Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
atosz
őstag
Teljesen jogos, mar vartam is a lecseszest...
Csak nagyon lusta vagyok, de ime:
* Notebook DVD olvaso, Compaq Evo N600c-bol.
* 32 megas SoDIMM SDRAM notebookba. Asszem 100-as de erre nem eskuszom meg. 1.5K
* Panasonic LF-D321E DVD iro. Csak minuszost ir, de tudja a DVD-RAMot! Olvasni mindent. Sajna CD-t nem ir. Nem mai darab, de nem volt hasznalva, szinte uj. Eredeti doboz, leiras, CD-k. Allitolag az eredeti szamlan 140K allt. Amugy sulyos egy darab. 5K
* Hibas NF7-S. Sajatkezuleg csesztem el, amikor beleeroltettem ket RAMot forditva. Kinek mennyit er? Kabelek nelkul.
* Genius bill dobozaval, szinte uj. Standard, asszem csuklotamaszos. 1K
* A4tech szurke optikai eger, 2 scroll, 5 gomb, PS2. 1.5K
* Vipower feher mobil rack. Szinte uj, csak a dobozat mar szetszedte a macsek. 1.3K
* 2 db kek round IDE kabel. 1.5K
* 2db 8 centis hazhuto, az egyik molexes, a masik 3 vagy 2 pines asszem. Ajandekkent ha viszel mondjuk 2K folott.
* Lehet elado lesz a NEC DVD DL irom is. Asszem 3500A. Feher. Meg garis, dec vegen lett veve sulinetre. A papirt megkell neznem hogy 1 vagy 2 ev a gar. Lemezt alig latott, 10-20 lett irva vele kb. Ajanlatokat varnek erre.
* Lehet elado lenne egy 200W-os Delta tap. Compaq matricas. Nincs vele gond, nem hangos, csak egy kicsit nagyobb teljesitmeny kene mar. Amit visz jelenleg is: 1800@2200+, 512 RAM, ATI9000, 80GB, 2 optikai. Ezt cserelnem is ertekegyeztetessel vmi normalisabb 300-asra.
*15'' OSD-s Daewoo crt monitor, 1024-ben ment 85Hzet, de ugy nez ki vmi baja van most, mert nem megy az istennek sem 60Hz fole sehogysem. Ha lesz helyette masik, akkor jelkepes osszegert erte lehet jonni.
Keresek jo allapotu 17'' CRT-t 10 alatt.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak nagyon lusta vagyok, de ime: