Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7485) Bandit21


Bandit21
addikt

Szeretem a ph-t, van kb 5 topic ahol aktív vagyok de ez olyan mint valami black mirror utópia ahol a BMW vs Tesla nyomán hétről hétre ugyanaz megy végig.
Lehet nyitok majd egy külön ilyen topicot.
Mivel mondom kb 5 téma van amit figyelek ezért belefér hogy ezt is végignéztem de ha ide téved valaki aki ev-t akar, lehet sikoltva megy vissza valamelyik idióta Facebook csoportba "információkért" minthogy ezeknek a fraktáloknak végig várja a csillapodo fázisát.

Értek mindenkit, szerintem ahogy én is, Ti is tudjátok ki mit képvisel, mit gondol, nem lehetne csak egy kicsit visszafogni?
Mondandó alapján kb megvan ki képviseli máshol is más néven az itt is sokszor leírt véleményét. Néha nem lehetne rahagyni a másikra?

Van aki sose fogja azt mondani a Tesla prémium van aki szerint meg a BMW sose fog normális ev-t csinálni mert a Tesla x évvel hamarabb kezdte. Ezek csak példák. De tudjátok szerintem jól kit mivel lehet beporgetni. Fölöslegesen.
Fogyasztás gumi kopás hatótáv szerviz klíma fűtés töltés napelem új árak használt árak stb senkit se érdekel?

Helyette tényleg a Tesla vs BMW beruházási adatait kell elemezni? Érdekes nem mondom de pár téma jobban érdekelne ebben a körben.

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.