Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
Benir8 #46251 üzenetére
Nagyobb akku kapacitást bír el??? Abban 8 áramgenerátor van, a gearbestesben 6. Kicsit kisebb a fénye, cserében kevésbé melegszik és később meríti le az akkut. Amiből viszont bármelyikbe tehetsz bármekkora kapacitásút, nem kell nagy áramú akksi ezekhez a lámpákhoz. A nagyobbik fogyaszt legnagyobb fokozaton 2,8 A (8*350 mA) áramot, ennyit bármelyik normális 18650-es akku ki tud szolgálni.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek erre felesleges kuponja? Köszönöm. -
Chp
őstag
válasz
WestBam #46245 üzenetére
Ezt örömmel olvasom ám! Nekem annyi a lényeg, hogy ép és normális legyen a portéka ~2 hét várakozás nélkül, valamint ne legyen túl nagy a felár. Így már merem feltételezni, hogy ezek mind megvannak az áron kívül ami nyilván nem meglepetés már, plusz kifejezetten örvendek annak, hogy tőled látom ezt az infót leírva. Akkor tőle fogom rendelni a kiszemelt lámpát. ...és nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
vince
őstag
Convoy C8+ XPL HI LED 1100LM Portable Flashlight - DESERT SAND gearbesten $19.99, sajnos nem pontozható (email only price)
-
Janusz001
őstag
2-3 szoros árat biztos nem fizetnék, inkább kivárom a 2-3 hetet.
-
Chp
őstag
Sportlámpát ismeri valaki? Tudni kik üzemeltetik? Megbízhatóak vajon? Köszi!
-
Tomdriver
őstag
válasz
nufenen111 #46236 üzenetére
Az Oligtot végül megrendeltem, de szerintem kipróbálom a Skilhuntot is, az ára is szimpatikus. Aztán majd beszámolok itt, hogy mi a tapasztalat a kettőt egymás mellé téve.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
ZozzV6 #46233 üzenetére
May15 -nél minden lámpa vagy elromlik, vagy gyengébb mutatóval rendelkezik. Lásd az utolsó BLF lámpát, amit bemértél. Valahogy le kéne már venni róla a rontást, hogy ne legyen már ennyire peches. Lassan nagyon könnyű lesz nála összeszámolni azokat a lámpákat, amelyek egészségesek. 😉
-
jozsi252
veterán
Közben valami csoda folytán be is jött az országba a Neal féle GT lencsevédő kupak. Jöv hét közepe környékén talán meg is kapom, kíváncsi vagyok rá milyen lesz. Majd dobok be ide képet hogy milyen az pontosan.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Tomdriver #46231 üzenetére
HC33-at azért nem javasoltam mert ugyanaz mint a HC30 csak 1000 helyett 1800 lument tud de azt kb xsak a bekapcsolás pillanatában és azonnal elkezdi visszavenni a fényerőt mert melegszik. Fél perc után csak 1100 lument tud. Felesleges. Acebeam hasonló minőségi szint mint az Olight bár a H10 fejlámpája May15-nek elromlott.
-
Tomdriver
őstag
válasz
ZozzV6 #46223 üzenetére
ZozzV6 & bedvóter: köszönöm a válaszokat!
Ez a Skilhunt megmozgatta a fantáziámat az Olight ellenében, főként a diffúzor miatt. Kár, hogy ez a megoldás már nem annyira elterjedt, a Fenix is elhagyta az újabb lámpáiról.
Kell a hosszú hatótáv ha egy percig is, ezért és mert zseblámpaként nem használható a HC65-ről letettem, a HC30-nál meg nem láttam beépített töltési lehetőséget. A HC33 miért nem annyira javasolt?
Egy hazai bolt nagyon rám akarta erőltetni az Acebeam márkát, de ez nekem nagyon ismeretlen még a kínaiak között is.
Marad az Olight, a Sklihunt és az Armytek - még alszom rá egy-kettőt! -
-szabi-
addikt
válasz
-szabi- #45927 üzenetére
Hi
Héten megérkezett Sofirn SF10.
Ajándéknak kerestem elemes üzemmel lámpát.
Tegnap este kipróbáltam, meglepett, de kellemesen.
Sokkal kevesebbre számítottam.
Pedig nem is akksi,csak elem van benne.
Mintha valaki említette volna, hogy PWM-es a lámpa, nem tudom így van e, de én nem vettem észre.Fény színe és szórása is rendben van.
Szerintem ok a lámpa.üdv
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok, fejlámpa választásához szeretnék kérni javaslatot. Főként vadászathoz, horgászathoz lenne rá szükségem. Fontos a magas fényerő (éjszakai horgászatnál a bedobáshoz illetve vadászatnál után kereséshez), ugyanakkor előny ha van olyan fokozata, hogy nem egy pontban világít, mert kell horgot kötni és az aljnövényzetben nyomot, vért is keresni vele. (utóbbinál tapasztalatom, hogy minél fehérebb a fény, annál könnyebb észrevenni vele).
Fenix HP 15 nagyon bevált volt erre a célra, mert ha nem kellett a "hosszú" fény, volt egy tejüveg a lámpa előtt, amit le lehetett hajtani. Maga a lámpa sajnos nem tartós, az elektronika hibája miatt ma már csak 2. fokozatig kapcsol.
Amiket nézegettem helyette és bejöttek, ebben a sorrendben írom:
- Olight H2R Nova,
- Armytek Wizard Pro,
- Nitecore HC33 vagy 65,
- Acebeam H15Fontos lenne még a beépíthető töltés és a mágneses talp (a fentiek nem mindegyike tudja), tehát más javaslat is szóba jöhet természetesen!
Olight lámpákkal amúgy jó a tapasztalatom, jelenleg is használok egy M3X Tritont (még a "régi" XM-L-Led-el gyártott, 700 lumenes), meg egy SR51 utánkeresőt, illetve egy kisebb fegyverlámpát az első szériáikból, de természetesen nyitott vagyok minden másra is.
-
WestBam
Topikgazda
Ha már ennyi szó esett az Astrolux elemlámpákról akkor közzé is tettem az Astrolux S1 modellről írt bejegyzésem.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #46219 üzenetére
Ja láttam. Az ötlet megvolt hamarabb csak most motiváltabb lettem. Bár Lexel rám privátozott hogy egy moddolt GT buck driver másik tekerccsel stabilabb. Nem lesz a csúcs lumen meg lux annyi de fetes drivernél amúgy is csak induláskor vannak szép számok aztán elmelegszik a led és már a rossz hatásfokú tartományában van amúgy is hajtva. 8A 12V-on elérhető a moddolt GT driverrel is.
-
-
jozsi252
veterán
válasz
WestBam #46216 üzenetére
Annyit nem ér így van. Ami jelenleg ér 100k-t az a Olight X9R, de ugye többe kerül sajnos. 6400 lumen a max amit tud tartani lemerülésig, az azért szép eredmény. Bár a 12 800 lument is 10 percig tudja, az sem gyenge! 25 000 lument meg 3 percig.
Használatot illetően 5 alkalommal használtam kb. Viszont ez hogy 30k-ba fájt a lámpa nekem összvissz, ez az ár szerintem nevetséges érte. Hülyeség lett volna nem belemenni, megérte a feliratkozás bőven! Szerintem az előre beharangozott 250$-os ár egyáltalán nem túlzás érte. Viszont így 100k fele közeledve kicsit soknak gondolom.
Astrolux MF03-at várom még, de úgy látom hiába. Inkább az MF04-et tolják most, de GT miatt az felejtős nekem. Egy nagyon baszó flood kellene, lehetőleg ne X9R árba. Egyetlen alternatíva szerintem az MF03.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #46216 üzenetére
Ha a méréseket nem számolom akkor talán 3-4 alkalommal használtam. Ha a mérések számítanak mert akkor is szórakozok vele akkor 20-30 alkalom simán van. De most erősen motoszkál bennem hogy kapjon dedómolt XHP70.2 ledet amivel a hatótáv ugyanaz lenne de 8000 lumennel terítene mint az L6 csak 2 km hosszan.
vagy esetleg tripla refi és 3x XHP70.2
-
WestBam
Topikgazda
-
jozsi252
veterán
Érdekes hogy a GT végső ára 250$-ról felszaladt 325$-ra már. Illetve Alin még drágább a Lumintop Store-ba. Ahogy látom most hozzák vissza a "veszteségeket". Vagy mondhatjuk úgyis hogy még több pénzt szednek ki így a projektből.
Ha valaki most akar venni, és fennakad a vámon ami a súlya miatt esélyes, akkor belecsúszik rendesen a 100k-ba a lámpa. -
Gargouille
őstag
Nem találom Simonnál a Convoy BD03-at, megszűntette volna?
-
Chp
őstag
A BLF lámpáknak van köze a BLF fórumhoz?
-
Lacerta
aktív tag
válasz
ZozzV6 #46207 üzenetére
Vagy Lumintop Tool, Manker E02...
+1
[ Nekem van mindkettő, az E02 kifinomultabb szerkezet, viszont kulcstartóra szem nagy egy kicsit, meg sajnálnám összekarcolni. Vagy a Ti változat, és akkor a kulcsok kopnak, nem az eloxálás.
A Tool AAA elképesztően pici, cserébe szögegyszerű. De még az is teljesen stabilizált. ]Esetleg Jetbeam E01R, amikor van rá kupon.
Zanflare F3 / F6 -
(jan)
őstag
válasz
ZozzV6 #46204 üzenetére
akkor inkább egy SingFire SF - 348 plusz valami gyártott kulcskarika
-
(jan)
őstag
Sajnos a Nitecore tube lámpám megint megadta magát, a múltkori akksi vezeték leválás után most a lednek az egyik lába vált el a nyáktól. Visszaforrasztottam de sajnos nem jártam sikerrel
.
Nagyon szeretem ezt a kis lámpát, nincs véletlen valakinek panelja hozzá ?
Vajon ez mennyire lehet borzalmas ?
-
may15
csendes tag
WestBam, mikorra várható a II. Lámpásos cikk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Crypto Trade
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest