Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewill79
tag
-
TJ22
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy 8460p-ben hány féle módon lehet 2 meghajtót tenni és
Van-e mSata csati? (a nélkül hogy a wifi kártyát kell beáldozni).
Tippek?
Köszi
-
dewill79
tag
válasz
germinator66
üzenetére

-
dewill79
tag
válasz
germinator66
üzenetére
Szia!
Nem csak a 8570w-n, hanem nagyon sok HP Probook, Elitebook típusnál megtalálhatóak ezek a pöckök.
Céljuk pontosan az amit leírtál, a kijelzőt védeni a gép összecsukott állapotában. Az elöregedett, koszos gumi pöckök hagynak nyomot a kijelzőn... -
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
A 8570w-n a billentyűzetnél található 3db kiálló gumi pöcök milyen célt szolgál? Az egyik rendszeresen nyomot hagy az LCD-n, és a hosszú távú foltosodást megelőzendő eltávolítanám.
-
válasz
_adaml21_
üzenetére
Szia!
Egy mSATA->SATA átalakítóval, ami például egy 2,5"-os HDD burkolatban van benne, szerintem biztos, hogy menne ez az SSD. [link]
Ha meg beillesztetted a helyére, akkor a másik végéhez bevágsz egy radír darabot, vagy valamilyen rugalmas de erős anyagot (gumit). Igaz, hogy barkács megoldás, de például egy kollégámnak a HP2540p notebookjába egy mikroSATA-mSATA átalakítóval mSATA SSD-t tettem a notebookba és hogy biztosan ne csússzon ki, ne lötyögjön egy radírt vágtam ketté. azóta is bombabiztosan a helyén van, pedig múltkor a felesége leejtette, aminek következtében a kijelzője eltörött, vele együtt párkijelző burkolat rögzítő pöcök is, de az SSD stabilan állt a helyén
-
_adaml21_
őstag
Akkor, hogy ne kelljen ilyen keretekkel szórakozni, egy ilyen SSD belemenne, és kompatibilis lenne ezzel az első generációs Zbook 17-el?
Samsung 860 evo mSATA -
peti85
senior tag
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
1. generációs HP Zbook 17-es gépnél látom, hogy 2 sata slot van. Mivel a gép egy 500 Gb-os vinyóval érkezett, evidens, hogy rakok bele egy SSD-t úgy, hogy meghagyom a vinyót is benne, általános adattárolásra.
Felnyitva a gép alját látom, hogy az elsődleges slotban a vinyó egy "beépítő kerettel" van berakva, képen balra; a jobb oldali slotban pedig nincs ilyen keret.
Kérdésem az lenne, hogy kell-e a másik slotba is ilyen keret, vagy csak simán berakhatom az SSD-t keret nélkül? Arra gondoltam, hogy a másodlagos slotba átraknám a vinyót, az elsődlegesbe pedig az SSD-t tenném, vagy fölösleges ez a csere-bere, rakjam csak be simán a másodlagos slotba, és kész? Vagy esetleg inkább egy mSata SSD-t vegyek (ha egyáltalán kompatibilis vele?).
SSD még nincs meg, ennek függvényében vásárolnék (keretet is, ha szükséges netán), egy 850 v. 860-as 250Gb-os Samsung a kiszemelt.Köszi előre!
-
bolcsodal
addikt
Végre rámarkolhattam a 745 G5-re.
Érdekes tapasztalat. Ami rögtön zavar az a ventillátor kezelése...állandóan csapatja, pedig a CPU egyáltalán nem meleg (60-65 fok körül mozog).
Átrágtam magam a kötelező Win10 frissítéseken...a fényerőkezelő gombok meszüntek ezen is működni a nagy 'tavaszi hadjárat" update óta (majd próbálok kezdeni vele valamit).
HP driverfrissítés közben elszállt az AMD dirver (control panelestül...). Az AMD honlapján nincs nyoma a Ryzen 2700U-nak, az utomatikus detektálás széttárja a kezét, nincs ilyen csipszet...már majdnem basztam a földhöz aztán a HP-tól letöltött verziót engedtem fel rá szigorúan express install módban (custom módban nem megy fel)...most jó.
Aztán elszállt a touchpad drivere is...manuálisan újratelepítve a HP csomagját ("have disk" opció) sikerült újra gesztusokra lelni.
Régi szép emlékek tolulnak bennem az ATI/AMD driverek ámokfutásáról...nosztalgikus.
A cucc viszont elit...majd be kell pattintanom mégegy 8GB memóriát a dual-channel módhoz (le akarom tesztelni SC vs DC...eléri-e legalább egy MX130 szintjét...).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! HP 8570p notebookba a WWAN mSATA csatlakozójába egy SSD-t raktam. Szépen látja is az SSD-t fel is települt az op.rendszer. Működik rendesen, viszont ez esetben a HDD-t nem látja. BIOS-t is átnéztem, de nem találtam beállítási lehetőséget.
A célom az lenne, hogy az mSATA portban SSD-n legyen az op.rendszer és a HDD, mint másodlagos tároló is használható legyen.
Valaki tud erre megoldást?A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
-
bolcsodal
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni a napokban egy HP EliteBook 745 G2-t (AMD A8, 4GB DDR3) egyetemi felhasználásra.
Esetleg valakinek van tapasztalata hasonló konfigurációs laptoppal ebből a széríából? -
bolcsodal
addikt
FHD feletti Ryzen-es konfig nem létezik. A FHD konfig kétfajta kijelzővel érkezik 220cd-s és 440cd-s, az ára alapján az utóbbira tippelek. Ipon-ról rendeltem, de ott még a port szelekciót is javítani kellett webshopban miután szóltam nekik...
(Nemhogy infó legyen a kijelzőről...)[link] ebben a drágábbik kijelző van. 87%-os sRGB-vel....
-
Klara_
őstag
-
bolcsodal
addikt
Namind1. Megrendeltem, meglátjuk mit tud. Sajnos a kijelző lutri. Remélem a 440cd-s változat lesz benne. Annyi már biztos, hogy pcie NVMe tárolóval szállítják. Mondjuk félelmetes, hogy a webshopok mennyire leszarják a tájékoztatást. Ugyanazon típusszám alatt legalább nyolcféle termék létezik és még így is félretájékoztatnak. Amit kinéztem pl. Vga+display port-tal volt hirdetve holott ezt a típust csak hdmi-vel gyártják...
-
bolcsodal
addikt
Én is ezt nézegettem. Csak a Ryzen-es spectre-t nagyon lehúzták mert össze-vissza fagyott...szoftveres gondok voltak vele. Ezek szerint ez javulhatott itt. Azért kérdeztem vajon valaki már hallott-e valakiről akinek az ismerőse mesélte, hogy egy barátjának van ilyen a birtokában....
-
Klara_
őstag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Nekem nem tunik rossznak ez alapjan.
-
bolcsodal
addikt
Kicsit eltérő téma...
Van valakinek kézzelfogható tapasztalata az új Ryzen 2700U Vega10-el szerelt, 745 G5-ről? Gondolkozom a cserén és belekóstolnék az AMD-be. Őrült hiba, maradjak Intel oldalon ahol rogyásig tolják az i5-8xxU-kat?
-
törölt tag
válasz
szotadi
üzenetére
Lehet már megoldotott a gondod, de ha ... már nem emlékszem, hogy hivják a bios-bna ezt a funkciót. A lényeg win8-tól a kikacsolás funkció uefi biosoknál valójában nem kikapcsolás hanem valami hibrid power off.
Keresni kell egy olyan menüpontot ahol a power off funkciót visszakapcsolod "régi" fajtára. Talán az energiagazdálkodásban van. Így amikor a windows-ban leállítást látsz és rányomsz valóban leáll
google varázsszavak "disable hybrid shutdown" -
kamikasma
újonc
Sziasztok!
Az alany egy HP EliteBook 8760w
A probléma pedig a következő lenne : Túlmelegszik !!!
Tisztításon és pasztán túl vagyunk..
Amikor megvettem a gépet a ventilátor gyorsabbra kapcsolt amikor elkezdett melegedni, de ez egy újratelepítés után megszűnt. esetleg tudnátok segíteni hogy milyen program lehetett a felelős ??Előri is köszönöm !!
-
jimmy399
senior tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
10-11 MB az 100 Mb-es kapcsolatot jelent, szal ha nem lehet bele rakni egy AC-s kártyát, akkor ez a max, esetleg vezetékkel menne gyorsabban ha gigabites.
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
HP Elitebook 8740 w ről lenne szó.
WLAN kártyát lehet gyorsabbra cserélni? Jó lenne ha kihasználni az 500 as netet..
Sajnos csak töredékét tudja, pedig a routerrel egy helyiségben van a gép
Vagy wifin ne is reméljek nagyobb letöltesi sebességet 10-11 MB/s-nél?
Elnézést, ha láma volt a kérdés, de tényleg nem vagyok otthon a témában.
Válaszokat előre is megköszönöm! -
bivalyos
aktív tag
Sziasztok,adott egy elitebook folio 1040 G1 (E4A63AV#ABD) noti,az a baj hogy ahogy nézem minden leírásban szerepel hogy van benne bluetooth méghozzá wifi kártyába integrált 4.0,de sajnos sehogy se tudom működésre bírni, biosban nem találok semmi erre utalót hogy be kellene kapcsolni,de eszközkezelőben sem látja. hálókártya típusa alapján pedig tudja (Intel(R) Dual Band Wireless-N 7260) gyári driver fel is telepítettem,de mintha fel se raktam volna semmi változás. Bios frissítés megvolt. Valakinek van esetleg valami ötlete?
-
samphone
tag
válasz
samphone
üzenetére
Ezt írja windows betöltésekor a 80%-ra:
A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
Az SSD TRIM funkciója támogatott de inaktív. Javasolt az operációs rendszer, lemezvezérlő vagy annak illesztőprogramjának frissítése az optimális teljesítmény eléréséhez.
További információk: http://www.hdsentinel.com/faq.php#trimDe ha rámegyek hogy újratesztelés, akkor meg 100%-ra ugrik vissza, nem értem

-
samphone
tag
Illetve azt vettem észre, hogy ha hálózati áramforrásról megy a gép, akkor viszonylag jól mükődik, de ha akksiról ( még a legjobb teljesítmény beállítás mellett is) iszonyat lassú. Lehet ez a lúdas valami a teljesítménnyel.
-
samphone
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
64 bites. TPM nincs frissítve. CCleanert szoktam használni. Elvileg minden driver fenn van rajta.
Amit még észrevettem, hogy a Hard Disk Sentinel program, az egyik frissítés után minden inditás elején 80%-ot ír teljesítményre, ami eddig mindig 100% volt. Érdekes, hogy ha most elindítom a progit, megint 100-at ír, de a windows betöltésekor 80-at szokott. -
felsatan
tag
Sziasztok!
Vannék egy töltőt a HP Zbook 15 G1 laptopomhoz. Tudnátok segíteni, hogy megéri-e megvenni a drágább modelleket az alábbi listából:
https://www.notebook-alkatresz.hu/hp-zbook-15/tolto?q=hp+zbook+adapterSajnos tök hülye vagyok a témához, gondolom az Amper és a Watt érték határozza meg a töltés intenzitását. De nem tudom, hogy ezeket egyenesen arányosan össze tudom-e hasonlítani a meglévő töltőm értékeivel vagy igazából nem fogok érezni különbséget.

-
hódmaci
senior tag
-
FIDOKA40
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Sajnos nem működik usb egérrel sem.esetleg egy újratelepítés segíthet?
-
FIDOKA40
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Egér nélkül van használva.érdemes lenne letesztelni?
Igen sajnos pendrive nem található a lemezkezelésben..
-
FIDOKA40
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Sajnos csak a 160gb rendszer vinyót lássa.
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
8570p-ből volt kamera nélküli változat? ha már úgysem használom a kamerát,meg a bill világitás sem jó semmira,akkor inkább eltüntetném róla,ha lehet.
-
FIDOKA40
csendes tag
sziasztok!
segítséget kérnék,hogy mi lehet a probléma ha az elite book 6930p típusú technika a pendrive rádugásakor a szokásos" hardver telepítése kész" szöveg megjelenítése után nem történik semmi csak a" c " jelű merevlemez látszik. mind a három aljzat ki lett próbálva másik pendrive is lett tesztelve de nem látszik..win 7 64 bit rendszer fut rajta.
előre is köszönöm!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
üdv... 2530p milyen belső "ac"-s wifi kártyát fogad el? most "n"-es van benne,a régi routerem is "n"-es volt, kb.1hete cseréltem gyorsabbra... netcsomag emelést tervezek 100asról 1000esre...
-
felsatan
tag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Szóval, ha jól értem akkor amennyiben az online windows accountomhoz kapcsolom a titkosítást, akkor a windows fiókomba való belépéssel tudok hozzáférni a meghajtókhoz, így ha máshoz kerül a gépem akkor a win jelszóm ismeretének hiányában nem tud semmit kezdeni a merevlemezekkel, ugye? Illetve pont ezért nekem csak egyszer kell megadnom jelszót, mikor bejelentkezek a windowsba, nem kell külön-külön mikor az egyes meghajtókat nyitom meg?
-
bolcsodal
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A kulcsot a microsoft accountodhoz is lehet kapcsolni mondjuk. Én így használom.
Tény, hogy 7 év alatt még nem kellett helyreállítani semmit, szal nemtom éles helyzetben mi várható...

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
felsatan
üzenetére
a bitlocker csak akkor ér igazán valamit ha van tpm... ha nincs,akkor is aktiválható,pár beállítás módosítással a csoport házirenden belül...
ha bitlockerrel titkosítasz, kelleni fog egy pendrive,amin a helyreállítási kulcs lesz...ha ezt elveszíted,és a jelszót sem fogadná el, akkor minden adatod mehet a kukába! a bitlockerrel csak óvatosan...ha valami félrecsúcsik, minden adatod titok marad...tapasztalat...én pórul jártam vele 1hete... letitkosítottam az ssd-m,jelszót nem kért beállítani,újraindulás után a helyreállítási kulcsot kérte... sz*pacs... állíthattam vissza a macriumos backupot...(20perc)
-
bolcsodal
addikt
válasz
felsatan
üzenetére
Csak símán kapcsold be a titkosítást a meghajtókon. Ha valaki ezek után kiveszi a háttértérat nem fér hozzá az adatokhoz.
Ez csak Win7-8-10Pro nál opció. A home verziókhoz nem jár titkosítás (Bitlocker-en keresztük, harmadik féltől származó szoftverrel meg lehet oldani persze).
Nem fog állandóan jelszót kérni.
-
felsatan
tag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Köszönöm!
Nem tudom megítélni szükségem van-e ezekre, mert nem tudom mit jelentenek....
Utána néztem pl a bitlocker-nek és az, ha jól értem egyes meghajtókat titkosít, azaz mindig be kéne pötyögnöm a jelszót, ha megnyitok egy meghajtót....Van-e olyan megoldás, hogy egyszer kérjen jelszót a gép bekapcsoláskor és kész. Az előző gépemen (Lenovo G550) volt "BIOS jelszó", amit még a windows betöltődése előtt kellett megadni és az tökéletes biztonságérzetet adott nekem.
Építész vagyok, nem dolgozom titkos adatokkal, szeretnék viszont abban a tudatban létezni, hogy megnehezítem az esetleges tolvaj dolgát, aki lenyúlja a gépem. -
bolcsodal
addikt
válasz
felsatan
üzenetére
Szükséged van "industrial certified", valós idejű titkosításra? Használod a Bitlocker funkciókat a gépen? Bajod van vele ha ellopják a hdd/ssd-t a gépedről hogy megnézhessék az adataidat? Ha ezek valamelyikére igen a válasz akkor van értelme foglalkoznod a problémával...
https://h30434.www3.hp.com/t5/Business-PCs-Workstations-and-Point-of-Sale-Systems/Your-security-chip-TPM-requires-a-firmware-update/td-p/6681063
Bocs a link miatt, mobilról írtam.
-
samphone
tag
Tegnap frissült a windows 10-em, és azóta KEGYETLEN lassan lett a gépem.
Minden programot nagyon nagy késéssel hoz be, böngészni a neten nem lehet, mert lassan hozza be az oldalakat ( percek; de ha egynél több oldal tölt be akkor még rosszabb ), még a töltő karika animáció is szaggatva forog. ( amúgy HP Elitebook 745 G3-m van. )
Ha írok, késnek a karakterek.Nagyon rossz lett.
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
üdv, van egy elitebook 2530asom... a kérdés az hogy milyen ac-s wifit tudok belerakni amivel működik is... most n-es van benne, ami szépen átviszi a 100as netet, de módosíttatni akarok csomagot nagyobbra, a router 433/450es(2,4/5ghz) meg gigabites...
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Zbook G1-et használtan a laptopszaolntól. Alapvetően a strapabíróságára és az erősségére volt szükségem (építész vagyok), de ez a gép egy csomó biztonsági funkcióval is rendelkezik ugyebár. Na most én ezekről nem tudok semmit, nagy részük valószínűleg egyébként is érdektelen számomra, de szeretnék képben lenni a gépem tudásával. Van erről valami magyar nyelvű fórum, oldal bármi, ahol egy erős felhasználói tudással rendelkező emberke képbe tud ezekkel kerülni, hogy mi micsoda, mire jó?
Pl. a windows-om szerint feltétlenül frissítenem kellene a biztonsági processzor (TPM) belső vezérlőprogramját, de azt sem tudom, hogy ezt eszik vagy isszák és az oldalak se teljesen érthetőek számomra, ahová navigál a windows segítségnyújtás céljából.....Illetve be lehet állítani ezt a gépet úgy, hogy külső billentyűzetről be lehessen kapcsolni?
Köszönöm előre is!
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy 2570p esetén a zsanér melletti dísztakaró (hinge cover cap), hogyan tehető lötyögésmentessé? Vagy ne foglalkozzak vele mert nincs tényleges szerepe?
Ahogy néztem nem egy erőhatásoknak kitett rész, csak dísz szerepe van, tehát nem amiatt fog letörni az egész kijelző a gépről.
Köszönöm tanácsaitokat előre is!

-
RK
csendes tag
Sziasztok!
HP Elitebook 8560p nevű laptopba szeretnék vásárolni DWD meghajtót. Inkább használtra gondolnék. Tudtok ajánlani konkrét oldalt vagy olyan helyet ahonnan ez beszerezhető volna?
-
bolcsodal
addikt
Üdv! SSD túlmelegedéssel találkozott már valaki? Sajnos nem tudom megítélni hogy a végét járja-e, vagy a legutóbbi Win10 "romlasztás" tett be neki, de van amikor 75-76 fokokat nyaldossa (HD-sentinel szerint).
Mondjuk néha meg zuhan 15-20 fokokat néhány perc alatt, mintha hibás lenne a szenzor. Kézzel ellenőrizve viszont tényleg baromi forró.
Legutóbb kiiktattam az automatikusan induló Dropbox/OneDrive alkalmazásokat, az sokat segített. A G-Data idle scan, sem a kedvence mondjuk, de ezek az alkalmazások már évek óta futnak a gépen és eddig nem okoztak túlmelegedést...

Teszem hozzá a többi komponens hőmérsékletét nem tudom, mivel a legfrissebb AIDA el sem indul a gépen, szintén a legutóbbi win10 frissítés óta lol. Eleddig csak akkor fagyott az egész gép, ha a szenzor panel aktív volt (de ezt már "új korában" is produkálta).
-
batman.
senior tag
Nagyon kedves vagy, hogy próbálsz segíteni egy megoldódott kérdésben….
Amit írsz az csak részben igaz, de inkább félrevezető információ.
Ha rendesen elolvastad volna amire reagálsz, nem saját noti, ssd.
Évek óta nem ajánlottam senkinek azt hogy hdd-t particionáljon.
Minek? A konkrét elitebook 840 –ben m2 ssd-n van a rendszer, a másik ssd-n minden más, ki beszélt hdd-ről? Miért figyeljek, ha nincs bekapcsolva a bitlocker?
Nem értem miért kell értelmetlen hozzászólásokkal teleszemetelni mindent…. -
AKG
tag
válasz
batman.
üzenetére
Amelyik számítógépen egyszer már volt legális win 10,és online volt a gép,arra nem kell semmilyen mókolás.
Telepítésnél egyszerűen a nincs termékkulcsom opciót kell választani.
Online kapcsolat esetén a win aktiválódni fog.
Ergo akárhányszor lehet újra tenni a rendszert szűz telepítéssel,nem kell hozzá semmilyen lemez,vagy bios olvasás.
Remélem segítettem.
Arra figyelj,ha a bitlocker aktív,ebben az esetben zárolja a merevlemezed.
Ha volt aktív microsoft fiókod,onnan visszanyerhető a bitlocker kulcs.
Még egy tipp lemezkezeléshez.
Partícionáld a merevlemezt.
A rendszer az első partícióra,minden más a másikra.
Nem nagyon kell mentegetni,ha véletlenül,netalántán,mit ad isten,a tökéletes rendszered összerosálja magát
-
batman.
senior tag
Igen már fenn is van, a telepítés után automatikusan aktiválódott.
A HP ügyfélszolgálattal beszéltem, nagyon korrektek voltak, és segítőkészek, a helyreállító lemezt az ők is mondták, nekem csak az volt a fontos, hogy ne sérüljön a licensz. Remélem a Win10 többször nem kerül ebbe a frissítés utáni hibába. 
-
peti85
senior tag
válasz
batman.
üzenetére
Le kell tölteni a Microsoft-tól az iso-t. Ha be volt már regisztrálva, akkor nem kér elvileg kulcsot. De vannak arra is programok, hogy a BIOS-ból kiolvasd a telepítési kulcsot és azt megadd kézzel.
Egy másik lehetőség a HP ügyfélszolgálat. Kérésre 1-2 napon belül küldenek futárral ingyen helyreállító lemezt a géphez. -
batman.
senior tag
Sziasztok! Ismerős Hp elitebook 840 G2 –n megpusztult a win 10.
Most mentek az ssd-ről, és nem látok rajta telepítő partíciót. (eredeti a win 10, jogtiszta előtelepített)
Ha újra szeretném rakni a win10-et, mi a hivatalos eljárás? -
törölt tag
Érdekelne 840 G1 FullHD kijelzővel. Ha valaki megválna tőle az írjon privit.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Volna egy 8440p elitebookom.
Szeretném kicserélni a wifi kártyát hogy tudja a 5ghz-t is.
Lehetséges-e, illetve amennyiben igen mit is kellene vennem? -
válasz
bolcsodal
üzenetére
Most annyit kísérleteztem vele, hogy a HP Support Assistant által erőltetett régebbi intel drivert felraktam.
Ettől most újra működik a HD630, van energiatakarékosság, meg minden.
Egy hiba van, hogy a külső monitoron baromira akad minden. Mintha nem is lenne grafikus gyorsítás. A task managerben a "system" 10%-on fogja a procit egyfolytában... Viszont ha csak a laptop képernyőt használom, akkor minden ok... -
válasz
bolcsodal
üzenetére
Ugyanezek megvannak nálam is a zbook g4-en.
Plusz az integrált HD630 nem is működik, sárga felkiáltójel van mellette az eszközkezelőben. Csak az nvidia megy, ami persze az energiatakarékosságra is "jó" hatással van....
Persze az új intel driver nem települ fel, mert a HP nem hagyta jóvá... -
bolcsodal
addikt
Üdv! A legutóbbi Win 10 frissítés izgalmas új fícsöröket hozott egy 2540P életébe:
1. Fényerőszabályozás megszűnt működni.
2. IDT audio driver uninstall után képtelen újra települni (nem mintha hiányozna, csak meglepő).Nálatok minden OK a Win frissítést követően?
-
arpii
tag
Sziasztok,
Van egy Elitebook 840 G3-as lapos, Win10-el, synaptics driver a legfrissebb a gyártónál elérhető és egyszerűen beleőrülök most már, hogy mekkora kalap f#s ez a touchpad. A kétujjas scroll az megy mindenfelé, ha kell, ha nem, de egyszerűen képtelen vagyok visszaállítani a jobb szélén scrollozós megoldást. Van bárkinek ötlete, hogyan lehetne azt visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Nemhogy infó legyen a kijelzőről...)