Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie33
tag
Én most húzom a birodalmi rangot, hogy megvehessem végre a Cuttert. Ez lesz a fő szállító hajóm. Jobban tetszik, mint a T9, vagy a T10. Amint meglesz, átépítem a Clippert laser mining -ra és a mindenes Pythonom pedig spec core mining hajó lesz. Eddig ezzel bányásztam mindent. Nekem nagyjából ez a hosszú hétvége terve. Aztán valamikor én is el szeretnék menni Coloniára, de oda egy jó nagy felfedező úttal egybekötve a Mandalay lesz a vas. Viszont előtte ki kellene szedni a Guadian FSD booster, meg a többi jóságot...
Annyi mindent lehet még és szeretnék még csinálni, azt se tudom hova kapjak. Egy darabig elleszek ezzel a játékkal.
-
5150head
őstag
Cruise assist meg autodock azt' csá.
A kettő között meg csak a gázt kell felnyomni, és/vagy boostolni.
Mondjuk én pl vagyok annyira perverz, hogy a T9-el is ilyen úri huncutságok nélkül repültem.
Cutterra is most tettem fel ezeket, mert sok volt a tiki-taki cucc hordás a kolonizáció alatt. Én szeretek repülni a game-ben. Ha egy nagy lassú tohonya gépet kapunk engem az se zavar különösebben. A spacetruckerkedés amúgy is chilles, minek rohanjak?
Ahogy Peppo írja, én is inkább az autodock ai-ja miatt aggódnék, bár az utóbbi időben nekem nem szarakodott. Mondjuk egy ideje Orcával hordom a celebeket, meg persze kihúztam az utsó CG-t is, de a Phyton mk2-n nincs autodock se.
Az utóbbi 1-1,5 hétben nem volt időm játszani, de a hosszú hétvégén az a terv, hogy elugrok Coloniára.
-
Peppo
őstag
És túl magas sem lehet, mert akkor meg a levélnyíláson nem fér be. (Képzelem, mit fog vele művelni az autodokkoló, ami már a T9-T10 párossal is nehezen boldogult.
)De tényleg, nagyon kellene már régóta egy igazi nehéz teherhajó. Már a FC feltankolása is kabaré volt a 20-30 forduló a Cutterrel, de most, hogy kolonizálni is lehet, és egy fél bolygót kell odahordani, az a max. 800 tonna egy vicc.
És talán végre lenne értelme a normál kereskedelemnek is. A profit/tonna nyilván nem lenne több, de azért ha már 2,5-3x annyi cucc szállítható lenne egy fuvarral, esetleg meggondolnám. -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
5150head
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nyilván modernizálják egy kicsit a designt, mert az eredeti tényleg egy tégla

Ha megnézed a képet, akkor ez a lába, a lábból balra jön még egy tartó rész szerintem (a kép közepe felé), a kép bal oldalán van a hajótest, hátrébb látszik egy másik láb is.
Időszerű és aktuális lenne a panther. Ha ez lesz a kövi hajó, akkor is még nyárig várnunk kell. Holnap lesz stream is, uh lehet ott is lesz valami plusz info.
Wikin ilyen a régebbi concept art
-
-
5150head
őstag
Nyomtak egy ilyen hintet is: (Ez már a világosított kép, az eredeti sokkal sötétebb)
Mindenki Panther Clippert kiáltott a bazi nagy vertikális landing gear+engine láttán. Remélem igazuk lesz.
Meg az SRV is újnak látszik. Lassan kiderül mi az igazság.
-
Leslie33
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Az jó lesz végre, ha a "dadogást"
, akadozást kijavítják. Már tényleg kezdtem azt hinni, hogy a hiba az én készülékemben van. -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
buke
tag
Lesz valami update jövőhéten, lesz benne valami lényeges változtatás ?
-
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
[HUN]NIMROD: nem ígértek meg ilyet, a feltett kérdésre nem válaszoltak decemberben, gondolom a béta alakulását is várják még. Kár, hogy nem lehet szanálni
, javítani. Pl. a felszíni bázisoknál túlságosan leradírozza a környező domborzatot, tehát pont azt tünteti el, amiért éppen oda telepíti az ember.
-
buke
tag
Jó kis fizetős, végtelen grindelős kieg.
Nekem az volt izgalmas, ahogy a saját elképzelésem szerinti rendszereket megtaláltam.(dupla szűrés után) Egyet viszont elvesztettem, mert más lefoglalta, amíg az aktuális acc.-ommal oda értem. Napokba telt mire kihevertem
Nemtudom ki volt, de olyan is volt aki eladott nekem kb. 4500 unit mindenféle anyagot, a kolonizációs hajóra, aztán elment.Gondolom nem tudott vele mit kezdeni,mert láttam a rendszerét és oda nem kellett.
Kérdés: mikor indul a buboréktól független telepítések időszaka a csillag ködöknél ? Én már erre is elvileg felkészültem, de egy mérnökölt szállító cutter kelleni fog a koloniai körzetekbe is.
Az akadozás még mindig van,de inkább a betöltéseknél új helyeken jelentkezik rövid ideig. A homokórázás megszünt. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Elméláztam azon, hogy ez a kolonizálós kiegészítő elég nagy falat ahhoz, hogy lehetett volna fizetős. Ezek szerint az ARX biznisz elég jól megy ahhoz, hogy többé nem fognak pénzért árulni DLC-ket. És ezzel az induló Lifetime Pass is kifújt. Azért megérte.
-
mumtaz
senior tag
válasz
5150head
üzenetére
Bakter. Ezt nem hagyhatom ki meglepődés nélkül.
65-öt tud FSD booster nélkül? Az nem semmi.Nekem némi felszereléssel, meg FSD Boosterrel tud 68-at maximum
Jó. mondjuk annyira nem fejlesztgettem agyon. -
5150head
őstag
válasz
Leslie33
üzenetére
Ha megnézed ship builderben:
Ha csak az FSD-t mérnökölöd maxra, és leveszed a felesleges modulokat, a core modulokat kisebbre veszed, akkor is 65 felett ugrik a Mandalay, guardian booster nélkül, szóval ezért sem érdemes arxért venni, ha van ingame credited.
Az más, ha az ember nem akar várni 3 hónapot és mire megjelenik creditért az új hajó, mint most a Corsair. -
buke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
[HUN]NIMROD: megnéztem, maradt ugyanaz nagyrészt.
-
buke
tag
[link] primary port téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kettő között meg csak a gázt kell felnyomni, és/vagy boostolni.
Cutterra is most tettem fel ezeket, mert sok volt a tiki-taki cucc hordás a kolonizáció alatt. Én szeretek repülni a game-ben. Ha egy nagy lassú tohonya gépet kapunk engem az se zavar különösebben. A spacetruckerkedés amúgy is chilles, minek rohanjak?
)
, akadozást kijavítják. Már tényleg kezdtem azt hinni, hogy a hiba az én készülékemben van.
Nekem az volt izgalmas, ahogy a saját elképzelésem szerinti rendszereket megtaláltam.(dupla szűrés után) Egyet viszont elvesztettem, mert más lefoglalta, amíg az aktuális acc.-ommal oda értem. Napokba telt mire kihevertem
Nemtudom ki volt, de olyan is volt aki eladott nekem kb. 4500 unit mindenféle anyagot, a kolonizációs hajóra, aztán elment.Gondolom nem tudott vele mit kezdeni,mert láttam a rendszerét és oda nem kellett.