Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stickermajom #1344 üzenetére
Nem egészen értem én ezt. Nagyon tróger kereskedő (és nagyon engedékeny ügyfél) kell hozzá, hogy egy ilyen szerződés köttessen meg.
Az enyémben pl. összesen annyi van, hogy ennyi az előleg, és ennyi működik foglalóként (azaz bukom, ha elállok). Tök mindegy, hogy azért, mert nem jött össze a pályázat, vagy mert elittam az autó árát, vagy csak mert nem tetszik a színe.
Az eladó egyszerűen tudomásul vette, hogy a végösszeg egy része (remélhetőleg) pályázatból kerül majd kiegyenlítésre. De ha nem, akkor majd nekem kell becsengetni.
Nincs kódszám, nincs forduló dátum, semmi megkötés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest