-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
közben meghánytam-vetettem a dolgokat és arra jutottam, hogy inkább hagyom az L6-ot.
Arra gondoltam, hogy veszek inkább egy convoy c8-ast és egy s2+-t. az s2+-t tudom használni egy ilyennel fejlámpaként is, ami szintén fontos.
Kérdésem a továbbiakban annyi lenne, hogy melyik akksi jó ehhez a két lámpához, amivel a legjobban üzemelnek?
ez a töltő jó? LiitoKala Lii - 202 USB Battery Charger
Convoy C8-ast xm-l2-vel gondoltam, mert annak kicsit nagyobb a hotspotja. Láttam, hogy lehet orange peel reflektorral is venni. Az miben más?
És még egy kérdés. Honnan vegyem meg ezeket jó áron, ahol eredeti termékeket kapok és ahol mindent megkapok egyben, egy csomagban? bár mintha azt olvastam volna korábban, hogy lámpát és akksit csak külön engedett venni a rendszer veszélyesség miatt.
előre is köszönöm.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Delta Force (2024)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest