Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bolcsodal

addikt

Végre rámarkolhattam a 745 G5-re.

Érdekes tapasztalat. Ami rögtön zavar az a ventillátor kezelése...állandóan csapatja, pedig a CPU egyáltalán nem meleg (60-65 fok körül mozog).

Átrágtam magam a kötelező Win10 frissítéseken...a fényerőkezelő gombok meszüntek ezen is működni a nagy 'tavaszi hadjárat" update óta (majd próbálok kezdeni vele valamit).

HP driverfrissítés közben elszállt az AMD dirver (control panelestül...). Az AMD honlapján nincs nyoma a Ryzen 2700U-nak, az utomatikus detektálás széttárja a kezét, nincs ilyen csipszet...már majdnem basztam a földhöz aztán a HP-tól letöltött verziót engedtem fel rá szigorúan express install módban (custom módban nem megy fel)...most jó.

Aztán elszállt a touchpad drivere is...manuálisan újratelepítve a HP csomagját ("have disk" opció) sikerült újra gesztusokra lelni.

Régi szép emlékek tolulnak bennem az ATI/AMD driverek ámokfutásáról...nosztalgikus.

A cucc viszont elit...majd be kell pattintanom mégegy 8GB memóriát a dual-channel módhoz (le akarom tesztelni SC vs DC...eléri-e legalább egy MX130 szintjét...). ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés