- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24895 üzenetére
No itt van [1]
-
raskolnikoff
őstag
Nincs valakinek Pest környékén eladó 8800 GTX-e? 50k-ér?
Kéne egy...
Az otthoni gépbe tervezem. Kíváncsi vagyok meddig tudnék még vele játszani...egy 2 éves kártyával még 2 évig biztos
Ez azért nem rossz mi? Csak az a baj hogy a boltnál meg már nem láttam..
Ultra még jobb lenne. -
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24891 üzenetére
Nyomnám én a COD4-et itt is (főleg net. nélkül
), de az már pofátlanság lenne veletek szemben is.
Elég ha otthon gémelek, még néha az is sok, mert úgy el tudom baszarintani vele az időt, hogy csak na...közben meg szalad a házjaja...itt inkább filmet nézek, DVD-t írkálok, PH-zok...no meg alszok
(most meg a lábam áztatom) -
buherka
addikt
válasz
poffsoft #24885 üzenetére
Már csak onnan is látom, hogy milyen tré az ASUS, hogy itt a cégnél is egymás után döglenek meg a P5K deszkák, meg fagynak is, mint az Északi-sark
Az én 80 gigás SATA vinyómat is belepróbáltam, azzal is ugyan ezt műveli...szóval sata nuku.
Múltkor a főnököm rámsózta a régi gépét hogy nem jó, csináljam meg...valami régi 600-as cerka volt benne 128 mega SD rammal, meg akkora táppal mint egy mosogatószivacs.
Kérdeztem tőle, hogy most ezzel mi a francot csináljak?
Mondja nekem, hogy én vagyok a zseni...oldjam meg
Hál isten addig húztam az időt, míg vett egy 200K-s laptopot...ezt a sz@rt meg kiraktam a ház elé, amit még aznap elvittek a cigányok a vastelepre.(#24888) poffsoft --->nem öltél meg semmit, csak vasárnap van és szinte mindenki döglik
-
poffsoft
veterán
válasz
szalai56 #24882 üzenetére
kondikat le kell cserélni. Asus-on is láttam már elfáradt kondikat.És a titkos hibáikkal is nem keveset szívtam....
Az asus szvsz egyébként tényleg gyengus, ahogy buherka is mondta. Mondjuk a FuSi-nak odaverneszóval, nemtom honnan kell számolni. C=64 ér?
Az első gépem egy 5x86 133(amd) voltA lap nevére már nem emléxem. Aztán sok p1-p2-p3 tomato, zida
, pcchips, msi, meg a rák tudja mik voltak ... Szakmányban.
Aztán asus (478) , epox(478), asrock(478) lapjaim voltak, aztán abit kd7 pl. Gigával nem voltam túl sikeres..
Mostani gépek az aláírásomban, plusz van egy tomato zx98-cu (900cel), egy msi k7n2 delta -l (1100 durci), meg egy asrock k7s41gx(tbred 2500+)
ja , meg most is henetereg itt egy asus lap, amin kimúlt a bill/ps2 csati.....Ras: közben megtaláltam.[link]
#24883: ha lenne kéznél valami sata vinyó, könnyen kideríthetnéd.
Igen, én is hülye vagyok, mindig csak puszira, és soxor nem hiszi el a kuncsaft, hogy lassan tökönszúrom magam a szenvedéstől, és nem azért nem készült el, mert hozzá sem nyúltam
#24884: bizony, az már-már csoda! Mákja van tesódnak!WOW! Sikerült bekapcsolni a tv-out-ot egy gf2 mx400-on. Eddig szigorúan ellenállt
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24881 üzenetére
ASUS P5KC-vel...elég utálatos egy fajta...
Mert ASUS...ennyi
(#24882) szalai56--->Bátyámnak 5. éve megy a gépében egy Abit NF7-es egy 2500+-os barcival...már 2X volt villámkárja és a deszka még mindig megy
, a többi cucc megsült, de a deszkának semmi baja
...na erre varrjál gombot.
Szerintem az ilyen lapnak vitrinben a helye -
buherka
addikt
válasz
poffsoft #24879 üzenetére
hát nem is az..mert rengeteget cumizott vele a srác, állandóan instabil volt neki
Én most azért nem vettem DFI-t, mert felnőtt hozzá a többi cég és hozzák azt a tuningot, mint a DFI...de régen verhetetlen folt a DFI tuningban.
Az az igazság, hogy két délutánomba került így is, mire kiderítettem, hogy ATA-s vinyóval végre hajlandó elindulni az a tetves lap...bűvölgesse a rossebb, így is majdnem belevágtam a nagykést.
Mindezt puszira...hát hülye nem vagyok, vegyen magának egy másik lapot...ezt meg használja céltáblának vagy bánom is mit csinál vele
-
raskolnikoff
őstag
válasz
poffsoft #24879 üzenetére
Atom!!!
egyébként a másik még aranyosabb
Nekem vmi PCChips s478 aztán Abit IC7 aztán Abit AB9 Pro aztán Gigabyte P35-DS3 (gariban van lassan egy hónapja az iponban és 1-1,5 hetet mondtak
) Így most be kellett érnem egy hirtelen felindult szombat esti vásárlásból egy ASUS P5KC-vel...elég utálatos egy fajta...
-
poffsoft
veterán
válasz
buherka #24872 üzenetére
deén nem azt mondtam, hogy ez olyan kafa lap lenne... De ebből a szériából asusnál ez volt a fullos (és az nf miatt pedig alapból jó ) lap.
Én sóher vok a DFI-hez
A winyó MBR bejegyzései miatt is meghülyülhet az xp, és azon nem segít a reformat, resetup.
Az adatokat valahová ki kellene karcolni, hogy megbűvölhesd a winy-t (mbr reconstruct).
asszem m$-nél ismert probléma, a fákú-ban megvan (tudásbázis) a megoldás#24874: az milyen lap?
-
kavicssli
addikt
Szép álmokat mindenkinek!
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Csak beköszönök.
lakisoft: 2 szavazat is ment. (ma kaptam meg az igazoló mailt)
-
buherka
addikt
Jól beszélsz
(csak nehogy idetévedjen valami ASUS-fan, mert akkor szerintem megint zárolják a totyikot
Nekem...1.Valami Epox (már nem emlékszem) 2. Aopen AK77 400GN, SocketA (ez mai napig megy), 3. DFI AD77 PRO Socket A (ezt a hugom mai napig használja), 4. DFI Lanparty NF2 Ultra RevA, SocketA (brutkó tuning lap volt
), 5. DFI NF4 SLI/DR Socket 939 (ez sem volt gyenge eresztés)
6. Ami most van... ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI...nagyon szeretem -
raskolnikoff
őstag
válasz
buherka #24870 üzenetére
Nekem netezésre tuti hogy lesz egyszer egy ilyenem:
Annyira aranyos kis lap
retro fíling tör rám ha a procira nézek
Így van ASUSt csak akkor veszek ha annyi pénzem lesz hogy megvehessem az egyik csúcslapjukat...pl 790i...bár abból meg ott van az XFX
aztr nem tudom mondjuk hogy azon milyen BIOS van mert engem nem is az zavar hogy ASUS hanem az hogy American Megatrends...de egy csúcslapnál még azt is elviselném
-
buherka
addikt
válasz
poffsoft #24871 üzenetére
Nekem volt DFI Lanparty NF2 Ultra deszkám, na azt nevezném én full extrásnak, ez az ASUS szutyadék csak pisilhetett mellette.
Olyan húzásokat csináltam vele, hogy a haverom szeme csak úgy gúvadozott.
Mondjuk ASUS-ból, anno valóban ez volt a full extra.A vinyó teljes törlése még nem volt, mert tele van adattal...egy 20GB-os partíciót megformáztam és tettem rá egy SP2-es Win-t.
-
poffsoft
veterán
válasz
raskolnikoff #24868 üzenetére
Tehát socket A-ban az egyik legjobb az nf2, ez pedig az asus nf2-es lapja socketA-hoz, és abból viszont a fullextrás(volt annakidején)
Buherka: a winyó teljes törlése(MBR), és újraparticionálása volt-e már?
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24866 üzenetére
csak netezésre kell neki, úgyhogy fejleszteni nem akar...ezen is hasít neki a startlap
(#24867) poffsoft --->igen ment neki és egyik napról a másikra nem volt hajlandó a win elindulni.
Sata driver lemezzel is próbálztuk, de semmi...elindul a Win. bootolás a kis csík és azonnal ujraindul a gép...se kék halál se semmi
Szóval bánat tudja, mi lehet vele, ATA-s vinyóval megy mint a huzat -
buherka
addikt
válasz
kavicssli #24862 üzenetére
nekem már nem volt energiám, COD-ozni, hulla voltam teljesen
Nem baj, legalább te tartottad a frontot
Ja kinéztem magamnak a notit: [HPQ 6820S].
Adtaok: 17"WXGA+ BV/ Radeon X1350/ Core-Duo T2310/ 1024MB/ 160GB/ DVDRW/ WiFi/ Bluetooth 120K...cakli pakil. Jó bazi nagy kijelzője van.
PH-s gyorsteszt:[spyduck]...szerintetek? -
poffsoft
veterán
válasz
raskolnikoff #24866 üzenetére
most mit akarsz? nf2-ből a fullextrás socketA lap, mondjuk fele cuccot az életben nem használnám....
Buher: és előtte ment, és egyszercsak behalt, vagy sosemnem ment neki?
Újratelepítés volt?
sata driverlemez megvan? -
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24861 üzenetére
a srácnak nem akar satás vinyóról bootolni az a rohadt deszka, csak ATA vinyóval hajlandó elindulni...megdöglött rajta a SATA vezérlő?
Tipus: ASUS A7N8X-E Deluxe
Hozzázeszem hányok az ASUS lapoktólValami Abit-ot kéne neki néznem?
-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff #24863 üzenetére
mert bannolsz?
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24857 üzenetére
Hát nem
...a socketA-s az 462-es
-
kavicssli
addikt
Csá all!
-
buherka
addikt
Közben nézegetem a SocketA-s deszkákat az apróban, mert a havernak kipurcant a Deluxe lapja
Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb?dokar, Kman...szép estét nektek
-
dokar
addikt
válasz
raskolnikoff #24850 üzenetére
akkor lehet körrekordokat döntögetni
-
KMan
őstag
Udv! Leszek en is ma este.
-
buherka
addikt
válasz
raskolnikoff #24852 üzenetére
Én már a kezdetek óta hordom ide a céghez a masinám.
Kicsit mondjuk már elegem van a cipelésből...ezért akarok notit venni
-
buherka
addikt
Ahoj skacok...
Jöttem én is kicsit kockulni
-
-
dokar
addikt
válasz
raskolnikoff #24847 üzenetére
kb 50%-on lehetek, le mans-ban LMP2-vel nyomom, kb 6-7millió € jön össze egy szezon alatt
-
lakisoft
veterán
cső srácok! csak benéztem ... ma is korán fekszek! jó éjt mindenkinek
-
poffsoft
veterán
ON topik, pl.
Kavics : -
t1
veterán
Sziasztok
-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff #24842 üzenetére
én nem hiszem! Holnap délelőttös vagyok!Max de nagyon max 23.00ig
-
raskolnikoff
őstag
Üdv Tom! Amúgy ki lesz itt ma éjjel?
-
tomyoy
senior tag
Hello-hello
hehe na mivan brigád?
látom mindenhol mikulás van, itt is....hihi ...de hogy a fenébe ennyire egyszerre...
-
kavicssli
addikt
Cső tesó! Szerintem az előző hsz-kat kell módosítani mert hiába irunk másnak azt is 1 hszba kell beleirni! Csak gondoltam szólok pajti...
Mellesleg elég jól "szerepel" a kiscsajszi ahogy elnéztem..11%
-
válasz
raskolnikoff #24833 üzenetére
Ja... Nem kellene bezáratni a topikot. Akkor hova írok éjszakai híradó ügyeletben?
-
poffsoft
veterán
kihalt a topik....
Mégiscsak gyúrnak a fiúk -
raskolnikoff
őstag
HI
Racecam
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #24829 üzenetére
jó nagy kaki idő van itt is...esik, és fúj a szél is, pedig úgy terveztem, hogy tolok egy laza edzést a Börzsönyben a fiúkkal, de dagonyázni semmi kedvem.
Gondolom a srácok is otthon kockulnak.Én is felraknám a Vista-Pistát, de annyira nincs kedvem telepítgetni
, már fél éve raktam utoljára az XP-t
, majd ha ez bekampózik, akkor én is beróbálkozom a Pistával, addig megteszi ez is
na meek tolok 1 kis COD4et...megyek utánad...Muhaha
-
kavicssli
addikt
nállatok milyen idő van? Itt rohadt hideg van!Inkább hűvös!
Mellesleg a Vista Lassan már 1 hete fentvasn a gépemen! Nagyon bejött..gyorsabb mint az XP és atomstabilna meek tolok 1 kis COD4et
-
kavicssli
addikt
válasz
buherka #24824 üzenetére
A kill-death arányomon próbálok javitani mindig!
Na akkor skacok illetve Buher gondoltam feldobom ezt a hűvös szürke nyári reggelt 1 kis videjóval...
anima libera
Illetve itt a 2.ezt csak azután nézdd meg miután az elsőt megnézted...
Viszont ha gondolod majd tolhatunk egy kis COD4et:..
-
-
poffsoft
veterán
Szép napot!
Persze könnyen vagytok, ha nem kell melózniRace: Köcce!
-
Dr.Én
veterán
Hali mindenkinek
picit benézek nyitás után -
buherka
addikt
No.1
(#24815) Racecam ...jók leszünk
-
Racecam
nagyúr
No Emberek!
A topic 24 órára zárva. A feleslges chat, hsz. gyűjtés és undorító beszéd nagy részét ami az utolsó napoban jellemezte a topicot, kitakarítottam. A továbbiakban törlök minden új hozzászólást, ami a mod. időn belül születik, továbbá törlöm az alapszabályba ütköző egyéb postokat is. És, ha ez nem lenne elég, banok is ki lesznek osztva.
kavicssli: Az egyéni arcképed visszavonásával kapcsolatban rezeg a léc.
raskolnikoff: Az egyéni arckép kérésed felfüggesztve.
buherka: Érezd magad figyelmeztetve. -
buherka
addikt
Jó reggelt...én lenni nagyon álmos
...keveset alunni, kicsiny fotelomban.
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz
raskolnikoff #24802 üzenetére
Csőváz! Még a végén lebasznak hogy egész este PH-zok! Inkább nyomom a PH-t minthog dolgozzak!
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Excel topic
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest