- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Aha, látom. Hát akkor tényleg felesleges 40/60 felé menni ahogy látom. Pl vigornál már csak 3 hp-t ad 60 felett, ami elég gyenge.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Igen, eddig a 3 farkas volt. De most elkezdtem a mimic-et tolni.
Elég noob vagyok souls játékokban, emiatt mindent bevetek, meg próbálok OP lenni
De akkor tolom tovább a hp-t.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Van hogy one hitelnek. Ami azért nem annyira frankó. Percekig izzadsz, jól állsz. Majd dead
Emiatt toltam arra, hogy nagyobb páncélt tudjak hordani. pl shadow blaidd ellen elég jól bírtam. De volt, hogy 2 hit és dead.
Emiatt agyaltam, hogy esetleg faith buff miatt, vagy több hp. De ha nem töltöm újra a hp-t, akkor is szívás. Szóval lehet, hogy tankosabb karakter adná jobban. Nem csak pure str. -
Weareus
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Souls Máté letolt egy bow only all boss-t nemrég, én végignéztem..., hát brutál jól lehet vele darálni, ha jól összerakod.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Legjobb tanács.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Ninja
2:09-től
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Bizonyos fegyvereket ha két kézbe veszel, akkor kettő lesz belőle. Kesztyűk, karmok, Starscourge Greatsword pl. ilyen.
-
Garsza
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. Senki nem arról beszél hogy ha ezt a lehetöséget kihasználod 1x amennyit a játék alapból enged az csalás vagy értelmét veszti miatta a játék. Arról beszélünk, hogy a glitch -et kihasználva töbször leöli valaki és az elején felszintezi magát 70-80 -ra. Úgy a játék első harmada de még lehet a feléjig is túl könnyű lesz.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
platinát a legkönnyebb ps plus előfizetéssel megszerezni. minden feltételt megcsinálsz a 3 szükséges befejezéshez, vége előtt csinálj mentést, amit feltöltesz a felhőbe, kikapcsolod az automatikus mentés feltöltést, majd megcsinálod az egyik befejezést. felhőből visszatöltöd a "régi" mentést és mész a következő befejezésre, majd megint.
ennek hiányában 3szor kell végig játszanod a játékot.
-
_drk
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Egyszer van értelme, azért is van ott. Valami 80ezer Rúna az még magasabb szinten is jól jön, pláne az elején.
De glitch-et kihasználva early és midgame sokkal könnyebb lesz.
Így is az! Aki ezt tudja a játék legelején akkora buff az mint írtam is, első 2 terület konkrétan easy lesz. Csak a radagonseal ad vagy 20 szintet. -
Garsza
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Szerintem nem.
-
Garsza
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Azzal, hogy leölöd 4x 5x a sárkányt felszintezed magad 60-70 re és szinte meg sem izzadsz Peninsulaig.
-
_drk
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Persze.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Tudom, van benne melója bőven. Ha beajánlja a youtube, rá is szoktam kattintani SoulsMate videókra/belenézek pár percre, így "értékelve" a fáradozását. (Csak mondjuk 50-60 órás végigjátszást nincs az az isten, hogy végignézzek azért, mert amúgy valaki tök jól elmagyarázza közben a világ történelmét, az egyes személyek történetét, eseményeket stb. Kb. egy hónap alatt tudok ennyi időt belepakolni egy játékba, és akkor már inkább ugye ez utóbbit művelném.)
De nekem azért van (már) némi fogalmam a játék történetéről: egyrészt olvastam a szövegeket/tárgyleírásokat, másrészt ami így is zavaros (ilyen könnyen előfordul azért Myazaki játékaiban...
), de érdekelt, ott szörföltem kicsit a neten. -
válasz
Triathlete
üzenetére
Én nagyrészt leírás nélkül gameltam eddig, most kicsit szívom a fogamat, mert van olyan item ami tök f@sza lenne a buildemhez, de sajnos már buktam a questline-t. Na sebaj majd ng-ben.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Ez így van. Dawn….libabőr….
-
wednesday
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Én még zöldfülűnek számítok, 2 hete vettem meg a játékot. De én is úgy vettem észre, hogy jelentős különbség van egy nehéz- és egy közepes páncélzat között a védelem terén.
Sokkal többet halok könnyebb felszerelésben, hiába mozgékonyabb a karakter. Nyilván ez játék stílus függő. Nekem az még nem megy, hogy ne nagyon találjanak el.

Szóval én eleve Vagabonddal kezdtem és strength bild van tervben, hogy lehetőleg arccal hárítsam a bejövő sebzést. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Akkor növeli, ha a fegyver skálázódik arcane-re.
-
Beretvás
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Már írták, hogy aktiválni is kell rune arc cuccal. Betenni nem elég. És biztosan látni fogod a különbséget.
-
Janusz001
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Rune arc -ot kell használni utána.
-
Beretvás
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Használj spiriteket is ahol lehet. Nagakiba nem rosz, de nem a legjobb. Késöbb lesznek igazán jó fegyverek. Rivers of blode pl.. ha már katana.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
A Godrick rúna kb a legjobb a játékban, minden staton javít. Ha kiválasztottad a gracenél, utána Rune Arcot használj. A halálodig aktív lesz a skill.
-
Beretvás
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
A fegyver hanyas szintű? Azt nem húztad?
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Nekem a DEX 22 nagyon kevésnek tűnik Nagabika mellett. Amire mindenképp szükséged van: vigor, dex, stamina. Ezeket húzd fel amíg tudod.
Az arcot valószínű a vitality és a bow miatt húzták más buildekben, szerintem teljesen elhanyagolható, ha nem arc fegyverekre gyúrsz.
Jó lenne egy mid range fegyver is, elhiszem hogy tud kellemetlen perceket okozni a játék. Potokat használsz? Milyen talizmánjaid vannak? Great Rune? Rengeteget tudsz javítani a statokon 1-1 talizmánnal vagy Great Rune-val, nézz utána, ha kell segítség, írj.
UI.: Meghalni nem szégyen, a fejlődés része, ez nem egy könnyű játék, kitartás.
-
Beretvás
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Hát néhol fogom a fejem én is, mert egyik boss 3 hit másik meg elpicsáz.. Most meg amerre járok "Leyndell" a spiritet se nagyon engedi.. keresem épp a bossot, mer hogy kéne legyen..
Viszont valaki súgja már meg lesz e valami új is ng+ ban mint BB ben.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Caelid nem level 50-nek való, azért fekszel annyit. A dungeon bossok szint nélkül erősek csak (szerintem). Late game nehéz inkább.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
És ha végzel még mindig ott az egész Dark Souls trilógia.
-
Mr X
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Ha bal kézbe rakod az íjat, tudsz manuálisan célozni. De hibázni mindig fog, a spelleket is képes mellélőni, pláne, ha dodge-ol az ellen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Huh, ez nagyon magas labda, ilyeneket inkább ne.

Amúgy van kézi célzás.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Ha az első templomromban lévő üllőnél tudtad csak háromszor akkor igen, ott ennyit lehet. Később el fogsz jutni egy helyre ahol van egy dedikált kovácsod, ő fogja neked tovább fejleszteni.
-
Janusz001
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Smithing és somber smithing -et lehet majd venni vendornál korlátlan mennyiségben, ha leadsz pár megszerezhető tárgyat nála. Egyedül max szintre nem tudod húzni, mert a szükséges tárgyból csak végigjátszásonként 8-8 db van, new game+ -ba ismét meg tudod szerezni őket. Amúgy a max szint és a max -1 szint között nem sok különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest