- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowik
tag
Hétvégén sikerült befejeznem a Trustfire Z1 fejlámpám moddingját.
Ezt a lámpát azért vettem, mert szerettem volna egy nagyon kicsi, de jó fényű fejlámpát kirándulásra. Ezt mindig viszem magammal, ha véletlenül besötétedik, vagy pl. barlangban szétnézni.
Már a rendeléskor tudtam, hogy át fogom alakítani, mivel három fokozatú volt. 100mA, 1400mA, sroboszkóp.
A srob. nekem nem kell, a 100mA-s fokozat kicsit gyenge volt az XP-E leddel, az 1400mA pedig értékelhetetlen üzemidőt eredményezett a 600mAh-s 16340-es akkuval.
-Kapott egy 7135-ös drivert négy móddal: 20mA, 117mA(45LM), 390mA(145LM), 700mA(260LM). Ez nem volt egyszerű mivel a 17-es drivert 16mm-re kellett átalakítani.
-Kapott egy másik kapcsolót ami nem fért el az eredeti helyén, így a driver fölött kapott helyet.
-A ledet kicseréltem XP-G2 Neutal-ra, illetve csináltam hozzá egy diffúzort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest