meghajtó. -
juve600
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
nekem egy 120-as kingston ssd van a hdd helyén és egy 500gb-os hdd pedig a dvd helyén egy caddy-ben
-
spyduck
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem tudok rola, h lenne korlatja a HDD-nek. Msata SSD nem megy benne, csak a 8570w-ben mukodik. Nekunk eddig 1db Kingston SSD-vel sem volt bajunk, pedig napi 2-3db-ot biztos eladunk.
-
adika4444
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
HDD-t 1 TB-ig viszi.
Hogy MSATA-t eszi-e, ez passzos.
De szerintem ha megvagy optikai meghajtó nélkül, akkor inkább oda rakd be a vinyód, belülre meg egy SATAIII-as SSD-t. -
7Heads Drago
veterán
Üdv
Egy elitebook 8570p boldog tulaja lettem. Az érdekelne ez meddig kezeli a vinyokat? 1 terrással remélem nincs gond...
A másik hogy msata ssd elvileg mehet bele. Ha jól tudom 48,5 mm tudok berakni. De tipusra ez mindegy? Vagy mit keresek? by süsü -
minionair
csendes tag
Ma veszek egy hp elitebook 2170p lapost i5 3427u val,remelem megbizható kis gép lesz.
-
jboris
tag
http://hardverapro.hu/apro/hibas_hp_elitebook_6930p_elado
Ha valakit érdekelné.
-
Pityesz78
tag
8560w
protect tool jól működik Nektek?
Áthoztam egy másik hp-ról a az adatokat. A gondom, hogy nem tudom kiolvasni a jelszavakat. vers:6.08.1017.
WIN7 ről jöttem át WIN10-re, sajnos a terméktámogatás 8.1-ig követte a HP, így win7 és 8,1 ből farigcsáltam össze a drivereket.Másik gondom, hogy a bluetooth folyamatosan ledobja az egeret. Ki-be kell kapcsorásznom a műveletközpontban, h újra induljon nagyon gáz. Nem találok beállítási lehetőséget erre.
-
Igen, ezen túl vagyok, SN alapján természetesen garanciális még. Nem hiszem, hogy a garipapírt ki tudnám váltani egy print screen-nel, amit ők is bármikor meg tudnak nézni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy melyik szervizbe vigyem Budapesten, ahol tényleg elég szokott lenni az SN?
-
Lacc
aktív tag
Üdv.
Sikerült beszereznem egy HP 840 G3-as Elitebook-ot. Nem jöttem rá és nem találom, de hol tudnám kikapcsolni az idegesítő és nagyon hangos búgó hangot, amikor a BIOS menüt megnyitom és ott állítom át a beállítások. Valahányszor elindítom búg egyet, kurzor navigálgok megnyomom az Entert hogy most ide akarok belépni, megint búg, ha rákérdez a beállításokra, akkor is búg, és nagyon erősen, full hangerőn.
Ezt hol/hogyan lehet kikapcsolni? -
juve600
nagyúr
üdv
HP 8570p-ben milyen a bill világitás ? olyan mint a 8470p-ben ?

-
sandró60
addikt
Üdv mindenkinek!
Az előzmény,hogy most megint írok.[link]
Új fejlemény az sd kártyaolvasásával kapcsolatba
Addig- addig kísérleteztem míg rájöttem a megoldásra.
Tehát nem mindegy,hogy milyen márkájú sd kártya adapterbe tesszük a micró sd.Ami biztos a nálam lévő kártyaadapterek közül a Kingmax és a Sandisk adaptert nem fogadta el a gépben lévő kártyaolvasó.Lehet,hogy (hamisított)
Ami jó volt-Samsung-Kingmax itt megjegyzem lehet, hogy ezek eredetiek és Maxel kártyaadapterek.Így most már nem csak usb-n keresztül tudom a kártyákat beolvastatni. -
jboris
tag
Üdv mindenkinek.
Adot egy Elitebook 6930p laptop. Ellett ejtve ,és most már ezzel a hibakóddal nem indul a Win " 0xc000000e"
A PC boltba azt mondták, hogy a sata csatlakozó baja lett. HD Sentinel-el ránéztem a vinyóra, hát szektor hiba van , adat átviteli hiba is. Azt mondták a boltosok,hogy tettek bele egy másik vinyót, és azzal is ezt a hibát dobta ki. Valakinek valami tapasztalata,ötlete mihez nyúljak, mit kezdjek vele. -
marceeh
tag
Sziasztok!
Elitebook 850 G2 Wifi adapter csere,jelenleg a Wireless-N 7265 802.11agn adapter van benne,ami sajnos nem aknázza ki sem a router,sem az itthoni net képességét/sebességét. Olvastam,hogy szerelték a masinát AC-s adapterrel is ennek a cseréjén gondolkodom. HP oldalán ezt a 2 típúst írják a géphez: Intel Dual Band Wireless-AC 7265 802.11 ac (2X2) Wi-Fi illetve Intel Dual Band Wireless-AC 3160 802.11 ac (1x1) Wi-Fi. Van valami különbség a kettő között? Neten gyorsan az előbbit elvileg megtaláltam,szerintetek ez jó bele?
Köszönöm előre is a segítségeteket,
Marci -
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Elitbook 8470p kijelzőcsere: 40 pines panel, gyárilag 13xx felbontás. Kaphatna-e a gép egy ugyanilyen HD+ 16xx felbontásút? Köszönöm a válaszokat. -
peti85
senior tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Én az alapból nem világítós billentyűs 8560w gépembe vettem világítós billentyűt és tökéletesen működik, megvolt a plusz csatlakozó is az alaplapon. Ezt ellenőrizheted még vásárlás előtt.
Itt van is magyar világítós a tiédhez: [link] -
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Van egy HP EliteBook 8740w típusú laptopom, aminek elkezdett rakoncátlankodni a billentyűzete (1-2 gomb akad és nehezen reagál). Gondoltam vennék bele egy háttérvilágítással ellátottat (mert kb. ugyanannyi lenne. mint egy sima)
Szóval van esélye, hogy működne benne a világítás része, akkor is ha alapban nem világítós verziójú a kütyüm?
Lehet láma volt a kérdésem, de tényleg örülnék, ha valakinek lenne erről érdemleges információja!
Válaszokat előre is köszönöm! -
jboris
tag
http://hardverapro.hu/apro/hp_elitebook_6930p_bontas_5
Úgy döntöttem eladom. Egybe is vihető. Akár postázom a vevő terhére,gondosan becsomagolva. -
Üdv,
Ezt kérdeztem a sima HP topikban és ide irányítottak. Tud valaki segíteni?

-
wakond83
tag
Meggyőztetek uraim, váltani fogok, bár a típus még kérdéses.
8560w vagy 8770w legyen az új. -
cigam
titán
2560p-be lehet 3Gmodemet tenni utólag?(Külső stick nem jó)
Mennyibe kerül?
Hol érdemes ilyesmit keresni? -
-
wakond83
tag
válasz
spyduck
üzenetére
Én is kacsingattam már az újabb gépek felé de nincs 100e pluszba, hogy olyat
vegyek ami megint évekig megbízhatóan kiszolgál.
Amiket nézegettem az a 8570w és a 8770w de ezek számomra még elérhetetlen opciók.Ezért gondoltam a jelenlegi eszköz "maximalizálásán".
Kb. 40e ami rá menne és akkor megint egy jó darabig le van tudva,
bár itt már a videokártya az amitől már most is véres a torka. -
wakond83
tag
válasz
kecsetif
üzenetére
Köszi.
A leírásában az szerepel, hogy 8GB-ig támogatja az alaplap
és a dual channel-t is.
Ez a fajta jó bele:PC2-6400, 800-MHz, DDR2
2 hely van benne a memóriának.
Viszont nem láttam 4Gb-os kiszerelésű ilyen memóriákat.Illetve annó néztem hozzá egy másik procit is, de ez nagyon drága:
QX9300, Quad Core 2.53-GHz processor 12-MB L2 cache, 1066-MHz front side bus (FSB)
-
kecsetif
aktív tag
válasz
kecsetif
üzenetére
Remek a zbook, de 5 perc melo utan beall 10-20 % thermal throttligra. De ugy mar birja sokaig. Szerencsere a venti nem tul hangos maxon sem. Ez egyebkent altalanos jelenseg? Ujra pasztazassal tapasztalatok? Vagy inkabb a 4710mq kupakja alatt van a gond?
A 8440p i5 520m-mel orak utan sem ment 75 fok fole, bar a teljesitmenye csak a toredeke volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Talán majd más tud érdemben segíteni neked.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)