Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
buherka
addikt
válasz poffsoft #10698 üzenetére
Hiányzik a banda mi?...én is kihagytam több mint fél évet. Ez akkor volt, amikor szétbombáztak a modik minket.
(#10699) pohár ..szevasz Csupor. Már megint más avatarját kóstolgatod?
Úgy kérjél te is magadnak saját arcképet, hogy azt amit utána kapsz nem rakod zsebre
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz poffsoft #10701 üzenetére
Nekem is volt C64-em a 80-as években...jó kis magnós. Fejállítgatás Powa...Load ERROR...@nyád!...Emlékszel?
QuickShot 2-es joyom volt hozzá. Mekkora egy rakás sz@r volt. Állandóan pucolni kellett a mikrókapcsolókat meg a fóliakapcsolókat benne, mert hol jó volt hol bedöglött.
A gumitappancsai meg pár hónap után kő kemények lettek és nem ragadt.Volt hogy egyet szét is vertem mérgemben.
-
buherka
addikt
válasz poffsoft #10706 üzenetére
jaja...akkor még nem volt ekkora "sárgulás" a piacokon, mint most...csupa lengyel meg ukrán piacos volt. Hordták be szemetet, de rendesen. Persze azért voltak jó dolgok is.
Én is fogyasztottam rendesen a joyokat. Nekem is volt szerencsém ahhoz az autofire-ös példányhoz. Csak egy kapcsolót kellett átkapcsolni és folyamatosan nyomni a gombot. Királyság volt.
Én is hányszor szétszedtem őket...jajj...volt, hogy a 4 csavarból csak 2 volt betekerve, mert már el volt a másik kettőnek darálva a menete, de így gyorsabban szét lehetet kapni
-
szalai56
senior tag
válasz poffsoft #10710 üzenetére
Én most rendeltettem ebay-n WillePro eprom égetőt darabokban. Ha lesz ídőm kezdhetem forrasztani.
(
Ilyen lesz, ha kész lesz.Egy Tatabányai sráccal csináltuk, a belseje mindenkinek saját programokkal. 64kb ment bele.
[ Szerkesztve ]
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
-
-
-
buherka
addikt
válasz poffsoft #11144 üzenetére
Én mostanában totál megúsztam a ilyen megfázás jellegű dolgokat.
Sokat járok ki erdőre...lehet, hogy ez is rátesz egy lapáttal. Valamint nem járok tömegközlekedéssel és egyedül vagyok a melóban is és így nehezen adják át nekem a bacit.Akkor rosszul láttam, többet nem füvezek...
Egy igazi férfinak minimum 3 napos banja is volt itt
(#11145) tomyoy...cső Tom.
Bal hátsó ajtóm zárjában kiugrott a rugó, hogy rohadna meg. Minden nyitás után piszkálni kell a zárat hogy vissza tudjam csukni az ajtót.
Le kéne bontanom a kárpitot és kiszedni a zárat...hurrá!
Mostanában szívat megint ez a jóság[ Szerkesztve ]
-
-
buherka
addikt
válasz poffsoft #11376 üzenetére
Én is érzem...be vagyok nyakig takarózva
Utálom a telet...fujjjBizony nem xaraxok...ha hagyja magát az ember, akkor felzabálják a disznók.
(#11377) j0k3r! ...tőlem ugyan nem kell félned. Csak arra szállok rá, aki bekóstol alaptalanul.
Régebben voltak érdekes sztorik, amiket itt elmeséltem...majd előkeresem őket neked[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest