- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
őstag
válasz
kw3v865
üzenetére
Nálunk Van még G7/G8, G10/G11 meg most érkezett Elitebook 6 G1i is. Szerintem teljesen jó, nem recseg, végig ugyanazt az aluházat használták (könnyen is szerelhető, mert kompletten lejön az alja). A hasonló korú gépekhez képest szerintem teljesen ok. Vásárlás után kapjon egy rendes pasztát, telepítés után meg Notebook Fancontrolt és nem lesz gond a hőmérsékletekkel sem! A (nem menedzselt) win11 meg szépen futott azokon amiket használtunk (i7/32gb/1tb).
De amit csak javasolni tudok, hogy menj el tapogasd/nyomkodd meg, nálam az szokott a döntő lenni. -
i400
őstag
válasz
kw3v865
üzenetére
Amit én írok az extrém felhasználás, az illető nem vallotta be, hogy mit csinált vele, de voltak tippjeink. Az enyémet ha jól emlékszek 2021ben adtam el hibátlanul (sokat hurcoltam de extrém módon figyelek a dolgaimra).
Hidd el, hogy nekem is nagyobb elvárásaim voltak, de az üzleti kategória nem arról szól már mint 10-15-20 éve (elég megnézni akár egy 8570p-t).
Ha tetszik vedd, de a ventit és az akkut nézd meg. Szerencsére a kijelzőben itt még nem hagy nyomot a billentyűzet ha sokat hurcolod táskában, mint a konkurenciánál ezidőtájt, max a pöcökegér és a 2 kis gumicsík távtartó (de azok legalább nem kezdik ki a felületét). -
i400
őstag
válasz
kw3v865
üzenetére
Én amikor megjelent újonnan vettem ilyen gépet magamnak (i5/16/512 jobbik fhd kijelzővel). Notebook fancontrolt használtam, mert gyalázatos volt az alap ventiprofillal a hűtés. Előforuldhat ventihalál (ahol dolgozok, ott a 80+ darabos flottából kb 8-10 között voltak a problémásak). G5/G6 szériánál az akkuk szoktak nagyon érzékenyek lenni, ha a touchpad sarkai nem egységesen a palmrest vonala alatt vannak akkor fújódik.
Covid miatt ezek a gépek 4-5 évet mentek programozók keze alatt, akik nem igazán kímélték őket, de nagy történések nem voltak a felsoroltakon kívül. Zsanérok is bírták a strapát, volt olyan akinek kb banán alakúra volt meghajolva a gépe de az se halt le. -
i400
őstag
Nálunk vagy az a felállás van, hogy 2 db fhd monitor, vagy 1 db 4k tv van rákötve a gépre/dokkolóra (ez még a G5nek sem volt gond). Az intel oldalán ezt írják az iris xe-hez [link] (persze levédik magukat a keresztes apróbetűs résszel). Így nem mernék az általad írt 2K + 2560*1080 konfigra semmit mondani, mert bármi megeshet :/
-
i400
őstag
Kipróbálnám másik dokkal. Miért ez a Dell lett? Mennyire ragaszkodsz a displaylinkhez?
Pár példa, a nem teljesen heterogén géppark miatt miket kellett végigpróbálnunk (és volt olyan eset is, ahol egy dokk firmware update hozta el a megoldást):
-HP Dock G5 - Thinkpad T470/T490/T14gen1/gen2 párosítás csak 640x480as képet adott ki 1db fhd külső monitorra (más opció nem is volt). Macbook-kal tökéletes (de ezt írják is a termékoldalon).
-Lenovo 40AY - Elitebook 850 G5/G6/G7/G8/G10 tökéletesen megy a belső kijelző + 2 külső monitor kezelés, ahogy Macbookal is.
-Lenovo 40AY - Thinkpad T470/T490/T14gen1/gen2 minden szuper.
-Lenovo 40AS - Thinkpad X270/Elitebook 860 G10 minden oké
-Lenovo 40AF displaylinkes dokkoló vígan megy M1 procis Macbook pro-val és Elitebook 860 G10-el. -
-
i400
őstag
Üzemeltet e bárki nagyobb flottát Elitebook 860 G10 szériából? Kérdeznék, mert elég sok anomáliába futunk bele. Konkrétan sorra halnak le a pár hónapos gépekben az usb c portok (vagy az összes usb). Sajnos lapcsere a vége mindegyiknek. Dokkolóval vannak használva a mellé kapott HP USB-C G5 Essential-al, vagy a 65 wattos usb c töltőjével.
-
i400
őstag
Sziasztok!
Az alany egy Elitebook 840 G5 a probléma pedig hogy az utolsó bios frissítés óta baromi meleg a gép háza, mind a biosban mind az energiagazdálkodási lehetőségeknél be van kapcsolva hogy menjen a venti és ilyen 55-60 fokot produkál. A venti pörög de olyan sebességgel fújja a levegőt amihez képest szerintem egy fing maga a tornádó. Nincs hozzá ventiszabályzó app (thinkpad alatt volt erre 3rd party megoldás)?
Előre is köszi
-
i400
őstag
Az valami Win10 vagy HP bug hogy alvásból visszajövetelkor mindig 66 a hangerő??? Elitebook 840 G5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest