Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
atosz
őstag
Teljesen jogos, mar vartam is a lecseszest...
Csak nagyon lusta vagyok, de ime:
* Notebook DVD olvaso, Compaq Evo N600c-bol.
* 32 megas SoDIMM SDRAM notebookba. Asszem 100-as de erre nem eskuszom meg. 1.5K
* Panasonic LF-D321E DVD iro. Csak minuszost ir, de tudja a DVD-RAMot! Olvasni mindent. Sajna CD-t nem ir. Nem mai darab, de nem volt hasznalva, szinte uj. Eredeti doboz, leiras, CD-k. Allitolag az eredeti szamlan 140K allt. Amugy sulyos egy darab. 5K
* Hibas NF7-S. Sajatkezuleg csesztem el, amikor beleeroltettem ket RAMot forditva. Kinek mennyit er? Kabelek nelkul.
* Genius bill dobozaval, szinte uj. Standard, asszem csuklotamaszos. 1K
* A4tech szurke optikai eger, 2 scroll, 5 gomb, PS2. 1.5K
* Vipower feher mobil rack. Szinte uj, csak a dobozat mar szetszedte a macsek. 1.3K
* 2 db kek round IDE kabel. 1.5K
* 2db 8 centis hazhuto, az egyik molexes, a masik 3 vagy 2 pines asszem. Ajandekkent ha viszel mondjuk 2K folott.
* Lehet elado lesz a NEC DVD DL irom is. Asszem 3500A. Feher. Meg garis, dec vegen lett veve sulinetre. A papirt megkell neznem hogy 1 vagy 2 ev a gar. Lemezt alig latott, 10-20 lett irva vele kb. Ajanlatokat varnek erre.
* Lehet elado lenne egy 200W-os Delta tap. Compaq matricas. Nincs vele gond, nem hangos, csak egy kicsit nagyobb teljesitmeny kene mar. Amit visz jelenleg is: 1800@2200+, 512 RAM, ATI9000, 80GB, 2 optikai. Ezt cserelnem is ertekegyeztetessel vmi normalisabb 300-asra.
*15'' OSD-s Daewoo crt monitor, 1024-ben ment 85Hzet, de ugy nez ki vmi baja van most, mert nem megy az istennek sem 60Hz fole sehogysem. Ha lesz helyette masik, akkor jelkepes osszegert erte lehet jonni.
Keresek jo allapotu 17'' CRT-t 10 alatt.
Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen videókártyát?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Automata kávégépek
- Subaru topik
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak nagyon lusta vagyok, de ime: