Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittlaren
csendes tag
Számvetést csináltam, és öööö... úgy érzem elsok(k)alltam a lámpáimmal.
Az egész úgy indult, hogy a piacos / multis lámpáimat lecserélném mind a bringán, mind a melóban használtakat illetően, plusz az " apokalipszis szettem" lámpáit is cserélem. Aztán a fórum, illetve a blogok elintézték a többit, így az idők során idáig fajult a dolog:
A bicajokon lévőket idővel dedikált bringalámpákra cseréltem így lett egy pár S2+-om is, ezek lettek a melóslámpák. Egy vásárlást sem bántam meg, bár a Trekkert egy fekete pénteki őrület során vettem, azt nem igazán tudom kihasználni, némi fénykardozást leszámítva.
Az S11 a legújabb, az kimondottan impulzív vásárlás volt, akartam egy 26650-es lámpát, és nem bántam meg. Az elmúlt egy hétben végig ezt hurcoltam magammal, elégedett vok vele, talán az eloxálás minősége az, ami kissé elmarad a többi Convoy lámpámhoz képest. Csekély tapasztalataim alapján, a Convoy lámpák avanzsáltak a kedvenceimmé, minőség/ár/küllem figyelembevételével, nyilván adott árkategórián belül, egyedüli kakukktojás a C8, ott a világítós kapcsoló dacára, az Astrolux a favorit.
[ Szerkesztve ]
Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest