Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Dongatto01 #36978 üzenetére
Banggood-ról és Fasttech-ről is hibátlan lámpákat kaptam. Onnan vásárolok, ahol ki tudom választani a 3B színhőt és az OP refit.
M1-es nekem is terv...39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
ZozzV6
senior tag
Nyugodtan gearbestről is meg lehet venni vagy banggoodról. Ha egyén i igényeid vannak mint biscotti firmware vagy AR bevonatos lencse, stb akkor a gyártótól érdemes ahogy előttem is írták.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
Gargouille
őstag
Én csak a gyártótól vásárolok Convoy-t:
http://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?storeNo=330416&tracelog=store2mobilestore#/
Nem érdekel, hogy GB-n hogyan akciózzák, én csak Simonban bízom.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
jeriba
csendes tag
válasz Dongatto01 #22831 üzenetére
Megnéztem az Alin a gyárnál, érdekes módon ott nincs S7. Írhatnál Simonnak, hogy alkatrészt tudnak-e küldeni. Ezek a Convoy-osok:
http://www.aliexpress.com/store/330416?spm=2114.10010108.0.609.JXFTwCA Fasttech-en van S7 DIY, de gondolom nem akarod az egész hóbelevancot megvenni.
Én szétszedném a kapcsolót, lehet, hogy a mikrokapcsolóval van a gond, olyat meg sztem egy elektronikai boltban, itthon is kapsz.
Itt a Fasttech-es DIY, látni szétbontva a lámpát:
https://www.fasttech.com/products/0/10002463/1319903-convoy-s7-diy-edc-led-flashlight-host -
Kozy10
tag
ha minden igaz akkor ez való hozzá: 1288 flashlight switch with 17MM PCB board and spring soldered
-
macmelon
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
erik365
senior tag
válasz Dongatto01 #22128 üzenetére
Én ezt erős túlásnak érzem, itt az adatlapja, 850ument ír rá, azért attól már nem esünk hasra..
1.4 T-jet M32
-
ottobacsi
tag
"Ha a lámpát távoli hely megvilágítására használjuk, akkor nagyobbá válik a megvilágított felület, ha viszont közvetlen közeli hely felé tartjuk, akkor automatikusan összeszűkül a fénysugár."
Ez nekem egy kicsit paradoxnak tűnik...
Bár lehet tévedek.
Biztosan olyan erős fénye van, hogy terített fénnyel is képes messzire világítani... -
Kozy10
tag
Majd az "okosz kici kínaiak" jól lehamisítják és egy group buy vagy flash deal keretében megvesszük 25 dodóért
-
Avicularia
veterán
válasz Dongatto01 #19624 üzenetére
Áfát fizetni nem kellett?
Nekem ma jön meg a SolarStorm T3, látom a TN-en. Szerencsére a svéd vámosok elnézőbbek mint a magyarok, de ha dhl vagy ups hozza akkor keményen kell fizetni itt is. Postán simán átcsúsznak értékesebb cuccok is. -
addikt
válasz Dongatto01 #14834 üzenetére
Elfelejtettem odaírni,azt én szerkesztettem Ennyire valós.
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #14834 üzenetére
Írják az adatlapon:
Nominal Capacity: 2400mah
-
addikt
válasz Dongatto01 #14832 üzenetére
-
bbuffy
senior tag
válasz Dongatto01 #14543 üzenetére
Nem reagálnak pluszban, de mindig megjön, no para.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #13303 üzenetére
Az sem mindegy, hogy mekkora hely van az akkunak!
De egyébként ezeknek ilyen nagy áram kell?[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
d4d
tag
válasz Dongatto01 #13300 üzenetére
A 3400as Panasonicnak hivatalosan "csak" 6.8A mehet, az más kérdés hogy rövid ideig bírhat többet is vagy a védelem többet is enged (nem csak a Keeppowernél).
http://keeppower.en.alibaba.com/productgrouplist-209436111/High_Power_Battery_Cell.html
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #13300 üzenetére
A benne lévő 3400-as Panasonic cella viszont ettől tudhat kevesebbet is!
Egyáltalán hová kell az akku, ahová a d4d által javasoltak nem megfelelőek?
Azok a "legbrutálabbak", azért ezeket írta.
Erre rákérdezel egy teljesen eltérő típusra, ami ráadásul védett, tehát lényegében még az is befolyásolja mekkora áramot képes leadni.
Panasonic NCR18650PD - szerintem ezt keresd[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #13298 üzenetére
11,5A, oda van írva!
-
d4d
tag
válasz Dongatto01 #13296 üzenetére
LG 18650HB2, 1500mAh, 30A
Samsung INR18650-15Q, 1500mAh, 18A
Samsung INR18650-20Q, 2000mAh, 15A
Samsung ICR18650-22P, 2200mAh, 10A
Sony US18650V3, 2250mAh, 11A
Panasonic CGR18650CH, 2250mAh, 10A
Panasonic NCR18650PD, 2900mAh, 10A[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz Dongatto01 #13229 üzenetére
Kettő közül melyik visz messzebb, melyik terít jobban? STL-V2-öt ismerem, a másikkal nincs személyes tapasztalat.
-
veterán
válasz Dongatto01 #12600 üzenetére
Szia
doingoutdoor . Ha nincs is a kínálatba, azért mail-be megkérdezném hogy betudja-e szerezni, aztán hátha szerencséd lesz vele.
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
válasz Dongatto01 #12555 üzenetére
DDR30 -ra +1.
Elemlámpa blogon nagyon meggyőző teszt van róla. Ha ilyen áron meglehetne kapni MO-n mint fasttech-en akkor gondolkodás nélkül meg is venném, eladnám a többi lámpám. Ha jól számolom 40k -ra jön ki kb. Ha fent akad a vámon akkor plussz 10k minimum .
iPhone 16 Pro Max
-
Cyborg
őstag
válasz Dongatto01 #12555 üzenetére
Én a DDR30-at venném, a TM26-nak eléggé fura fénye van, meg az áruk is eléggé különbözik.
[ Szerkesztve ]
-
jada00
tag
válasz Dongatto01 #12533 üzenetére
Ezt én is nagyon várom! Ha jó az L2-es , én is rendelek egyet! Képeket, képeket, köszi, köszi
kowik mi az a FUJIK?
korn Miért is érdemes dedómolni a ledet, ha kisebb lesz a fényereje? Mit is kapunk cserébe?
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12533 üzenetére
Olvass vissza kicsikét...
Talán a héten lesznek éjszakai képek is.
Nálad mennyi az akkunál mért áram?[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12406 üzenetére
Már nekem is van, mert elkészült.
Egyelőre (amíg nem jön a 3,5A-es driver) az eredetileg is használt LD-29 driver van benne, egy (stílszerűen ) XM-L2 T6-1C (ezt majd cserélni fogom 20mm-es lapkára szereltre, mert rövidre zárta a 16mm-est a foncsor, szigetelni kellett).4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
PartyShan
aktív tag
válasz Dongatto01 #12335 üzenetére
Ezt jó olvasni, az enyém is úton van már, ha minden jól megy jövő héten hozza a postás
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12335 üzenetére
Távolság-tesztet nyomhatsz majd!
Most jut eszembe én rendeltem 1C-s XM-L2-t is, inkább majd azt fogom beleépíteni.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12320 üzenetére
Köszi a "reklámot"!
Volt-e már teszt az L2-vel?
Az enyém (az L2 test) még nem jött meg, pedig tolnám bele az XM-L2 LED-et...4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
stickermajom
addikt
válasz Dongatto01 #12220 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat!
-
Cyborg
őstag
válasz Dongatto01 #12224 üzenetére
Azért sokat elárul (számomra legalábbis), hogy a "gyári tesztpilóták" milyen félve "ejtegetik" a lámpát( mert dobásnak nem nevezném), mintha valami hímes tojás lenne.
Nekem legalább is csalódás volt ez a videó, jobban is el lehetett volna dobni abba az agyagos talajba, semmi baja nem lett volna, de akkor meg mitől félnek?...mindenesetre a vetítése képe Nekem se tetszik, kicsit zoomos lámpa hatást kelt.
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #12224 üzenetére
Az indexes fórumon vannak róla beamshotok. Nekem is tetszett, de miután láttam őket, azóta annyira már nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Dongatto01 #12201 üzenetére
Köszönöm szépen! Ilyesmi kompakt, de távolabbra világító lámpára gondoltam. Fasttech-ről mennyi idő amíg ideér?
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #12200 üzenetére
Én nem cseszném szét ezt a jó lámpát. Erősebb lenne sst-vel az összfény, de messzebb akkor sem világítna,
ha 10A-rel lenne meghajtva. Eléggé flood lámpa lenne, mert (viszonylag) kicsi lenne a reflektor az sst-90-hez.
Most nem keresgélek, de szerintem eleve nem könnyű olyan drivert keresni, ami valóban 10A-t adna a lednek.
A másik, hogy a reflektor nem biztos, hogy feltétlenül passzol az sst-vel. Lehet, hogy fúrni-faragni kellene a refit, hogy beleférjen. Fókuszpont állítása meg egy másik dolog. Lehet, hogy eszméletlen randa lenne a vetítése. -
Zsolt74
senior tag
válasz Dongatto01 #12198 üzenetére
Az sst 90-nél mindegyik jóval erősebb lenne, és drivert is jobbakat lehet kapni hozzá.
Zsolt
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12192 üzenetére
Nem SST-90 lesz, hanem XM-L2.
-
Zsolt74
senior tag
válasz Dongatto01 #12190 üzenetére
A Lightmall-on lehet kapni olyan ledet hogy 5-7 és 9 ledet raknak egymás mellé egy 20 vagy talán 22 mm-es csillagra.
Nekem ebből a 7 ledes terszik a leg jobban, mert durván másfél cm-en belűl ott van 7 db led. igaz ehez nagyon jó hűtés kéne, viszont egy kicsit átalakított 80mm-es sst 90-es foncsorral egy dúrva lámpát lehetne csinálni.Zsolt
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12190 üzenetére
Addigra az enyém régen kész lesz!
3.5A + XM-L24db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Zsolt74
senior tag
válasz Dongatto01 #12188 üzenetére
Csak nagyon drága lenne , közel annyiba kerülne a led és a driver mint maga a lámpa.
Zsolt
-
Zsolt74
senior tag
válasz Dongatto01 #12183 üzenetére
Abban a lámpában simán el tudnék képzelni egy SST-90-es ledet.A lámpatest hűtés szempontjából szerintem elbírhatná.
Zsolt
-
Cyborg
őstag
válasz Dongatto01 #12126 üzenetére
A fasttechtől rendeltem, és ciripel alacsony, meg közepes módban is, persze nem hangosan, aki nem figyel rá, talán meg sem hallja.
...hozzáteszem, a munkatársam vette észre, aki egyáltalán nem lámpafan. -
kowik
tag
válasz Dongatto01 #12055 üzenetére
Megjön az!!!
Még csak márc. 15 van. Majd ha 27-ig nem jön meg, akkor elkezdhetsz aggódni. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12057 üzenetére
Nem lesz gond, hidd el.
Én legalábbis bizakodó vagyok, de egyébként a PayPal 45 napon belül megvéd az ilyen esetektől.
Nem tudom hol jár a csomagod, azt se melyik oldalon nézed...4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #12055 üzenetére
Regisztrált, így szinte biztos, hogy megkapod.
Hol nézed a csomagkövetést?Te rendelted a Convoy L2 lámpát, ugye?
Már ketten leszünk legalább, az enyémet is útba indították.
Csak én üres házat rendeltem, mert LED és driver van illetve jön hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
válasz Dongatto01 #12050 üzenetére
Ez egy jó kör volt
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #12048 üzenetére
Ezt a manafonttal kell megbeszélned, ők tudnak információt adni senki más.
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #12046 üzenetére
Írsz egy levelet, hogy küldjék vissza a pénzt. Ennyi.
-
d4d
tag
válasz Dongatto01 #11999 üzenetére
Ennyit találtam, de rákérdeztem az XTARnál is
"The new version of the charger is using another charging algorithm and includes spacers that can be mounted on the plus connection."
-
d4d
tag
válasz Dongatto01 #11987 üzenetére
Ez a régi WP6, ebből is van már "II"-es változat, itthon is van belőle 8900ft körül, hkeqnél meg 31-33 dollárért
-
d4d
tag
válasz Dongatto01 #11983 üzenetére
nálam összesen 5db XTAR töltő járt (régi WP2 is), most rendszeresen két WP2 II-t használok és soha nem volt ilyen probléma hogy hangot adna bármilyen akkuval is használtam. Inkább az akksi hossza lehet a gond, ezek a fastteches védett akksik elég hosszúak utána kéne érdeklődni használ e valaki ilyet WP2 II-ben. Nálam a saját XTAR akkuk is éppen csak beleférnek.
-
jada00
tag
válasz Dongatto01 #11815 üzenetére
Nem tudom lehet e kapni, de hidd el felesleges plusz pénzt költeni rá, így is tökéletes!
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #11815 üzenetére
Nem kell hozzá, mert igaz, hogy műanyag, de semmi gond nincs vele, nem kell lecserélni. BLF-en senkinek nincs baja a refivel.
az más kérdés, hogy én még a legelső szériából kaptam, és az alu refis
-
jada00
tag
válasz Dongatto01 #11812 üzenetére
Műanyagból van! De szerintem egy kitűnő lámpa, nagyon jól világít (messzire), kompakt méret, olcsó ár !
A hűtése kiváló, a led teljesen felfekszik a fém házra, pasztával is be van kenve! Egy óra után is kellemesen meleg volt a lápa vége is, tehát a led-től szépen elvezeti a hőt! Megmunkálása jó, menetek bezsírozva, tömítések a helyén! Kapcsolója jó, módokat szépen váltja.Csak AJÁNLANI tudom!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Dongatto01
tag
válasz Dongatto01 #11662 üzenetére
Szia.Úgy döntöttem hogy [erre] teszem le a voksomat.Milyen akut javasolnál mellé,meg egy töltőt is akarok mert ami nekem van az csak 2 aksit képes tölteni,és nekem van már lassan vagy 10 is.Eddig mind [ilyeneket] használtam de ha van megbízhatóbb akkor azt venném.(aksin nem akarok spórolni) 16-án meg megrendeltem a C8 asokat amit javasoltál
[ Szerkesztve ]
-
-
tbesze
tag
válasz Dongatto01 #11410 üzenetére
Énnekem mind a két helyről gond nélkül jönnek a cuccok. Probléma, vagy csak kérdés esetén is mindig gyorsan válaszolnak. Még arra felhívnám a figyelmed, hogy az FT-nél a c8 az " Aluminum Textured/OP " refis, nem pedig SMO vagy is sima reflektoros. De ez is viszonylag könnyen és olcsón orvosolható ezzel.
Az STL-V2-nél szerintem nincs.
-
tbesze
tag
válasz Dongatto01 #11406 üzenetére
Esetleg ezt, de itt kérdés az Amper.
-
tbesze
tag
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #8128 üzenetére
Meglesz az meglátod, csak ne híreszteld senkinek.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #8125 üzenetére
Majd csak kiszeded valahogy, ha tudod a helyet.
Mert gondolom megjelölted?4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Cyborg
őstag
válasz Dongatto01 #8123 üzenetére
Megjött már a fejlámpád?
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #8121 üzenetére
Kár érte...
Én még mindig nem adtam ki egy összegben ennyit lámpára, Te pedig csak úgy "belehajigálod" a tóba.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
sanzi89
addikt
válasz Dongatto01 #8118 üzenetére
Pontos GPS koordinátát kérünk a balesetről! Vállalkozó kedvűek előnyben!
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #8118 üzenetére
Nem is szabad, hogy beázzon.
Én azért csak kiszedtem volna valahogy, nem lehetett túl hideg a víz...
dances: szívesen
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz Dongatto01 #7901 üzenetére
Nézd én leírtam, nekem ennél két komolyabb lámpám is van, amiből az egyik pont ebben a házban csücsül. A képek nagyon csalókák.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Cyborg
őstag
válasz Dongatto01 #7901 üzenetére
hát...
...ha 2x 18650-essel 367grammal a fejeden akarsz szaladgálni, akkor vegyed.
...szerintem ennek már a fele is necces. -
kowik
tag
válasz Dongatto01 #7888 üzenetére
Van egy ilyenem. Bár én nem horgászom de ez egy jó választás lehet, mivel szereléshez homogén fényt ad, távoli úszó megvilágításához viszont fókuszálható a fénye.
-
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
www.hkequipment.net/?sp=&p=6&cat2=189&cat1=36&cat0=1&id=1446&cat1=36&cat0=1&new=&more=pro_new&s=ebf09faca35c68fecff3acecba817d35&lang=en
...ha neked bejön ez a fajta elrendezés, h külön van az akkupakk.
A minőséggel nem lehet gond, az biztos. -
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #7881 üzenetére
1-2 nap alatt postázzák, kb 2-3 hét amíg megérkezik
-
amargo
addikt
válasz Dongatto01 #7880 üzenetére
Nem éri meg szerintem. Ez így elég nehéz és nem is tudja ezt a fényerőt, de a két akkumulátor is kevés lenne neki.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
belsodavid
aktív tag
válasz Dongatto01 #5574 üzenetére
A háznak nem lett baja?
-
belsodavid
aktív tag
válasz Dongatto01 #5571 üzenetére
Mi történt a gyári lencsével?
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #5571 üzenetére
Mennyibe került? Én a helyedben nem nagyon bánkódnék, legalább nem kellett rá várnod.
-
g@bo
nagyúr
válasz Dongatto01 #5566 üzenetére
állitsd át z árat euróról dollárra, rögtön kiderül a turpisság...
-
bigboy78
csendes tag
válasz Dongatto01 #5566 üzenetére
Ez Euro nem Dodo!
-
tbesze
tag
válasz Dongatto01 #5531 üzenetére
Nekem csak kék trust van, de mindegy hogy egyet, vagy kettőt teszek bele, mindig van egy halk nyüszítése. De ennek ellenére rendesen teszi a dolgát.
-
tbesze
tag
válasz Dongatto01 #5517 üzenetére
Ez a töltő nem nyüszörög neked?
-
Szajborg
csendes tag
válasz Dongatto01 #5460 üzenetére
Akkor már inkább vegyél a fasza kis [olight utánzatot] dobozzal diffúzorral.
vagy ez még jobb [UF-T60], ez szinte ugyanaz, mint amit a kollega linkelt, csak egy leddel.
[ Szerkesztve ]
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illoen, meghalt.
-
Zsolt74
senior tag
válasz Dongatto01 #5460 üzenetére
Kicsit drágának tartom azt a lámpát.
Ezt nézd meg ,ráadásul még olcsóbb is.
[link]Zsolt
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dongatto01 #5389 üzenetére
Grat a cuccokhoz, szép kis lámpicsku ez az 502B is!
Felhívás!!!
Ha ILYEN lámpát látna valaki mondjuk fele ennyiért valahol, dobja már föl ide linkben plíz!
Milyen f@x@ egyenletes fénye van, és jónak tűnik a kidolgozása is.[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #5384 üzenetére
Grat az uj cuccokhoz.
Majd a biciklis lampatartorol irhatnal par sort, milyen anyag? eros e? Jol rogzitti e a lampat? Mert tavaszal en is akarok venni a montimra, en videki vagyok igy kavicsos uton razos lehet neki. Nem tudom hogy ki birna e egy 501b tartasat.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
veterán
válasz Dongatto01 #5173 üzenetére
Nemkell hozzá valami különleges üveg? Tehát ha mittudomén vágatsz üveget külön akkor nemlehet pl hogy nemlesz olyan jó a vetített fény mint eredeti üvegnél? vagy üveg üveg nincs különbség köztük.?
iPhone 16 Pro Max
-
nagyúr
válasz Dongatto01 #5139 üzenetére
Szerintem vágass. A postázása elég cinkes Kínából
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4950 üzenetére
Sokan szeretik, de én nem. Szerintem felesleges direktben hajtani a ledet. A fénye nem lesz lényegesen nagyobb, viszont az akkut meríti és feleslegesen melegszik. Alternatíva meg van helyette bőven.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4946 üzenetére
Lekapcsol benne a védelem ebben a lámpában. Amik 3-3,3A körül vesznek fel, azokba még jó ez az akku, de amik direktben mennek, oda nem jó.
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4932 üzenetére
Hát én csalódtam abban a lámpában. Olyan akkut inkább ne ajánlj hozzá, amivel legerősebb fokozaton le fog kapcsolni.
d4d és az indexes fórumról Lt. Cmdr. Data ugyanaz az ember?
[ Szerkesztve ]
-
d4d
tag
válasz Dongatto01 #4910 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz megbízhatóak. Nekem is tőlük jött ez a Panasonic akku,
XTAR WP2 II-es töltővel használom, 4.16V-ig tölti.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dongatto01 #4920 üzenetére
Ezt is érdemes megnézni... [link]
Protected! Ez a lényeg.
Viszont ezt a töltőt nem dicsérték nagyon...
Mondjuk nekem is elég gagyi van az mindennapi töltögetésre:
Kondicionálásra a profi cucc:
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
jada00
tag
Nyugodtan rendelhetsz, biztonságos az oldal, mindíg megérkezett minden!
Most pont ilyen panasonic aksikat rendeltem magamnak, nagyon erősek, egy aksis lámpába kitünő!
Normális töltővel lehet használni biztonságosan!
Én egy ilyet használok évek óta, ez is ipari cella!!! [link]
Ilyen töltővel használom és minden rendben! [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ezek ipari cellák... Gyors út a mennybemenetelhez.
-
dokiki
csendes tag
válasz Dongatto01 #4891 üzenetére
Adatlapja szerint max 15 sec záridőt tud,ezt kell előcsalogatni.Állvány,éjszakai mód,jónak kell lennie.
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #4899 üzenetére
manuális "M" módban állíts be mondjuk záridőnek (Shutter speed) 2mp-et, rekesz (Aperture) 2-3-4 körül, iso érték legyen 200. Vagy állványról, vagy valaminek neki kell támasztani a hosszú záridő miatt, különben elmosódott lesz .
Ha "erősebb" fényt akarsz látni a képen, akkor a záridő növekedhet, meg az iso is. -
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4866 üzenetére
Miért nem rendeltél eBay-ről? Már 1,23 USD-ért van 2 db egyszerűbb fajta és elég valószínű, hogy hamarabb ideér, mint DX-ről.
#4863 Avicularia: én hanyagolnám a helyedben. Nekem is volt egy lámpám DX-ről, 1 hónapig nem voltak képesek feladni, aztán inkább lemondtam a rendelést. Ráadásul még a pénzt se küldték vissza, a lemondás után kb 1 héttel jött egy levél, hogy 2-8 munkanapon belül visszautalják. Ez 12 naptári napja volt, a pénz még sehol. Bár mivel ott most ünnep van, lehet hogy még várhatok egy darabig
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4843 üzenetére
Dehogynem lehet: [link]. eBay-en is van egy csomó. A DX a TrustFire akkut is ilyen dobozban küldi. Már van 10-15 db
-
arti1121
senior tag
válasz Dongatto01 #4829 üzenetére
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
korn
aktív tag
válasz Dongatto01 #4829 üzenetére
Nem sok mindent találni róla, youtube-on van video.
ITT azt írja valaki, hogy nem szabályozott a fényerő, mert egyre gyéngébb, ahogy merülnek az akksik. -
macikos
addikt
válasz Dongatto01 #4797 üzenetére
Azért, mert túl gyorsan kapcsolod vissza a lámpát. Várni kell egy kicsit, nem lehet kapcsolgatni a Forward Clicky miatt.
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4793 üzenetére
Azt jeleneti hogy 3 low-sos-max vagy 5 low-med-sos gyors-sos lassu-max. Fenyero fokozatok.
Nekem az stl-v2 meg jegyzi hogy melyik fokozaton volt bekapcsolva.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
JSaN
addikt
válasz Dongatto01 #4790 üzenetére
a fej resznel(huttoborda alatt ahol van a vonal reces gyuru) tekerd el egy kicsit es akkor lehet valtani 3 es 5 mod kozott. En nem hasznalom mert akkor laza lesz ott a menet, reszemrol hulye megoldas ez.
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest