Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz Takuun #79737 üzenetére
Általaban ahol a LED van az a pozitív oldala , ott azért ajánlatos óvatosan bánni a törött rugoval , gémkapocsal , nehogy le testeljen a negatív részre mert ezek az aksik tudnak csodákat művelni !! De ha jól oda hajlítottad , hogy nem tud oldalra elmozdulni , akkor maradhat úgy is !
-
H-Zol
senior tag
válasz Takuun #79733 üzenetére
Egy fotó sokat segített volna , elég gáz , hogy eltört ( gondolom a rázkódástól , pedig ezt erre tervezték ) , ha jol üzemel , nem bír elmozdulni , zárlatot csinálni , igaz nem tudom , hogy a pozitív vagy a negatív felén van a gond , akkor maradhat !!
Convoy üzletben lehet aprópénzért venni kapcsolót , amihez van ilyen [link] rugó , esetleg ezt beforadztani a hejére ,de van nállunk csak rugó is több méretben [link] [link] !! -
WestBam
Topikgazda
válasz Takuun #79006 üzenetére
Ha van elemlámpád 1" testátmérővel akkor itt van a megszűnt BR25 tartókonzolja hozzá. Egy mozdulattal le lehet venni, atomstabilan tart.
10e körül elég gagyi lámpákat kapsz itthon, bár ha csak arra kell, hogy legyen azok is megteszik, anno én a 15 lumenes Cateye lámpával is hazataláltam. Érdemes lehet elemlámpa + tartkonzol vagy fejlámpa vonalon gondolkozni, ha nem feltétel a vakításmentesség. A "rendes" bicajámpák mint az autók fényszórói irányítottan nem világítanak felfelé, ezért kevésbé vakítják a szembejövőt. Ha offroad használod akkor inkább az fontos, hogy te láss mindent is.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Takuun #79006 üzenetére
25€ -ért nagy teljesítményűt nem tudok.
A Magicshine erősebb bicajlámpái jóval drágábbak. A Monteer sorozat több 100 € (400 - 500 €). Az Allty sorozat jóval olcsóbb, de gyengébb is. Az Olight szintén gyártja az Allty sorozatot. A Nitecore a BR25 / BR35 bicajlámpáit már kipróbáltam, nekem a BR35 van meg. A Fenix BC30R V2.0 is elég jó. De ezek 100€ körül mozognak.
-
sbkoci
csendes tag
válasz Takuun #16340 üzenetére
Számomra az SH98 egy kicsit csalódás volt, éppen a mások által említett széles állásban nem kellő bevilágított távolság, zoomolva pedig a szórt fény teljes hiánya miatt. Használatbavétel előtt célszerű pasztázni a ledet, az enyémben nem volt. Fasttechről származó 8x7135-el használom, ami a Kaidomainessel szemben nekem jobban tetszik, erősebb "low" módja miatt közvilágítással ellátott területen tökéletesen elég a látszásra. Lakott területen kívül egy C8-al kiegészítve használom mindegyiket "med" módban járatva. Egy ideig 502b-vel jártam, utólag visszagondolva azt szerettem bicajon a legjobban.
-
ZozzV6
senior tag
válasz Takuun #16340 üzenetére
Nem tudom neked mire kell de nekem bringára lesz. a leggagyibb akksival a kapcsolónál 2,1A áramot mértem maxon. Annyi hogy ez nem a 910 lumenes hanem a 975 lumenes verzió ami fasttechen van.Természetesen az értékek nem tükrözik a valóságot. Ma fogom jobban kipróbálni egy kis esti bringázáshoz és majd csinálok képeket is. A menetek szolidan de el vannak látva kenőanyaggal, a tologatós része minimálisan mozog oldalirányban de megfelelően szoros így is, hogy nem mászik el a fókusz a rázkódástól. Továbbiakat majd este képekkel. Ez lenne a konkrét példány ami nekem van:
[link]Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
bul07
nagyúr
válasz Takuun #16304 üzenetére
Nem egy méret
Balról jobbra
25500
18650
CR123
14500
10440
CR2
AA
AAADe van ilyen is , 3db AAA elem való bele és 18650 nagyságú lesz
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Takuun #16290 üzenetére
Küllsőre hasonlít, de a lényeg a belselye hogy milyen led, milyen driver és hogy milyen kapcsolóval szerelik
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Takuun #16285 üzenetére
Q5 leddel szerelt lámpát nem érdemes megvenni
Meg ne az aprórról ved hanem egyből Kínából, úgyis szinte mind onnan származik(Ha nem rendeltél még akkor van aki megteszi neked keresd Winner_hun-t, itt a hirdetése [link]
Nézd meg fentebb a ( #16266 ) hozzászólást a SH98-al lehet jobban járnál
( #16286 ) nelsonmanian
Olyan 200mW ami egyben van, erőssebbet építeni kell egy lámba testébe
SD303-ra keres rá az ebay-en[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ford topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.