Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Aktív témák
-
kircso13
senior tag
válasz
buherka #4935 üzenetére
A szakszervizeket nem kell bemutatni.
példa one:
Renault francia csoda menet közben megállt. Szervíz. 280e forint javítási költség. Kocsi megint megállt menet közben . Szervíz. 100e forint. Menet közben megint megállt. Szervíz. Elektronika csere 680e forintért, azt akkor mondta a kocsi tulaja hogy a nagy maci faxát. Elvitte egy egyszerű mezei autószerelőhöz. Javítási díj + anyag 15e forint!!!!!!! Gázolaj szűrő! Na ennyit a szakszervízről!
példa 2:
Kicsi autóm nehezen indúlt , szakszervíz. Adagoló csere 350e forint, persze én meg hülye vagyok mi? Elmentem haver ismerőséhez badacsonytolmajra , laptop rádug, vezérlés töröl, 30 perc alat új vezérlést írt a kocsira és azóta jó és pöccre indúl. Na ennyit az adagoló cseréről.
Az embert ott akarják lehúzni ahol akarják, csak van aki nem engedi
Aktív témák
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest