Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megoldva, driver beállítások totál megváltoznak akkuról. Tesztelem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nem, csak itt csak film alatt csak full képen és csak akkuról. A sok csak együttállása után csinálja. Vissza is pörgetem a vidit és ugyan ott csinálja, de nem 100%-ban. Olyan 80%-ban csinálja ugyan ott, de ezt is úgy kell érteni, hogy ha 16X odapörgeted 80%-ban ott újra előjön. 90%-ban akkor ha képváltás van.
A noti lenne rossz? Mert a lejátszó is mindegy, a fenti dolgokat kell teljesíteni hozzá.
Ha kihúzom a töltőt villany a kép, mintha valami megváltozna, de nem tudom mi.
Más sorozat alatt is ez megy, a lényeg a videó fájl. -
No fiúk van egy jelenség. Én nagyon nagyon el tudok veszi a részletekben és mindent kiszúrok. Nem volt egyszerű. Filmet kell nézni teljes képernyőben, az az alapfeltétel, illetve akkuról kell nézni és egyelőre úgy néz ki csak ekkor van ez a jelenség. Nagyon közelről nézem közepes fényerőn ezért is szúrtam ki. [link] Direkt nem mondom el, itt is látni, annyit segítek kétszer kell látni. Két időpontot kérek tőletek hol és mit láttok.
-
Mi a neve az appnak amivel mennek az fn gombok?
-
válasz
rbalint88
üzenetére
Lesznek még hajmeresztő dolgai hidd el. Használja előbb utóbb belefut. Mondok párat. Bt-n párosítod a telót és kikapcsol a tapipad, 5%os akkumulátornál alvó mód, majd magától felkel stb stb... kártyaolvasó bug, lcd Hz bug (nézzen rá, mert 40-en ment sokat nekem is). Akkor összeomló segéd appok pl a tapipadnak bizonyos helyzetekben stb stb stb...
-
rbalint88
veterán
Hejhó!
Már párszor megpróbáltam frissítéssel és tiszta telepítéssel is w8.1 pro-ról w10-re átállni 840 G1-en, de mindig belefutok abba a bugba, hogy altatásból nem éled fel a kijelző. Látom, hogy küzd, de nem ad képet, aztán pár perc vívódás után kiírja, hogy az igfx64.exe megkotlott, vagyis hogy az intel hd4400 drivere nem akar működni. A gép annyiban nem gyári, hogy az 1600x900-as TN panelt cseréltem benne a fullhd-s AHVA-ra, amivel szintén szerelték gyárilag.
Van valaki, aki szembesült még ezzel a problémával és talált rá megoldást? -
Ebben nincs és nem is kell. Osztom neki telóról ha melóba viszem.
Más: Win7 alatt megy az akku program. Mi az, hogy 80 \ 300 a ciklusok száma? 300-nál letilt? Akkor ezt is berakom a vonat alá bakker. Nekem itt ne korlátozzon semmit.
Win 7 is shock izé exe tekeri azt a szjbvert cput- és nem történik semmi. Ez A FOS ms. -
Chaser
legenda
Kiderült a 2540p-n a gyári optibayen van egy meglepi usb is
De jól megtúráztatott mikor azt hittem ebbe eleve 2,5-es hdd megy
-
Itt csak nem esnek nekem: Ez a Win10 vs. 2560P együtt egy hulladék megbízhatatlan fos egyveleget eredményez. Adok még neki esélyt, de sztem megy vissza a win7 a jó sok nem felismert eszközzel együtt, töltöm a drivereket.
-
Chaser
legenda
válasz
Kolondrum
üzenetére
Teljesen lemeríted párszor, amíg 10% körülire nem esik. Egyébként nincs para, gyári HP akkud van, kicsit félremér az elektronika. Az is lehet már azt jelzi esett az aktuális állapota egy kicsit, következő feltöltésnél a tervezett érték fog élni.
HP battery check a sw neve ami kiír akkuról sok mindent, ciklusok számát is.
Mindig 100%-nak fogja írni, ez HP-nál ilyen, azzal nem kell foglalkozni. Mindig az aktuális értéket veszi gyári 100%-os állapotnak. 6 cellás akku 55Wh órás lehet, tied így kb 15%-os elhasználtságú. -
Hát párszor már lemerült. Hogy érted pontosan? MEddig merítsem?
Más: Azt hittem rossz a noti, mert vibrál, de kiderült, hogy a film ilyen, mindig ugyan ott visszapörgetve. Főleg éjjel sötétben ha a hasamon van és pár centiről nézem. Ezt is azóta szoktam, hogy ilyen kicsi.
-
Akkor érdemes levenni a töltőről ha a is led kifehéredik? Az 90% felett van.
Amúgy ha pl 95-nél lehúzom a töltőről akkor nem 95-ről merül hanem magasabbról. -
-
-
Az miért van, hogy a led azt mondja feltöltve, de tölt még az akku. Olyan 3-4%-ot.
Ha meg pl 97%-nál rádugom (100-rol merítve) kiírja h csatlakoztatva, nem töltődik. Ez hp-s dolog? Acer tölt ahol rádugom. -
Van egy töltő amire nincs szükségem. Javított. Gyári 90w. Nektek gyári van?
-
Igen! Itt is rábactam, mert ebbe 7mm-es keret kell olyan HDD-vel nekem meg minden 9mm-es a régi notiban. Egyelőre az SSD jött át, az számra pontosan hozza amit kell. Villámgyors tőle.
A 2530P meg marad HDD-s, egy WD scorpion Black megy bele holnap.
Mindkettő akkuja kiváló. Legalább 3 órás.
Az acer noti meg megy a elvesbe, nem rossz csak más. Én többet nem veszek acert sem! -
Dhampir
félisten
Végül bevált játékra is?

Régebbiek biztosan eldöcögnek rajta.
Hej, de jó lenne kipróbálni rajta a Stalkert.

256 MB-os (128-bites) ATI Mobility Radeon HD 3650 elvitte a CoP WiP-et 1280x800-as felbontáson (csak Cordont próbáltam ki).Tudom, hogy nyári hozzászólásra reagáltam, de Sebaj Tóbiás.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Nem is tudtam, hogy van EliteBook topik.

-
Na ebből lehet, hogy 2540P lesz ezzel a felállással. Hp után az acert kinyitni sincs kedvem.

-
Másik totyikban ezt kaptam: [link] Ez 1.8-as helyre megy. Nem biztos a dolog, mert amiről épp írok az páromé lesz napokon belül. Ebben egy SATA1-es HDD van a DVD helyén. Hoznak nekem egy hasonlóan szép 2530P-t ha teetszik lehet elhozom és csak lehet, hogy veszek egy ilyen átalakítót meg hozzá egy SAMU eve 850-et, a DVD helyére meg a HGST 1Tb menne. Majd elválik. Bnőmnek elég a HDD is, a plusz ramot várom postán. Azt látom, hogy a T9500 ami a másik nagy acerbe van jobb mint ebben az SL9400-as. Sajnos laggol a gép win10-el de lehet, hogy csak ram meg SSD hiánya van, nem tudom.
-
neato3loco
senior tag
Sziasztok skacok!
Ismerősöm laptopvásárlás előtt áll. Az árkategória miatt, a "Milyen notebook-ot vegyek?" topikban egy HP Elitebook 8460P-t ajánlottak a hozzáértők.
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek ilyen típusú gépe, és mi a véleménye róla. Minél több véleményt szeretnék róla olvasni, hogy tudjam én is ajánlani az ismerősömnek.

Előre köszönök mindent.
-
Sziasztok! Vettem egy Hp 2530P-t és arra lennék kíváncsi hogyan lehet beletenni SSD-t úgy, hogy a DVD helyén az 1 tarrás HDD van. Ergo az 1.8as helyre mit lehet tenni vagy a másik PCIE helyre esetleg? Nem értek hozzá ez nekem most idegen. Valaki esetleg csinált már ilyet? [link]
Egy ilyen SSD valahogy belerakható? [link]
NAgyon tetszik a kicsike és ez az akadály. -
Chaser
legenda
válasz
Eszti M.P.
üzenetére
1366x768
14.1 HD LED (1366x768, tükröződésmentes) Matt -
Chaser
legenda
válasz
Eszti M.P.
üzenetére
35 354 - ez is az, ez 4GB rammal, másik 8-cal. Jót nem hallottam róluk, rosszat nem mondok
Ők biztos megbízhatóak, de csak HD kijelzős 8460-uk van most. -
Eszti M.P.
újonc
Köszi szépen!!
Megkérhetlek, hogy linkelj egyet, kérlek? Ebben a HD dologban már nem tudom hogy keressek rá xD
szerk.: Nah mégis találtam egyet: http://www.computerimperium.hu/hasznaltlaptop.htm?gclid=CK30tYK7jcgCFUQ6GwodxfQEIw
A 35 521-es számú, ez az ugye? Még sosem rendeltem innen semmit, szerinted megbízható?
-
Chaser
legenda
válasz
Eszti M.P.
üzenetére
Jobbat nem kapsz ennyiért. Lehet jobban járnál a 15-ös verzióval, 8560p. Ha rajzolgatsz sztem ne a standard HD kijelzőset vedd, hanem HD+ 1600x900-ast. Ha hordozod is akkor viszont maradj a 14-es vonalon, de abból is célszerűbb HD+ kijelzős modellt keresni.
-
AKG
tag
válasz
Eszti M.P.
üzenetére
Milyen programmal szeretnél rajzolni?
-
Eszti M.P.
újonc
Sziasztok!! Szeretnék venni én is egy Elitebookot de nagyon nem értek a témához sajna... Az Elitebook 8460P volt szimpi, mert csak 100ezer forintom van rá, és ez 70-80 körül van a neten, de azt szeretném kérdezni hogy van e jobb laptop 100ezerért? Mezei A4-es (nem tudom a szakszót rá D
méretű kéne, kb. csak netezni és rajzolni kéne a gép. Nem véletlenül kérek segítséget, tényleg nem értek hozzá... És nagyon nagyon köszönöm ha válaszol valaki, igazán fontos lenne!! 
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Véleményetekre,tapasztalaitokra lennék kíváncsi a két gpu-val kapcsolatban.
Nvidia Quadro 880m és Nvidia Quadro 1800m.
Elitbookot néztem ki,mindkét lapi i7 procis,viszont más vga-val.
Válaszaitokat előre is köszi!!(Fészbuk játék (Contract Wars) esetleg Gta4)
-
Rush77
aktív tag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Köszi bolcsodal & Razermazer.
Fel is veszem a kapcsolatot velük.
@ Chaser
Hát gondolom az, hogy 1080p panelt eszik e az attól is függ, hogy szerelték e vele ezeket.
backlit bill meg a 8x60-as szériához nem volt szerintem de ezt a hozzáértők meg tudják erősíteni (vagy cáfolni amennyiben hülyeséget mondok) -
Chaser
legenda
Dellhez van ventiszabályzó, hp-hoz nem tudok róla, pedig jó lenne

Következő kérdés, 1080p-s panelt eszik-e? Most hd+ van benne, de elgondolkoznék egy ips-en.
Backlit billzet tudtommal van hozzá, mondjuk nem nagyon találtam. Mindegyik modell tudja kezelni, vagy csak ha alapból az volt benne? -
Rush77
aktív tag
Tény, hogy nem egy kategória viszont a tesómnak van E6420 és az se halkabb mint az E5420 ugyanazzal a CPU-val. Nekem mindenesetre a billentyűzete is jobbnak tűnik az Elitebooknak.
@bolcsodal (187)
Szerintem elhalálozott a 6470m, mert ujrapasztázás sem segített.
Keresek egy szervízt aztán meglátjuk mit mondanak. Remélem nem anyagi csőd megcsináltatni mert akkor nem lesz semmilyen gépem a cégesen kívül.
-
Chaser
legenda
Tudom sok éves hsz, de...
Annyira felesleges egy inspiront meg egy E5xxx-et hasonlítani elitebookhoz. Nem egy ligában játszanak. Elitebook ellenfele akkor az E6xxx volt. Inspiron meg belépő, mint pl hp pavilion meg egyéb csodák. A 6400-es inspiron amúgy is jó gép volt. E5xxx meg fényévekkel lemarad E6xxx-től. Sztem a billzetük viszont sokkal jobb, ráadásul ott már rég volt backlit lehetőség is, míg hp-nál talán a 70-es szériától.És amiért benéztem, van gyakorlati tapasztalata vkinek, 8570p-ben lehet használni 4 magos i7-et? Turbo használata nélkül sztem kényelmesen lehűtené intel vga-val a rendszer.
szerk: Most nézem ez a topik nem pörög úgy mint a tp topik.
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Egy HP 8770w-ben (i5-3320m; Ati FirePro M4000) tudom-e cserélni a VGA-t pl. egy Quadro K3100m-re és pl a procit egy i7-3730QM-re?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Időszerű lesz mostanában gépet váltanom,(munkámhoz kell az erősebb gép) egy 8560w a kinézett azért hp mert most per pill ő van a legjobb áron aprón.
Kérdés a sandy cpuk grafikus magjának letiltása bios szintű vagy szoftveres hp -nak köszönhető? ebben valami változás történt, vagy maradtak azóta is letiltva, mióta kijöttek ezek a gépek.
Az is igaz, hogy volt szerencsém a quadro 1000m-hez annyira nem vészes idle és load sem hiszem a legkisebb quadro. Nem is igazán kell az ereje hanem inkább a proci és ram menyisége a döntő(szerverek futtatása adatbázis, webszerver) -
∂яσнυη
senior tag
Üdv!
8460p, 8560p párossal mi a tapasztalat meghibásodás terén. Ati-sakre jellemző a BGA chip hibája? Egyéb betegségek?
-
kiskakas
senior tag
sziasztok,
2db 2540 elitebook van a csaladban, win7-el, mindkettovel ugyanaz a problemam..ha bedugom a fulest, vagy nem szol abszolut vagy szarul.. Eszkozkezeloben van egy hangszoro es egy fules kimenet, itt hiaba allitgatom alapertelmezettre egyiket, masikat, neha bejon,de tobbnyire semmi nem valtozik..
IDT audio a hang chipset..van vkinek otlete, mi lehet a gaz?
-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Ezen táblázat szerint nem, hanem a dupláját - ami Rajtad nem segít, hiszen még az is csak fele a Számodra kívánatosnak.
Valamint az is látszik, hogy max. 1066 MHz órajel is benne van a pakliban
Szerk.: Valamint elnézésedet kérem, hogy a fentit nem a korábbi hsz során kerítettem elő - kimaradt az akkori olvasáskor, hogy talán a CPU korlátja is lehet oka a gondodnak

-
KPistike
aktív tag
Üdv!
Ma fedeztem fel a topikot - igaz, másik típus miatt keresgéltem -, de eddig az volt a tapasztalatom, hogy nem csak az órajelre finnyásak, hanem a RAM gyártójára is. Illetve lehet, hogy inkább a CL paraméterek valamelyike nem tetszik neki.
Gondolom, BIOS-ban rendesen látod az új RAM-okat, esetleg memtest-tel nézted, hogy milyen a viselkedése a gépnek? -
AKG
tag
Üdv!
Segítségeteket kérném:
Adott egy hp 8740w,egy i5 520m procival,és egy ati firepro vga-val.
Ramot szeretnék bele a jelenlegi 2*2 gb helyett,2*8 gb-ot.
Ha egy kingston 1600-as ramot teszek bele,rögtön a win indulásánál reccsen,majd megpróbál újra indulni.
Sok neki az 1600?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- SörcsaPH!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez még olyan erősen beta, hogy akár alfa is lehetne