Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittlaren
csendes tag
Tuti, h. olvassák a topicot 🙃
[
Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
pittlaren
csendes tag
Csak a piros fény! : )
Ma éjjel debütal az UHE, kíváncsi vok, jobb e annyival a Wubennél, amennyivel (listaáron)drágább. Nyilván, akciós árával kb. verhetetlen, de akkor is, nagyok a várakozásaim.
-
pittlaren
csendes tag
válasz Ereshkigal #78659 üzenetére
Amikor írtam, akkor 26300,- volt, és abból ugrott le a kuponos30%.
Ezek nagyon rövid időkapus, bár visszatérő akciók.[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
válasz WestBam #78655 üzenetére
Tudomasom szerint, most csak a Boker25 él. Az igazán nagy biznisz, amikor az akciós cuccokra is él.a kupon, mint például a HC65, vagy az Mh12 pro esetében a 28k-s árból még leugrik a kuponos 30%. Sztem vmiféle gerillamarketing lehet, mert visszatérően ugyan, de rövid időkapuval élnek ez utóbbi eksönök. Év elején a victofinox bicskákkal játszották ezt - Vic rescue tool 23k, meg a többi - mint most a nitecore lampakkal. Közvetlenül ezelőttmeg a fenix-el, így lett ld22v2 vilagbajnok áron.
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
,nitecore30 kuponnal 18k a knifestockon az mh12 pro.
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
Breaking, knifestock-on a nitecore30 kuponnal a HC65 UHE 18410,-!
Én behúztam egy sárga Nu21-t, 6200-t.
-
pittlaren
csendes tag
válasz WestBam #77857 üzenetére
Pedig kb. egy hete írtam / linkeltem, most meg nyoma sincs, úh. ezt nem nevezném vádaskodásnak, inkább tényszerűnek. Sorry, face-profilom nincs, elég, amit hallok, mondjuk _ebben_ igazad van, ignorálni kell.
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
válasz nagylaci32 #77853 üzenetére
Ez egy kiváló lámpa
-----
Más:
Elárulja vki, hogy amikor ue lampát belinkeltem a minap, azt miért kellett kimoderálni? Nem volt benne 10x, hogy mylitee, vagy mi? Abban a hiszemben voltam, hogy ez egy nyilvános fórum, ilyen nyomorult piti cenzúrázgatásra mi szükség? Oké, h. a lampas face csoportban a mylitee az államvallás, de nem hiszem, h. ez itt védhető (lenne)[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
Boldogat 🙃
-
pittlaren
csendes tag
Lecsaptam egy Lumintop Tool AA 3.0-ra, kíváncsian várom, h. mennyivel bizonyul esetleg jobbnak a 2.0. -nál.
-
pittlaren
csendes tag
Holnapi kísérőim
-
pittlaren
csendes tag
válasz FBLLMAG #75597 üzenetére
Köszi
Még nincs kialakult véleményem V1 vs. V2 ügyben, szeptemberben megmondomTerminator M1: hú, ez elég zsivány, de qdrága, nem hiszem, h. indokolt lenne számomra.
WestBam: Köszi, igyekszem.
H-Zol: Köszi Neked is. A látszat ellenére majd' mindegyiket használom vmire, bár igaz ami igaz, lehetne egyszerűbben is. 2 az övtáskámban van, 2 az oldaltáskámban, 2 a hátizsákomban. Nyilván ezeket nem egyszerre hordom, de tök kényelmes, h. csak a tárcámat, telefonomat kell az aktuálisba beledobálni, aztán go.
Az LD22 V1 volt a másodlagos melós lámpám, itt lehet h. csere lesz a V2-re. Melóban adnak céges lámpá[ka]t, de jobban szeretem a sajátjaim. Vannak persze drabálisabb pilácsaim is, sőt, egy ilyen még úton is van, mer ilyenkor, az ősz közeledtével mindig felbuzog bennem a lámpázási kedvMilyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
pittlaren
csendes tag
Megjött a Fenix LD22V2, ami kapcsán első blikkre meglepő volt számomra, h. mennyivel kisebb, mint a V1. A fénye - szerintem - jóval hotspotosabb, viszont - legalábbis szemre - jóval messzebbre dob. Változott a lámpatest texturázottsága, illetve a farokkapcsoló mintázata, érzetre viszont - szerencsére - ugyanúgy határozottan, magabiztosan kattan, a fokozatváltó maradt ua, szerintem az rendben is volt. Tegnap este próbálgattam, külterületi kutyasétáltatás örve alatt, közel 1,5 órán járattam magas fokozaton a gyári akksival, sztem meggyőző volt. Szeptemberi éjszakai túrán majd kattintok a fényéről is pár képet, mindenesetre megelőlegezhető, h. az önbizalomhiányos ffiak jelszava ez esetben is igaz, size does not matter
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
válasz z123456z #75529 üzenetére
Ez elég jó árban van: Nitecore HA11 6 610 -
-
pittlaren
csendes tag
válasz WestBam #75530 üzenetére
Yepp, bocs, off. Elvileg regisztrációhoz is adtak, nem tudom, hogy az él-e még, de ha termékértékelést írsz, adnak kupont. Kb. 1 hónapja a Swisschampot -10 kuponnal tudtam elhozni, most a Fenixet mar csak 5-el. Írsz egy pársoros értékelest [ nem is feltétlen kell releváns, szűkszavú általanos is okés] és emailben küldik a kupont. Fontos. h. azután írd be a kupont miután beléptél, mert fordítva 1. temék kosárba, 2. kupon, 3. belépés, törli a kupont. Hajrá
-
pittlaren
csendes tag
válasz z123456z #75527 üzenetére
Azért nem írtam konkrétabban, mert ahogy tapasztalom, változó. A Victorinoxok kb. 17 óra után mennek le, a pilácsok később. Tegnap pl. 18 után tudtam elütni a Fenixet. Pl a Vic Swiss Soldier 19 980,- jelen pill, 17 körül lemegy 14k-ra. Ne felehts kuponozni
-
pittlaren
csendes tag
Knifestockra érdemes ránézni esténként, mert változatos időközben leviszik néhány termék árát. Este lecsaptam egy Fenix LD22 V2 -re, 17k, akkuval, ráadásul ez még [ termék értékelésének írásával] kuponozható, 16 169 lett a vége. Tervezek egy összevetést a V1el.
A Fenix Cl lámpás a nagyobbik, 18650 akkus verzió is 17k, ez mondjuk nem mozgatott meg, a tavalyi 12k-s akcióban behúztam a 14500-as változatot. Mellékszál, de este a Victorinox bicskák is atomjó árakon mennek.Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
pittlaren
csendes tag
Knifestockon, Nitecore MT2A
13k, regisztrációs kuponnal -10/ még leugrik, sztem jó vételMilyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
pittlaren
csendes tag
Nálam használatban van Tool AA,- illetve EDC05 is, írtam róluk korábban a fórumban. Huzamosabb használatot követően is elégedett vok mindkettővel, mégis, ha választanom kellene, a Tool-ra tenném a voksom. Az EDC05-t jópár kritika érte a kapcsoló elektronikája miatt, jóllehet én semmi anomáliát nem tapasztaltam. A Tool egyszerűen strapabíróbb benyomást kelt, bár nálam mindkettő kapott jócskán, de bírják a gyűrődést becsülettel. Nyilván, törekszem arra, hogy megkíméljen, de vízbe, sárba, betonra esve, az eloxálást leszámítva, egyiknek sem lett kutya baja. Most, amikor egy light, kabátzsebben állomásozó másod-EDC összeállításon agyaltam, a Tool-nak szavaztam bizalmat, így abból újítottam egy másodpéldányt. Szóval szerintem kitűnő választás.
-
pittlaren
csendes tag
Kulcstartó-lámpám is lett végre, egy Klarus multicolor UV formájában:
- AA
- extra a piros, zöld, + UV fény
- jópofa [és hasznos] a dupla karabiner
- 65 lm [ ezt mondjuk nem tudtam ellenőrizni, de számomra meggyőző a fénye]Ilyen diffúzorszerű az eleje, tényleg inkább kulcstartó-lámpa, semmint klasszik EDC. Annyira nem kicsi, cserében AA méret.
-
pittlaren
csendes tag
válasz FBLLMAG #67939 üzenetére
Köszi
A szintidő 6 óra volt, mi olyan 1/4 1 körül értünk be, igaz, volt egy kb. 800 méteres kitérőnk, amikor rossz kurzusra álltunk. A szint az kicsivel több, mint 600 méter volt. Jah, lámpázni lehetett, elég széles volt a spektrum, a piacos lámpáktól kezdve a a Lupine-ig bezárólag.
-
pittlaren
csendes tag
válasz -szabi- #67935 üzenetére
Este 7-kor kezdődött így csak kb. fél10-től lett létjogosultsága a lámpáknak Igaz, akkor nagyon, mert egyes helyeken igencsak sűrű, és sötét volt az erdő. Bőven szintidő előtt értünk be, de így is éjfél után, mert szint is jócskán volt benne, szóval volt alkalom
pöcslámpa méregetésre[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
válasz FBLLMAG #67931 üzenetére
Á, dehogy, az elveim ellen való lett volna
Túrától függetlenül, 7köznap is mindig van nálam AA-s lámpa, ezúttal egy Skilhunt M150, de persze ilyenkor elengedhetetlen a fejlámpa, ami ezúttal egy Skilhunt H03 volt. (tarcsiban meg egy Nitecore Nu35)
Főleg a W T70-t hajtottam, mert kíváncsi voltam mit bír, és mi tagadás, elégedett vok. Főleg közép/magas fokozaton használtam, bírta végig. A szokásos fullos Wuben szettben jött, tok, akku. Egzotikum, de kapható hozzá bővítőcső, így két 26650-re növelhető a kapacitás, ez még terveben van.
(#67932) xcsabo: Igen, Wuben T70
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
válasz Gargouille #67018 üzenetére
Az L6 meg az Astro MF01 Mini miatt a 26650-t nem tudom elengedni, a 21700 meg az EC01,- és a Conv S12 jóvoltából muszáj, hogy legyen, + ugye a "kötelező" 18650-es lámpák. Huhh, az az E02 Ti nagyon szép darab, ilyen különleges lámpám [még] nincs, ha jól látom, van AA-s is
-
pittlaren
csendes tag
válasz Gargouille #66994 üzenetére
Próbálkoztam azzal, hogy a 14500 mellett, csak egyféle - 18650/26650/21700 - típusú akkut evő lámpákból tevődjön össze a kollekció, de kiderült, mindegyikből van legalább egy, amihez ragaszkodom
-
pittlaren
csendes tag
-
pittlaren
csendes tag
válasz FBLLMAG #66951 üzenetére
Senki nem vitatta, hogy a magasabbra pozicionált, prémium lámpák jobb paraméterekkel bírnak. De Te halálos komolysággal a cca. 70 dolcsis Fenix-et hasonlítod egy alsó polcos S2-höz, vagy egy kicsit feljebb pozicionált A6-hoz? Még jó, hogy jobb paraméterekkel bír, nyilván ez az árán is látszik, ez van. Oké, hogy jobb az Audid a többség Skodájához képest, de miért érzed úgy, hogy ez valami világmegváltó szenzációs felfedezés? Nyilván semmi baj azzal, hogy örülsz a lámpáidnak, más is így van a sajátjaival, de amikor legyilkolsz egy threadet, például aminek a kiindulópontja egy Convoy C8, Te meg jössz az Armytek Predatorral, az hol, milyen dimenzióban, milyen kontextusban releváns? Persze, nyugodtan elkönyvelheted irigységnek [nem az] a leírtakat, kényelmesebb, mint szembenézni az olyan begyökeresedett fixációkkal, amelyek kényszeres, monomániás lumen/candela értékek felsorolására sarkallanak gyakorlatilag bármilyen, a Tiédtől eltérő kategóriájú lámpa kapcsán. Ettől függetlenül, azokat a postjaidat szívesen olvasom, amelyekben a lámpáid gyakorlati tapasztalatairól írsz, csak azok b@sznak fel agyilag, amelyekben a 140 kilós securytis-t ráküldöd az 50 kilós junior harcművészre. Viszont megígérem, hogy többet nem teszem mindezt szóvá, megfogadom a saját [korábbi] tanácsom. Minden jót!
-
pittlaren
csendes tag
-
pittlaren
csendes tag
válasz sarajhvh #66943 üzenetére
Kinek mi a prioritás, ugye. Astrolux, convoy etc. _nekem_ elég jó. Neked nem , lelked rajta. Érzed ugye a különbséget, amikor egy 5-20-30 dolcsis lámpa diskurzusba berobban valamelyik lumentálib, és a 3-5x drágább lámpával viszi a thread-et? Ami a kéretlen tanácsod illeti: saját magad is megfogadhatnád, lévén Te álltál bele a " hülye, olcsón" polémiáddal abba a diskurzusba, ami arról szólt, hogy lenne igény kommerszebb lámpa témára is. Úgyhogy, fogadd meg a saját tanácsod: scroll, don't stop.
-
pittlaren
csendes tag
válasz sarajhvh #66938 üzenetére
Tolod itt a smiley-t, de akkor az mi, aki szerint csak a drága jó? Gyomorforgató az a szervilizmus amit tolsz, ennél még az is jobb, amikor a várromnézegető, random posztokhoz totál indifferensen vallásos révületbe esve valamennyi lámpája lumen/candela értékét liturgikusan felsorolja.
-
pittlaren
csendes tag
(P:J)Folytatom a múltkori EDC lámpa tartós tesztet. A Lumintop Tool AA gen 2 továbbra is kedvenc, így az marad mindennapi használatban, az eddigi kísérő EDC05 megy a vészhelyzeti [BOB] cuccaim közé, és most huzamosabb ideig egy Lumintop EDC AA lesz a másodlagos kísérőm. A Tool-hoz képest már az EDC05-el is voltak - később szerencsére alaptalannak bizonyult aggályaim - remélem, ezzel is hasonlóan járok majd. Az első benyomások vegyesek: eddigi legkisebb, legkönnyebb lámpám, tényleg filigrán, a klipsz remek [olyan mint a Wuben 05-nél] a diffúzort sem kell nélkülözni, tényleg szórt a fénye, ellenben a ehh... a kapcsoló egyrészt bénán néz ki, ezáltal gyertyamód nem állítható fel, ráadásul a módváltás is feleslegesen macerás. Ránézésre messze nem olyan robusztus mint az elődei.(/P)
A nagy lámpabuzéria közepette, egyre inkább fontosnak éreztem, hogy a 18650/26650/21700 lámpások mellett, legyen lehetőleg minél több AA elemes lámpa is, szükség esetén ezek áramellátása könnyebben biztosítható. A sokoldalúság jegyében fontos, hogy egyaránt lehessen etetni Li-ion, Ni-mh, mezítlábas AA elemmel is. Mondjuk, itt az EDC AA részben elvérzik: a többivel ellentétben csak button top akksival működik, bár erre a leírás nem tért ki, ezt feltétlenül a negatívumok közé sorolom.
-
pittlaren
csendes tag
Ez jónak tűnik, agyalok rajta egy ideje. --> Manker T02, 14500 - AA, szükség esetén van kakó is, de a két akku/elem miatt üzemidő is.
A töltőt illetően viszont konkrét tapasztalatom is van, a Liitokala, és Nitecore után, csak kíváncsiság gyanánt beújítottam egy Xtar SC1-t, illetve egy XTAR ANT-MC1 Plus-t, ez utóbbi tudja a 14500-t is, én elégedett vok vele.
-
pittlaren
csendes tag
válasz FBLLMAG #60624 üzenetére
Téli éjszakai, hajnali etapokon ilyen Pana akkukat használok a 18650-es lámpáimban. Ezekkel nem volt különösebb problémám, igaz, nem is (túl) hosszú távon használom alkalmanként, S2+, illetve Astrolux C8 lámpában.
-
pittlaren
csendes tag
válasz Zoli-bácsi #60493 üzenetére
Üüh.. már bánom, h. belementem. Ezt a lámpát egy topictárs érdeklődésére linkeltem alternatíva gyanánt, aki uszkve 7 dolcsis árfekvésben keresett lámpát, és 30-50 dolcsis ajánlásokat kapott. Ennyi a story, uff.
-
pittlaren
csendes tag
válasz MittuDomain_ #60488 üzenetére
Köszi, de nekem már van Némileg feljebb érdeklődött egy kolléga egy 7 dolcsi körüli árfekvésű lámpáról, és annak alternatívájáról, azért linkeltem ezt a klónt.
(#60489) FBLLMAG: Köszönöm Neked is, de esetemben má okafogyott
-
pittlaren
csendes tag
válasz WestBam #60483 üzenetére
OK, vettem az adást.
Annyit azért hozzátennék, hogy a mezei user - értsd:nem az adott (I)(topic) (/I)téma nehézsúlyú, fundamentalista követője - nem igazán van kisegítve azzal, ha az általa megjelölt árfekvést jócskán kitevő ajánlásokat kap.
-
pittlaren
csendes tag
-
pittlaren
csendes tag
válasz thompherkins #58933 üzenetére
Nekem az egyik bringámon egy Gaciron van, a másikon egy Jetbeam, mindkettő a megfizethető kategóriából, mondjuk a JetBeam csak Black Friday-miatt csúszott bele. A Gaci 5490,-; a JetB 9990,- volt, előbbi beépített akkus, az utóbbihoz 18650 akku jár gyárilag. Itthoni beszerzés mindkettő, a Gaciron már kikopott, most Niwalker C19 néven fut, egy ezresért drágábban.
-
pittlaren
csendes tag
LUMINTOP Tool AA XPL CW vs. LUMINTOP EDC05 XP-L NW
Az elmúlt, kicsit több fél évben egy Tool AA-t használtam " mindennapos" lámpaként, amihez a héten csatlakozott egy EDC05. Kicsi, kompakt mindkettő, a midennapokban jól használható, így mondhatom, egyik vételét sem bántam meg, de egy _igazán_ jó "mindennapi" lámpa, a kettő elegye lenne. Munka miatt gyakran, viszonylag kiszámíthatalan(abb) körülmények közt használom, így mondhatni, intenzív, de rapszodikus igénybevételnek vannak kitéve a lámpáim. A lámpaválasztásnál, az ár mellett döntő tényező volt, hogy egyaránt működjön 14500 akkuval, illetve AA elemmel.
Ami a Tool AA-t illeti: szubjektív, de kevésbé hat tömzsinek mint az EDC 05, ugyanakkor észrevehetően gyorsabban is melegszik. (ami már csak azért is érdekes, mert elvileg a fényárama kisebb) A zárókupakon kapcsolható,ez megbízhatóbb(nak hat) számomra, az EDC oldalkapcsolójánál, azt kevésbé érzem biztosnak, a gumírozása sem tűnik túl időtállónak, kesztyűben, esetleg retkes kézzel nehezebben kapcsolható. A Tool, lévén zárókupak-kapcsolós nélkülözi a mágnest, mondjuk az nekem nem igazán hiányzik. ( külön adaptert lehet venni, ilyenkor a zárókupakra kerül a mágnes, a lámpa a fej elforgatásával kapcsolható, nem praktikus, utálnám.) A Tool eloxálása nem vmi tartós, ebben az árfekvésben jobbra számítanék. Viszont a Tool glow in the dark-féle tömítő gyűrűje nagy királyság, ez fájón hiányzik az EDC-ből. Hosszabb távú tapasztalataim a Tool-al vannak, port, vizet jól bírja (esőben, nem kicsiben jól helytállt) remélem az EDC sem okoz csalódást. A 800 vs 550lument érdemben nem tudom megítélni, mindkettőnek meglepően erős fénye van, szubjektív, de a Tool hidegfehér színhőmérséklete (és úgy általában a hidegfehér színhővel bíró lámpák) jobban bejön(nek).
Összegezve: a kevésbé melegedő, kicsit robusztusabb EDC tökéletes mindennapi kísérő lenne, ha a kapcsolója kicsit masszívabb lenne, (remélem ebben rácáfol előzetes negatív várakozásaimra) és nem hiányozna belőle a GITD.
(#58825) ANOka: Nem tom' milyen körökben mozogsz, de felénk AA-mérettel senki nem dicsekszik, mi több. lázba sem hozza az illetékest
-
pittlaren
csendes tag
Kicsit átsruktúrálódtak a lámpáim, pár S2+; illetve a Manker E02 ment (ezek népszerű intézkedések voltak itthon ) amik helyette jöttek: Lumintop EDC05, ami egy Lumintop Tool AA-val párban EDC-ként funkcionál, egy a táskámban, egy a gatyámban. (ha jól értettem, a következőnek - ha lesz még egy ilyen - a feleségem keres helyet, szerinte nem fogok örülni neki, így nem kísérletezem tovább ) A Manker helyett egy Acebeam 40 jött, és totál szükségtelenül és megindokolhatatlanul egy Astrolux FT03 SST40, illetve egy Astrolux MF01 mini. Ez utóbbi egy fórumtárs jóvoltából, ezüst színben, valami hihetetlenül pöpec.
Kés: jobbára Ganzo-k, és hasoszőrű társai(k) vannak, illetve egy Buck Spitfire Orange, ettől feljebb nem merészkedem, egy bicskát könnyebb elveszteni mint egy lámpát
-
pittlaren
csendes tag
válasz HardSanyeee #58723 üzenetére
Nem ismerem annyira a lámpás-szakszlenget, de lapos / szélesen terített a fénycsóva, marha jól bevilágítja előttem az utat, szemből még senki nem panaszkodott, hogy vakítana.
-
-
-
pittlaren
csendes tag
válasz WestBam #58698 üzenetére
Ilyen drágább lámpák esetén tényleg megéri (megérné) a felár a gari miatt. Pláne 10 év, azért az elég számottevő. Nem is értem, oké, hogy kicsi piac vagyunk, de ezek azért messze gyűrűző, nem éppen imázs-erősítő húzások. Kollégám vmilyen Wizardja bő két év alatt már miden elképzelhető viszontagságon átment különösebb faxni nélkül, úgyhogy azt sem lehet mondani, hogy légbőlkapott lenne (a szememben kissé megkopott) Armytek-hírnév. Ilyen pitiáner húzásoknak, mint az át nem vett postai küldemény, nem kéne' beleférnie.
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
válasz Gargouille #58695 üzenetére
Persze, köszi a recenziókat, hasznosak ezek az elsőkezes infók. Azt is vágom, hogy korrekt módon áll hozzá - a lehetőségekhez mérten - a magyar viszonteladó, de vége mégiscsak az a vége (eddig), hogy mind a lámpa, mind a pénz a kereskedőnél, a vevőnek meg marad a türelem. Ami remélhetőleg Elf C2-őt terem
-
pittlaren
csendes tag
válasz Gargouille #58678 üzenetére
" Amúgy ma beszéltem ismét a Wilconnal, a lámpám visszajött érintetlenül az Armytek-től, át se vették a csomagot. Így várhatóan jövő hétre érkezik új szállítmány abból lehet kapok egyet."
Az igen, irigylésre méltó a türelmed. Nekem nem igazán tetszik, hogy a _hazai_ garanciális igényed érvényesítésének függvénye holmi kínai postázgatás. A prémium(abb)ra pozicionált cuccok hazai vétele mellett pont, hogy a gördülékeny gariztatás szól(na). Mindenestre az új AA fejlámpa projektemnél skippeltem az Armyteket, semmi bizodalmam nincs irányukban.
-
-
pittlaren
csendes tag
válasz FBLLMAG #58659 üzenetére
"Astrolux C8 is hamarabb visszavesz mint az Armytek Predator PRO"
No offense, de egy cirka 35-40k-s lámpát hasonlítasz egy 8k-s lámpához, már nem először. Messze nem azonos paritáson van a kettő, függetlenül attól, hogy mennyi kacsingatós smiley-t pakolsz a mondandódhoz.
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
válasz Gargouille #56400 üzenetére
Most, ahol voltunk nyaralni, a szállás egy hatalmas - tényleg bazinagy - park közepén volt, ennek apropóján iccaka' nindzsafeketébe öltözve számháborúztunk és/vagy bújócskáztunk: én Manker E02H / E03H duóval operáltam, megspékelve egy Lumintop Tool AA-val, és hát teljesen jól használható volt ilyen nagy térben is, nyilván nem úgy mint a Convoy S11-em, vagy a Hailelite trekker, de fára mászva teljesen jól lehetett sniperkedni velük az alant gyanútlanul lopakodókat
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
válasz fery02 #55774 üzenetére
A sportlámpa.hu-val csak pozitív tapasztalataim vannak. (Nem, nem vok részvényes, jutalékot sem kapok )
-
pittlaren
csendes tag
válasz WestBam #55432 üzenetére
Fú, köszi a gumigyűrűs infót, húzkodtam már mindenfele , aztán ehh..hagytam (volna) a fenébe, de így akkor talonba teszem.A kapcsoló tényleg megszokást igényel, de ezt leszámítva - szerintem - remek lámpa. Ár/érték arányban ez bőven jó vétel, melóba' is ezt hordom az S2+ helyett, mióta megvan, igaz kicsit overkill erre a célra mind a teljesítménye, mind a méretét/súlyát illetően, viszont cserébe az üzemidő jócskán kárpótol.
-
pittlaren
csendes tag
válasz Gargouille #55241 üzenetére
Pro userek mindezt éjjel, vaksötétben, csupasz talppal teszik
(#55227) Lacerta: Ezen az ösvényen is járok
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
válasz Gargouille #55217 üzenetére
Én is szoktam ezzel a "de legalább nem iszom, qrvázom, lovizom, etc." fordulattal operálni, de nem jön be, mer' b. nejem ilyenkor tök ártatlanul annyit mond, hogy de hát Ő sem. Mondjuk szerencsére
-
pittlaren
csendes tag
-
pittlaren
csendes tag
Számvetést csináltam, és öööö... úgy érzem elsok(k)alltam a lámpáimmal.
Az egész úgy indult, hogy a piacos / multis lámpáimat lecserélném mind a bringán, mind a melóban használtakat illetően, plusz az " apokalipszis szettem" lámpáit is cserélem. Aztán a fórum, illetve a blogok elintézték a többit, így az idők során idáig fajult a dolog:
A bicajokon lévőket idővel dedikált bringalámpákra cseréltem így lett egy pár S2+-om is, ezek lettek a melóslámpák. Egy vásárlást sem bántam meg, bár a Trekkert egy fekete pénteki őrület során vettem, azt nem igazán tudom kihasználni, némi fénykardozást leszámítva.
Az S11 a legújabb, az kimondottan impulzív vásárlás volt, akartam egy 26650-es lámpát, és nem bántam meg. Az elmúlt egy hétben végig ezt hurcoltam magammal, elégedett vok vele, talán az eloxálás minősége az, ami kissé elmarad a többi Convoy lámpámhoz képest. Csekély tapasztalataim alapján, a Convoy lámpák avanzsáltak a kedvenceimmé, minőség/ár/küllem figyelembevételével, nyilván adott árkategórián belül, egyedüli kakukktojás a C8, ott a világítós kapcsoló dacára, az Astrolux a favorit.
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
Megjött a Convoy S11
Abszolút semmi szükségem nem volt rá a többi lámpám mellé, egyszerűen akartam egy 26650-es lámpát megfizethető áron. Bár első blikkre csak egy felfújt S2-nek néz ki, valójában nagyon pöpec lámpa, egyszerű menüvel, semmi faxni, sallangmentes cső-dizájnnal. Tetszik nagyon.
-
pittlaren
csendes tag
ZozzV6; WestBam
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
pittlaren
csendes tag
Sziasztok!
Világítóssá applikáltam a 2 S2+-om, illetve a C8-am. Westbam blogjának köszönhetően, a fordított menet miatt sem kellett megőrülnöm. ( érdekes, az S2+-ok esetében könnyen cserélhetők voltak a gombok, a C8 menetét vmi herkulesi erejű dolgozó húzhatta meg, mert igencsak neki kellett feküdni.)
Úton van még egy astrolux c8 XP-L Hi 1A, annak a gombja kompatibilis a Convoy-félével?
Sajna a telóm sötétben ennyire képes, de valójában jóval kékebb a végeredmény, nagyon tetszik!
-
pittlaren
csendes tag
Sziasztok!
Nem akarom túlparázni a dolgot, de nem vok egy kimondott amper-huszár, ezért a jobb félni, mint megijedni apropóból kérdem: ha a 18650 Li ion akkuimat fémdobozban tartom, az kellően biztonságos? Nem összezsúfolva, téglalap keresztmetszetű dobozokban, 3-4 db/doboz, a lezárt doboztetők nem érnek az akkuhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DIGI kábel TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.